reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry dziewczeta:):-):-):-):-):-)Jak mija dzień?? Bo ja od rana w skowronkach:);-);-);-)Jutro wyjezdzam na weekend w koncu bez rodzinki :-):-):-)No i Tylko z A.. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie spokojnie i ze sie nie pozabijam z nim :p:-p:-p:-p

A ty koszmarku dalej do roboty i niech maluszek juz wyskoczy bo kazda nie moze sie doczekac twojego malenstwa:-):-)Mow ciagle do niej to moze poslucha:) Powiedz malenkiej ode mnie ze fajnie jest z tej strony a nie tylko w brzuszku i mieszkanku M1:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc byłam w twojej sytułacji miałam 16 lati zaszłam w ciąze lepiej powiedziec odrazu ja zwlekałam aż do siumego miesiaca moi rodzice sie zdenerwowali bo myślałam ze benda żli a byli źlina to ze im niepowiedziałam odrazu...także radze po swoim doświadczeniu lepiej wcześniej niż za późno...3mam kciuki..mi sie udało mam teraz 19 lat cudownego synka i narzeczonego:)

Witam laseczki, jakos nie mam weny do pisania, caly czas Was czytam, wlasnie obzarlam sie nalesnikami z truskawkami, a zaraz ide robic salatki w sloiki na zime, mam juz ponad 30 sloikow z czeresniami i wisniami...pycha
nocnykoszmar ja tez wlasnie mam czasami takie dziwne klucia w dole brzucha, czasami takie mocne ze sie ruszyc nie da jak zlapie, to sa skurcze???
ania_zywa szkoda ze ten twoj robotnik na urlopie, nie masz na co popatrzec:-)
Ona_mika trzymam kciuki zeby egzaminy dobrze poszly
Oliwka zycze milego wypoczynku nad jeziorkiem, my chyba w niedziele wyruszymy, a wlasnie jak to jest z plywaniem w ciazy, mozna??

Hej!! Widzę, że w odpowiednim momencie trafiłam. Ja też dwa dni temu sobie napędziłam stracha, bo Mała prawie przez cały dzień tak mnie ugniatała na samym dole, że ruszyć się nie mogłam. Trochę się przestraszyłam, ale to chyba normalne? :confused:

Ostatnia edycja:
Niestety, mój jest na urlopie:-p

Oj Zywa widac ze jestes na biezaco :-D:-D:-D

Karolina pod koniec ciazy to jest bardzo normalne :happy2:

Ostatnio jakies takie pustki sa :sorry2: chyba jak Koszmarek sie rozpakuje to zrobi sie RUCH :-p:-)

Z Mojej Ali robi sie wandal :blink:
podchodzi i zaczyna gryzc albo ciagnac za uszy :sorry2: a jak zobaczy jakiegos pieprzyka to wredna zaczyna drapac albo ciagnac:dry:i chodze teraz w spodniach:-D

Czesc Dziewczyny :) Ostatnio zabardzo czasQ nie mam zeby nadrobic :p co produkujecie :) ja ostatnio zabiegana Niunia juz nie spi tak duuzo i trezba jej wiecej czasQ poswiecac , a do tego Filipek rozrabiaka wiec nie ma czasu odpisywac bo podczytuje Was na biezaco :)
Bylismy wczoraj na kontroli z Zuzka i przytyla jakies 30 deko :p ogolnie lekarz mowi ze wszytsko wporzadku , tylko cos zolciotka jest na buzce , ale nie ma zadnego tam stopnia zoltaczki :-) tylko musze ja wiecej do sloneczka wystawiac przez szybe opalac tak jak to mi powiedzial lekarz :)
Z moim R sie troche klocimy :/ Wkurza mnie to ze on ma czas na wszystko a ja nawet nie mam czasu zjesc , albo isc do lazienki :/ Oswidczyl ze jedzie na tym weekendzie na ryby na nocke :/ ( ciekawa jestem , pewnie beda pic u ktoregos :wściekła/y:) wogole masakra jednym slowem !!!
a Filipek dobrze , robi sie bardzo niegrzeczny wymusza wszystko placzem i potrafi robic tak na zlosc ze szok :shocked2: patrzy sie na mnie jak mu czegis zakazuje i to samo robi :/ juz nie wiem co mam z nim robic !!

Miska zapakowac filipka z mezem twoim dobra mysl tylko czy po wyjsciu z domu twoj sie nie wroci z nim bo filip zacznie marudzic tam:) hehe zrob mu nna zlosc:) :D:D:DD: :-p:-):-DMoze odechce sie rybek:p:-p

Rybki?? Ja bym mu pokazała rybki! W porządku, niech jedzie, ale Ty też któregoś weekendu mu oświadcz, że spotykasz się na nocce z kumpelami.
Ehh... ci faceci...
Ode mnie właśnie wyszła moja dawna przyjaciółka... wiecie co... ja nie mówię, że jestem jakaś nadzwyczajnie dorosła, ale być tak ćwierćinteligentnym w tym wieku, to naprawdę niezrozumiałe. Jeszcze jak się przyjaźniłyśmy, to wykazywała objawy logicznego myślenia i odpowiedzialności, a teraz nie wiem co się z nią porobiło.
No cóż, takie życie.
Widzę, że tu niezłe pustki. Jak tam Wam wieczór mija? Ja czekam do 23:00 na mojego R., bo na popołudniu dzisiaj miał.

miskahxc nio to rzeczywiscie ten Twoj nie za bardzo sie zachowuje, teraz przy dwojce dzieci to jeszcze bardziej powinien Ci pomagac a nie na rybki jezdzic.
Ja padam z nog, caly dzien robilam te sloiki, jeszcze sie wkurzylam, bo kupilam nowe zakretki i okazaly sie nanic, masakra, ale zrobilam 8 sloiczkow mojej ulubionej salatki, nio i ogorki oczywiscie

reklama
hejo:)

madzik nio to poszalałaś z tymi zaprawami trzeba przyznac:)

miśka u siostry mojego K tez jest taka sytacja ze starszym dzieckiem ma 2 i poł latka i teraz mu sie brat urodził i też staje sie troszke nieznosny ale na szczescie to tylko czasem chyba sa zazdrosni o mlodsze rodzenstwo:) A co do rybek to nie komentuje ja bym sie w zyciu nie zgodziła, jakbyście mieli jedno dziecko to ok jakos bys sobie poradziła ale z dwójką to juz nie jest tak kolorowa.:no:

Polna zgadzam sie z Toba, ostatnio jakies pustki, chyba dziewczyny czasu nie maja:)

A moj krolewicz tak sie wierci ze szok:) Pewnie po barówkach:) Torba juz calutka spakowana, jutro ja biore na Czechy jakby co....;-);-) Nio to żegnam sie dziewczeta bo juz pewnie tutaj nie zajrze tylko dopiero jak wroce czyli w poniedziałek;) Koszmarek do mojego czasu masz sie rozpakować bez gadania!:)
I mam miec co czytac jak wroce zrozumiono?:tak::tak:

Buśka, i udanego weekendu wszystkim zycze:*:* Papa:tak::tak:

Do góry