reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej

U nas wczoraj była impreza z okazji urodzin taty, skończył 60 latek:)
Fajnie było:) Tort migusiem 'wyszedł', taki był pyszny:)
miał byc brat z rodzinką, ale dzieciaki się pochorowały i nie przyjechali, była znajoma rodziców, rodzice i my w 3kę. Ale liczy się jakośc towarzystwa a nie ilośc:D

Dzisiaj rodzinnie. Czas w 3kę. Misia śpi od 20. Nocki u nas ostatnio fajne, nie zapeszając, szkoda tylko, że dni tak szybko zaczynamy;>

Na plamy na używam Vanisha i działa super:)

Kiniorek prześliczny jest Kasperek:)
mi się też ostatnio zamarzył synuś, ale jeszcze nie możemy to tylko myślenie mi pozostało.

a co to za żel dodałaś?
i dołączam do pytania - co dobrego na plamy :-D
Fikusek, zdrówka!
Kiniorek Synuś jest cudowny, aż zatęskniłam za tymi chwilami :-D
Lolkak, szkoda że taki niewypał... Ale pochwal się zdjęciami tak czy siak ;-)

dodałam taki żel:
Lidl Formil Active płyn do prania - Środki do prania - Opinie.e-commerce.pl - Lidl Formil Active płyn do prania
plam nie doprał ale za to kolorki znów jak żywe;-)
musze spróbować jeszcze Vanish..
a ten ariiel to można wiedzięc który to??

a grill zaliczam do udanych .. mniami mniami...:-D
szkoda ż eżaqdna nie mieszka blisko mnie bo z chęcią bym was wsyztskie zaprosiła:-):tak:
teraz mam troszkę zgagę ale warto było;-)

Ostatnia edycja:
Fikusek zdrówka dla Alanka;* Boziu, biedactwo się męczy:(
Gosia zdrówka Ci życzę. Dobrze, że Amelci się polepsza.
Lolkak może foty nie wyszły tragicznie;)
ViKamcia nie rób smaka no:p hehe. Ja narzekam na brzuszek a wiecznie bym niezdrowe żarełko jadła. Jeszcze 6tyg i będzie Twoja Niuńka na świecie:) Super!

Hejka !
Laseczki piszę do Was z nowego mieszkanka Hura!Już wczoraj się przenieśliśmy,poprosiłam brata żeby pomógł a Antosia do mamy oddelegowałam i wszystko wsio zrobiliśmy.Zostało mi tylko wysprzątać starą chałupkę i klucze oddać.
Mój mały ma jakąś chrypkę ale psikłam mu na smoka tantum verde i mam nadzieję że przejdzie,chyba gardło go nie boli bo je normalnie i tem. też nie ma,a teraz popijam sobie herbatkę śmietankowo-truskawkową i siedzę na bb,już wczoraj miałam wejść bo się stęskniłam za Wami babeczki ale kompa mi się już nie chciało podłączać,no ale dziś juz jestem.

Kiniorek
śliczny synuś,jakie słodkie maleństwo ech kiedy mój Antolek był taki...
ViKamcia oj robisz smaka robisz jak tak dalej pójdzie to będziesz mi karkóweczkę z grilla poleconym wysyłąć.
Fikusek biedny Alanek oby mu to katarzysko szybko odpuściło,całuski od e-cioci
lolkak tak właśnie czekamy na zdjęcia i nie martw się na pewno będą super,może sesja nie wypaliła jak trzeba no ale modelka była pierwsza klasa!
Gosia zdrówka!

Witam sie w pierwszy wiosenny dzien:-)

My wczoraj mielismy rewolucje.... w nocy Hania wymiotowała, potem ja rano a popoludniu Daniel.... Do tego problemy z zoladkiem, i biegunka...:no: ale ja brałam smecte, dzieciaki orsalit i tez sok z jagód, i dzis juz niby przeszlo, zjadlam wreszcie bo od soboty wieczora nic...:no: :dry:

justys gratuluje przeprowadzki juz!!! :-)
Kamcia ale żes mi smaka zrobila na grila.... :-) zjadła bym takiej smazonej kiełbaski, lub własnie kaszaneczki, albo wsio inne :-D :-D :-D

Wiecie ze w tą sobote w nocy juz przestawiamy czas godzine do przodu? :-D ciekawe jak dzieciaki zareaguja...
Dobra ide włosy wysuszyc bo wreszcie umylam... :-p

Pierwszy dzień wiosny a u mnie jak pierwszy dzień jesieni :dry:

Elizka nie strasz ta zmianą czasu, Majka mi wstanie o 4 :-D:-D:-D

Zdrówka wszystkich chorym mamuśkom i dzieciaczkom.

Vegas,Justyś ja też mam nadzieję,że zdjęcia wyjdą w porządku ;-)

reklama
WIOSNA! cieplejszy wieje wiatr WIOSNA! znów Nam ubyło lat WIOSNA wiosna w koło rozkwitły bzyyyyy :-D nanana!

Fikusek
biedny Alanek..... oby szybko mu się polepszyło.

JuStyś życzę żeby Wam się dobrze mieszkało, to kiedy na parapetówę mamy wpaść? :-D

Paula a Ty wredna! czemu do mnie nie zajechałaś?! :-p

Eliza dobrze że już lepiej się czujecie, może te paskudztwo już nie wróci.

Nooo tak Kamcia za 6 tyg rodzi :szok: ależ to minęło, pamiętam 20tc. jakby to było wczoraj.

A u Nas piękna pogoda, dziś ma być 8 stopni i słoneczko, jak ja nie mogłam się tego doczekać :-)

Do góry