reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa alez jestes rozspiewana :-D
Lolkak moze nie bedzie tak zle;-)
U mnie za oknem ccuuuudna pogoda,sloneczko i wogole:-)

Aaaa i mialam wczesniej napisac ale zapomnialam:
fikusek duzo zdrowka dla Ciebie i malego.... :***

reklama
wtam.
Kiniorek słodki maluszek, zmień suwaczek jak będziesz mogła:tak:
Fikusek Czyli spotkaie ie dosżło do skutku. następnym razem się uda. zdrówka dla Ciebie i dla ALanka. a jak dizsiaj się czujecie?
patisia O ja choruje na tego DOriana Greya trzeb ab ędize kiedyś obejżeć.
Gosia Zdrówka.
Kamcia Miem grill, jak ja tęsknie za tym.
Justyś Fajie z ejuż po przeprowadzce. szybko Wam posżło ie powiem.

dzieki dzieweczyny,ja dzis sie czuje troche lepiej,no i Alan tez szaleje ,ma katar tylko,wiec pewnie w nocy mu splywal i go podraznialo. Daje mu lipomal i moze sie wyleczy:)

eliza dobrze ze jelitowka was juz poscila i oby nie powracala :)

Nie daffi ostatnio grałam przed wczoraj:-D a wczesniej miałam chyba 3 dni przerwy bo w domu laptop mi wariuje:/ a nie pisze bo nie jestem w stanie napisac w domu dłuzeszgo postu niz na 5 linijek bo mozilla i opera maja alergie na BB i sie wyłaczaja nie wiem czemu tak mam na innych stronach wytrzymuje do 20 min i potem mi sie wyłacza a na BB max 5 min:/ zeby było śmieszniej w pracy takiego problemu nie mam. T. nawet robił ystem ale to samo ajsmieszniejsze jest to ze myslałam ze on cos ustawił takiego zeby sobie ze mnie zarty zrobic a tu jednak jak on siedzi to to samo jest

Kamcia
tez polecam Vanish
kiniorek ślicznego masz synusia

A ja mam lenia od soboty i nie potrafie sie go pozbyc

Lolkak ja miałam kiedyś elektryczny, nie smakowało mi w ogóle jedzenie z niego :-p już lepiej na patelni usmażyć.

My musimy kupić grill bo w tamtym roku, troszeczkę ucierpiał po jednej z imprez :-D M miał zrobić murowany i skończyło się na tym, że tylko cegły zebrał do kupy i to koniec budowy :dry:

reklama
Umi to spróbuj Google Chrome :-) Jaki ładny kwiatuszek :-)

Kaamaa fakt smaku raczej brak :-D Jedyne co jest zjadliwe to kurczak :-) Kiełbasy nie smażę, bo nie ma po co jej marnować.;-) Tak jak mówisz lepsza już z patelni ;-)

Do góry