reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak własnie bronie sie przed tym Chromem ale bede musiała spróbowac jednak wydaje mi sie ze to wina komputera bo ostatnio cos sie zaczął psuć. A ty na Chromie jesteś?
kaamaa a my grilla nie mamy ale w lecie nachodzimy moja mame bo nie majac balkonu w bloku to nawet nie byłoby gdzie zrobic:-p

reklama
ja powiem tak opera jest bardzo inwazyjna.. jak mnie ona wkurza to brak slow.

chrome poki co dziala mi z wsyztskimi stronami.. nie domawia posluszenstwa.
mozilloa tez jest jedna z lepszych... ..
wydaje mi sie ze jakis problem tkwi u Ciebie.

Daffi jasne ze tkwi.... laptop sie prosi o emeryture. Jakby nie było ma 10 lat i albo mu wszystko powymieniamy, albo kłaniają nam sie raty:/ mamy tez stacjonarke ale procesor mu siada wiec tez dupa nadaje sie tylko do photoshopa i obrabiania zdjec bo jak wczoraj pościliśmy na nim film to miał tak zwolnione temp ze masakra o stronach nie wspomnę... mimo ze łacze mamy dobre to internet chodzi wolniej niz na laptopie

kaamaa no ja mozille mam w pracy i tez jestem mega zadowolona:-)

I tak jak pisze w pracy mam słabsze łacze a w domu o wiele mocniejsze a i tak w domu wszystko w zwolnionym tempie mi idzie a jak juz sie rozpedzi to za chwile sie wyłacza:/

ja tak sie wnerwiłam w piatek:-D czekałam na avatara i co chwile mi sie przegladarki wyłaczały, nagle patrze jest avek chece go juz kliknac a tu nagle komunikat ( Wystąpił bład):-D i mi sie opera zamknęła ( bo myslałam ze tylko mozzille mi cos trafia) jak sie wnerwiłam:-p masakra

Daffi jasne ze tkwi.... laptop sie prosi o emeryture. Jakby nie było ma 10 lat i albo mu wszystko powymieniamy, albo kłaniają nam sie raty:/ mamy tez stacjonarke ale procesor mu siada wiec tez dupa nadaje sie tylko do photoshopa i obrabiania zdjec bo jak wczoraj pościliśmy na nim film to miał tak zwolnione temp ze masakra o stronach nie wspomnę... mimo ze łacze mamy dobre to internet chodzi wolniej niz na laptopie

moge ci sprzedac mojego netbooka:D

Daffi ooo a nie wymienisz sie za bilety:-D? a tak na serio czemu chcesz sprzedać? jednak ci nie odpowiada?

Daffi ooo a nie wymienisz sie za bilety:-D? a tak na serio czemu chcesz sprzedać? jednak ci nie odpowiada?

tzn pasuje mi ale przemyslalam sparwe.. i mamy tyle dlugow ze nie wiem jak my to splacimy i kazy gorsz sie przyda a jak mam kompa to po co mi drugi komp?
zwlaszcza ze moj stacjonarny jest 4 razy lepszy od netbooka. nie mamy jak podzielic sie netem mimo wsyztsko bo musielibysmy kupic router a to kolejne koszta a tak i tak jednpo z nas moze korzytsac z neta;p

reklama
Umi ale lipa :-D ja też bym się wkurzyła :dry:

Dlatego ja nie próbuję nawet bo przy małym dziecku nie ma szans cały dzień siedzieć, a szkoda bo też bym chętnie popolowała :tak:

E:

Daff a ile za niego chcesz?

Do góry