reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek no proszę, już myślałam, że moja to ewenement, że mając 15 miesięcy dłubie w nosie, a widzę Alanek lepszy:D a no i Martynka ma fazy i jeździ swoim wielofunkcyjnym wózkiem z czasów jej maleńkości po pokoju, rozbija się o meble, ale humor ma wtedy znakomity:D

Malwina kurcze, ale się u Was porobiło;/ trzymam kciuki za obie kobietki i dzidziusia jednej z nich..

reklama
Kochane no nie jest to miłe uczucie. Do tej pory mnie otrzepuje. Też mam nadzieję że rana szybko się zagoi...
Nie jest miłe to co się dzieje. Nie boli nic podczas uspania ale czuje się co robią z Tobą a wiesz że nie możesz się ruszyć i nic zrobić...

hahah mój też dłubie w nochalu a kiedyś to sobie tak palca włozył że aż mu krew poleciała.
Vegas no włąśnie idą wyczułam mu ostatnio górne 3 lub 4 trudno stwierdzić ale się już przebiły bo kłują
Ja miałam to znieczulenie zewnatrzoponowe przy CC i jak mnie już zszywali to nagle lekarz poprosił jakaś przełożoną bo chyba powiedził że macica pękła tak przynajmniej zrozumiałam ale zaraz mnie uśpili i obudziłam się juz jak mnie na łóżko przekładali.

Chyba Paula się pytała o mojego Z czy jest budowlańcem hehe a więc nie,nie jest co prawda kiedys pracował przy wykończeniach wnętrz i umie to robić ale obecnie pracuje jako mechanik maszyn.A remont robił nam szwagier który ma firmę budowlaną.

Kiniorek Masakra:no: To za małą dawkę dali Ci na początku??!! No i ten szew... Konowały jakieś:wściekła/y:A synus cudowny :-)

Ja miałam przy CC w kręgosłup a do operacji pełną narkozę i wolę to drugie.;-) Przy zzo i tak wszystko widziałam w lampie ;-) a uczucie beznadziejne grzebią Ci w brzuchu,tarmoszą . Ja tam wolałam nic nie czuć obudzić się następnego dnia i już :-) Po narkozie raz miałam zwrota i po bólu a po tym zzo bania mnie strasznie bolała i non stop miałam ochotę zajrzeć w głąb muszli klozetowej;-)

Ostatnia edycja:
my nie reagujemy na jej dłubanie w nosku, może się oduczy. A jak nie to trudno:p no co zrobic:D to nie żadna zbrodnia.

lolkak ja jak mialam do operacji narkoze to mnie mulilo caly dzien,ale nic nie polecialo:-D

Vegas Martynka to i z paluszkiem w nosie napewno slodko wyglada:-)

A ja tam wolę nie uczyć, niech wie że to nie ładnie :-p

Ja rodziłam Sn ale dowalili mi tyle znieczulenia jak przy CC bo kompletnie nic nie czułam :-D
To położna mówiła mi kiedy mam skurcz :-D

kiniorek fajnie,że już jesteście :-) Twój synuś jest śliczny;-) mam nadzieje,że wszystko się ładnie zagoi i będzie dobrze:*

justys a żebyś wiedziała,że sportowiec:-D już się boję co to będzie, kiedy podrośnie i zacznie sam biegać - będzie niezła gonitwa:-) ale narazie nie ma się co jeszcze tym martwić. co do spotkania, to faktycznie musimy się kiedyś zgadać:tak:

Malwina trzymam kciuki żeby było dobrze :*

mój mi obiad przywiózł dzisiaj do pracy z okazji "półrocznicy" aż mi się śmiać chciało:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry