reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
konniczynka Odebrałaś wiadomośc odemnie?
Anaachol wszystko pięknie super, oboje chcecie mieć dziecko. ale skoro juz jesteście pweni ze będziecie ze sobą na cąłe życie to nie musiecie sie śpieszyc, naprawdę. ja też nie byłam typowa 18, na dyskotekę poszłam tylko jeden jedyny raz, potem z S dwa razy ale to już jak w ciąży byłam i jakoś mnie nie ciągnęło, też chciałam dizecka przed 18, w ciaże zaszłam po 6 miesiącach zbnajomości z S, ale mususz sie zastanowić. czy jest jeszcze cos w Twoim życiu w czym dziecko mogłoby Ci przeszkodzić, lub utrudnić. ja teraz nie mam kiedy prawka zdawać, bardzo chciałabym pójśxc na kurs prawajazdy, chciałabym pójśc do szkoły jakiejś policealnej żeby się rozwinąć ale póki co to nie jest mozliwe przez dzieci. więc dobrze się zastanów bo skoro i tak już jesteście razem, macie przyzwolenie rodziców to możecie poczekać. a tym bardziej skoro planujecie ślub.

reklama
A dla mnie jej posty są dziwne i szczerze jakoś nie wydają mi się wiarygodne i szczerze to już zaczyna mnie to wkurzać :dry:
no noc to forum otwarte i może pisać co chce.

Anna Mieszkacie razem dopiero 3miesiące!! myslisz że już go znasz na wylot??
Dla mnie Twoje posty są postami typowej 18stki, mającej zachciankę na bobasa, widzimy że i tak jesteś zdecydowana, i nie da się tobie nic przetłumaczyć to po co w ogóle ciągniemy tą dyskusję?

Hej z rana :-)

Dziś to pewnie moja jedyna wizyta ,bo komp mi zaraz zostanie odebrany :-D

Paula ja tez nie wiem ile jeszcze wytrzymam :-D

Koniczynka na sesji średnio:dry: nie dość,że humory do d... przez M (łaskawie nas zawiózł,bo moja matka była w szoku i się go zapytała dlaczego ja jadę sama autobusem to żeby jej nie tłumaczyć to nas zabrał) to jeszcze sesja trwała 4minuty :dry: Ktoś to organizował zapisy zamiast 10 osób zapisał 40. Fotografka zgodziła się zrobić wszystkim zapisanym,więc czas się skrócił. Było trochę chłodno,więc Majka nie mogła się zaprezentować w kreacji od Pauli i była w za dużym swetrze od matki M ( kazał jej go założyć a nie chciało mi się znowu z nim kłócić więc ją w to ubrałam). Tak się kręciła,że cały czas było widać goły brzuch i pieluchę :-D Uśmiechnąć się raczej nie chciała a mnie cały czas za ucho ciągnęła :-D

widze anno ze zalozylas nowy temat witaminach lekarzach it szkod atylko ze pomyslalas o tym jak tu dziewczyny zwrocily ci uwage....

Hej...

Przepraszam że nie odpisuję i nie nadrabiam ale po prostu nie ma kiedy. Wczoraj byli teściowie z wizytą. Zachwyceni małym :)
Druga kąpiel w się udała! Kąpaliśmy z Krzyśkiem małego i był zadowolony. Pierwsza noc z tatusiem też nie najgorsza. Mały był grzeczny. Spał ładnie. Krzysiek mi go do karmienia przynosił. Coś mu o 5 nie spasowało i się budził co chwila. Krzysiek był zmęczony więc pozwoliłam mu spać a sama małego przypilnowałam (w końcu nowy dzień przed nami a nie potrzebuję żeby mężuś mi chodził jak zoombie ;D)
Jedyny sposób na małego żeby nie krzyczał to cycuś ^^ Nie przekona się go niczym innym - obudził się, musi być papu i można spać dalej. Nie ma problemów z brzuszkiem jak na razie. Ładnie purka i robi kupki. Po jedzonku wytrzyma gdzieś 2 do 2,5 godziny.

Tak więc idę dalej się synem zajmowac - jak coś to wpadnę potem ;) pap

Hej...

Przepraszam że nie odpisuję i nie nadrabiam ale po prostu nie ma kiedy. Wczoraj byli teściowie z wizytą. Zachwyceni małym :)
Druga kąpiel w się udała! Kąpaliśmy z Krzyśkiem małego i był zadowolony. Pierwsza noc z tatusiem też nie najgorsza. Mały był grzeczny. Spał ładnie. Krzysiek mi go do karmienia przynosił. Coś mu o 5 nie spasowało i się budził co chwila. Krzysiek był zmęczony więc pozwoliłam mu spać a sama małego przypilnowałam (w końcu nowy dzień przed nami a nie potrzebuję żeby mężuś mi chodził jak zoombie ;D)
Jedyny sposób na małego żeby nie krzyczał to cycuś ^^ Nie przekona się go niczym innym - obudził się, musi być papu i można spać dalej. Nie ma problemów z brzuszkiem jak na razie. Ładnie purka i robi kupki. Po jedzonku wytrzyma gdzieś 2 do 2,5 godziny.

Tak więc idę dalej się synem zajmowac - jak coś to wpadnę potem ;) pap

ciesze sie ze malytki grzeczny:-) i ze nie ma brzuzkowych roblemow:)

widze anno ze zalozylas nowy temat witaminach lekarzach it szkod atylko ze pomyslalas o tym jak tu dziewczyny zwrocily ci uwage....

Dokładnie, skoro już się starasz o to dziecko to rób to świadomie.... wiesz co to jest kwas foliowy? i do czego może doprowadzić jego nie dobór?!
Jak nie wiesz to radzę się dowiedzieć.
Idź najpierw do ginekologa zrób badania, cytologię, toxoplazmozę, AIDS itp.

I TY Nam mówisz że jesteś dorosła jak na swój wiek? dziecko kochane musisz jeszcze wiele się nauczyć żeby dorosnąć do roli mamusi! bo pójście do łóżka z facetem i sex bez hamulców to wcale nie jest odpowiedzialne, i świadome staranie się!!

reklama
Do góry