reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anna moj facet jest starszsy ode mnie o 14 lat no ale ja zqaczelam spotykac sie z nim majac 22 lata a twoj to trohe nie pwazy jak spotykal sie z 16 latka.... no i ja bym a twoim miejscu poczekala do slubu bo fcet moze sie ulotnic,a 1,5 roku to nie duzo. no i ten moj nie jet ojcem mojego dziecka..

reklama
sie witam;-)ja dopiero teraz bo mielismy male zamieszanie w domu tzn mielismy chlopaka co instalowal nam ta zas***a tv. nie polecam!chlopak robi to na codzien a meczyl sie 3 h.po znajomosci to malo wzial jedyny plus. Moje dziecie dostalo goraczki38,6 bylysmy u lekarzajakiegos wirusa zlapala.troche marudna. Anna przepraszam ze to powiem ale nie wroze wam przyszlosci za duza roznica wieku. skad wiesz ze Cie nie zostawi jakby nie patrzec to juz dorosly,bardzo dorosly facet.kolezanka byla z facetem o 10 lat starszym zareczyny o Boze plany... ale stwierdzila ze za stary w domu chce siedziec na impreze nie nigdzie nie takze mi sie wydaje ze powinnas poczekac z dzidzia bo masz czas:) ja zaszlam w ciaze majac 19 lat a moj ojciec reagowal tak jak Twoj to co ze mialuz troje wnuczat.a teraz Amelcia to oczko w glowie mojego taty:tak:

Anna dołączam sie do tego co napisały dziewczyny paula, fikusek i EWI. Żeby juz nie pisac tego samego :-p

No dobra chwile M wziol malego, Daniel juz idzie spac,a ja biore sie za Mikołaja.... :nerd: licze dzis na lepsza noc.
Aaaa i zapomnialam Miki dzis kilka razy powiedzial "mama" i nawet "tata":-D :tak:
Dobranoc:*

Paula Kochanie przestań!! nic się nie stało, ale nie powiem trochę się zawiodłam, strasznie na Was czekałyśmy ;-)

Kiedyś na pewno Nam się uda spotkać :tak:

A co do Anny bardzo dobrze napisałaś... 19lat :szok: to na prawdę dużo, mam nadzieję że jednak się mylimy, oby.
Powodzenia życzę, podejmij rozsądną decyzję i obyś nigdy nie musiała żałować tej "zachcianki"

E:

Eliza brawo dla Mikiego!! :-)

Weekend a Wy tyle nabazgrałyście?? :szok: dawno nie miałam tyle do nadrabiania. Nadrobiłam wszystko, ale sorry nie odpiszę :-p za dużo tego.

Zuzce coraz więcej tych krostek wychodzi, policzki zawsze miała czerwone więc to nie dziwne, ale teraz ma pół ręki w tym, z jednej i drugiej strony na brzuszku, z przodu brzuszka trochę się robi i na nodze zaczyna wychodzić :-( nie mam pojęcia co to :-( pójdziemy w poniedziałek do lekarza, a jak będzie gorzej to jutro na pogotowie.. :dry:

Jutro idę z koleżanką zrobić tatuaż :-p robi sobie na nadgarstku, też bym chciała ale za bardzo się boję, panikara ze mnie straszna :-p więc niestety się nie odważę :sorry2:;-)

Eliza gratulacje dla Mikusia :tak:

Anna ja już nic więcej nie napiszę. Zgadzam się z dziewczynami. Chociaż i tak zrobisz jak zechcesz.

Anetka to mi wygląda na uczulenie na proszek albo płyn do płukania.

Alegria na jedzenie objawia się raczej na buźce.

Lekarz Ci powie tyle co nic, każe metodą prób i błędów eliminować ... testy alegriczne dla dzieci w tym wieku są mało wiarygodne.

Ja radziłabym kupić hipoalegriczny proszek i płyn do płukania dla dziecki np. Jelp czy Lovela, i prać jej ciuchy oddzielnie.

Kama wiesz co... ja tak teraz pomyślałam, że to może przez psa, bo on teraz sierść gubi i włazi nam na łóżko i pełno jej zostawia :sorry2: to może ta sierść Zuzę tak podrażnia. Mnie wszystko swędzi a co dopiero dziecko z taką delikatną skórką.
Dzisiaj zmieniam pościel i od dzisiaj nie pozwalam psu włazić na łóżko :sorry2:

reklama
Anetka bardzo mozliwe ze to przez psiaka tym bardziej ze macie go od niedawaa:-)

Eliza gratulacje dla Mikiego:-) zaraz bedzie mowil wiecej od alana bo moj po chinsku tylko gada:-D mowil sporo ale cofnal sie chyba w rozwuji:-)
a mnie cholercia gradlo boli dos mocno....plukalam juz woda z sola,psikalam bioparoxem ktory zostal mi z ciazy i jeszcze mam jakis ziolowy lek do psikania w gardlo,mam nadzieje ze jutro bedzie ok bo sie z J umowilam.

Do góry