reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a to faktycznie. my na razie wzielismy sie za robienie mebli do pokoju i przeraza mnie wizja tego ze będziemy musieli kupić laptop czy cos w tym stylu:/ Niby meble sam T. bedzie robił ale jak obliczyliśmy i tak ponad tysiaka trzeba będzie dac:/

edi kaamaa nie siedze cały dzien w pracy moge ewentualnie dogladać bo płaca mi za zarabianie kasy, a na lapka polowałam jak młody szedł spać:-p

edit2
Zapraszała mnie któraś na NK? bo za nic nie moge skojarzyćkto mnie zaprosił:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale miałam nadrabiania :szok:

Callie witam :-):-):-)

kiniorek Kasperek jest cudowny! :tak: jak rana?

Dzisiaj mąż ma drugą zmianę więc za dużo nie siedzę, wejdę po południu, mam nadzieję, że będziecie :-p
Wczoraj koleżanka robiła sobie tatuaż na nadgarstku, byłam z nią i przy okazji też sobie zrobiłam, ale nie na nadgarstku :-p

kaamaa:-D zasugerowałam sie jednym zjeciem z chrupkami:-p tam było podpisane ze z Zuzia:-D i ja sobie mysle która Kamila na forum ma jeszcze Zuzie skoro ty masz Julke:-D. Teraz skumałam ze to Zuzia Pauli zapewne?
anetka zajmij sie mężem masz racje:-p

Calie witaj:-)

anetka dawaj fote:) a ja chyba pojde kolczyka w pepku zrobic:) jakos mi go brakuje:-D i tak brzucha nie poakzuje ale lubialam jednak jak byl:D no i moze do diety by zmotywowal:D

Anetko a gdzie nowy tatuaż?
Fikusku, mnie też brakuje kolczyka w pępku, ale teraz mam za wiele sadełka :-D
Daffi, a ile byś chciała za laptopa? Może wystaw na allegro licytację?
Umi, jaki ładny kwiatuszek, dziś na prawdę czuć wiosnę...

Wiecie co K. mi powiedział? Że mam mu oddać pieniądze za wózek :szok: No już kompletnie poprzewracało mu się we łbie... Chyba pojadę do rodziców na dłużej, odpocząć psychicznie... Bo to wszystko się zaczyna odbijać na moim zdrowiu. Niech przemyśli swoje zachowanie...

Callie a niby z jakiej paki masz mu kase za wózek oddawać? w czym jego dziecko ma niby jeździć?
fikusek miałaś kolczyka w pępku?

reklama
Do góry