A
Asiowo
Gość
hej dziewczynki:-)
Paulinka dzis odwiedziła dziadków pierwszy raz..., tesciowa nam nie chciała oddać córeczki, ale wytrzymałam to ciagłe ich noszenie jej. Ale nie spodobało mi sie, ze tesciowa usypiała małą na rekach, a ja z tym tak walcze
ale mam nadzieje, ze raz nie zaszkodzi
Ogólnie dalej grzeczna, tylko w nocy ja cos meczyło bo nie chciała mi spac od 2:30 do 4:30
i juz sie wkurzalam strasznie... ale rano juz o tym nie pamietałam:-) teraz spi, ale zaraz kąpanko wiec ja obudze... zeby ładnie spała w nocy
a powiem wam, ze zaczynam doceniac to, że ja karmie piersią... bez zadnego przygotowywania, po prostu bluzka do góry i mała juz ma to czego pragneła:-) a ile kasy zaoszczedzone
Miałam 2 dni temu problem... mała jakby nie miała co jesc... cały czas na cycu, ale opłacało sie, bo dzis znów mam fajne mleczko
Koszmarek... powodzenia! Mam nadzieje, ze szybko sie rozpakujesz...:-)
Zywa... powodzenia w nowej pracy:-)
Miłego wieczorku:-)
Paulinka dzis odwiedziła dziadków pierwszy raz..., tesciowa nam nie chciała oddać córeczki, ale wytrzymałam to ciagłe ich noszenie jej. Ale nie spodobało mi sie, ze tesciowa usypiała małą na rekach, a ja z tym tak walcze

Ogólnie dalej grzeczna, tylko w nocy ja cos meczyło bo nie chciała mi spac od 2:30 do 4:30

Koszmarek... powodzenia! Mam nadzieje, ze szybko sie rozpakujesz...:-)
Zywa... powodzenia w nowej pracy:-)
Miłego wieczorku:-)