reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek tak, mamy go od niedawna, ale raczej alergii na sierść nie ma :no: kiedyś mieliśmy kotka, jeszcze zanim Zuza się urodziła i mieliśmy go kilka miesięcy jak Zuza już była, później niestety uciekł i nie wrócił... :dry: to Zuzce nic nie było od sierci.. myślę, że właśnie ta sierść może ją drapać i stąd te krostki, bo wiadomo jaka skóra dziecka jest delikatna. To ja z tą sierścią szału dostaję, to nawet nie chcę myśleć jak Zuzię musi swędzieć :dry:

reklama
eliza gratulacje:)
paula dobra jestes hehe radze mu uwarzac na ciemne uliczki w waszym miescie....:-Dniech to zostanie miedzy naszym forum bo podobno grozby sa karalne :-D

Justys Ktoś ci rogi przyprawił na pierwszej fotce:-D Ładna fryzurka:tak:
kiniorek Dbaj o ranę i się szybko zamknie:tak: Mi się zrobił krwiak i musiałam mieć otwieraną ranę w tym miejscu, potem robić sobie przymoczki z rivanolu aż do ponownego zamknięcia. Wszystko zagoiło się bez problemu:tak: Kasperek jest śliczny, twój osobisty dobry duszek:tak:
vegas Wpędzasz mnie w kompleksy swoim wyglądem:-p
eliza Ja się boję na wagę stawać, bo odkąd do pracy wróciłam, to ciągle się objadam i wszystkie spodnie zrobiły się za ciasne. Od 12 już z rozpiętymi guzikami muszę chodzić:-D:-D:-D:-D Dorodne dzieciaki masz:-D Moja mała to nawet do 8kg chyba jeszcze nie dobija:-D A teraz przyleciała moje siostra z córką, to jej ponad 2letnia córka nie ma jeszcze 10kg:szok: Sama skóra i kości: jeść nie chce, jest ciągle w ruchu i jak ją podtuczyć?:dry:
gosia mam nadzieję, że Amelka szybciutko wyzdrowieje:tak:
anetka Alergie nie zawsze od razu się ujawniają. Zobaczymy, czy będzie poprawa po ograniczeniu kontaktu z sierścią.
lolkak Jak sesja?

A która przyjedzie do mnie na spacer z dziećmi i kawkę? :-)

Uważam że róxnica wieku nie ma nic do rzeczy to czy związke się ułozy to tylko sprawa charakterów my pausjemy do siebie doskonale. Pozatym dodam że nie jestem typowa 18 latką.

Przejmuje sie bardzo tym co brać jakie tabletki łykać żeby dzidzius był zdrowy. lekarza już mam akurat.

ale chciała bym spokojnie cieszyc sie ciąża z mama móc dzielic radość miedzy innymi

anna ja rozumiem że chcesz się z mamą cieszyć ciążą i wogóe..
ale nie rozumie tego ze zgodziła się na związek z tak dorosłym facetem
plus pozoliła się do niego czy tam z nim wyprowadzić a teraz boisz się o reakcję na ciążę...
skoro chcesz być blisko z mamą to bądź już teraz i powiedz jej o swoich planach
dlaczego nie zrobisz tego teraz...
nikt nie zna Twoich rodziców..
pytasz jakie były rekacje naszych ale u każdej z nas inna.. a to że 10 osób napisze że u nich super reakcja to nie znaczy ze i uciebie tak może być i odwrotnie...:tak:
i dlaczego aż tak bardzo chcecie dziecka teraz ??
nie lepiej wziąść najpierw ślub?? ok jesteś pewna swojego faceta ze Cię nie zostawi..
ale nie chesz mieć wszystkiego po kolei??

Chciała bym, ale bardzo tego dziecka pragniemy.

A po waszych postach cuzję się o wiele lepiej.

u mnie w rodzinie ażdy zwiazek jets z różnica wiekową wieksza mniejsza max 25lat róznicy

Witam z rana :tak:
Moje dziecko się popsuło i od kilku dni wstaje o 5 :dry: W związku z tym zrobiłam już porządek z jednym praniem, drugie się pierze, a teraz doprowadzam kuchnię do stanu używalności po kilku dniach nieobecności. A Emilka skrzętnie mi pomaga, rozrzucając po całej kuchni plastikowe pojemniki :-D
annachol Ja bym się nie spieszyła na twoim miejscu- 1,5 roku znajomości to w twoim wieku dosyć krótko, żeby podejmować decyzję o ciąży.

Emilka się zorientowała, że ją porzuciłam w kuchni, przyszła do pokoju i już płacze, że jej do kompa nie dopuszczam. Chyba czas szykować drugie śniadanie, to jej się humor poprawi :-)

reklama
Do góry