reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bardzo pragniemy mieć dziecko, mieszkamy razem , stac nas bedzie bez obaw mój jest kierownikiem działu wrazie kryzysu mozna sprzedac działki budowlane mamy 1 hektar pola pod zabudowe, bardzo sie kocham za rok planujemy wziąść Ślub jedyne co mnie martwi reakcja rodziców

reklama
Bardzo pragniemy mieć dziecko, mieszkamy razem , stac nas bedzie bez obaw mój jest kierownikiem działu wrazie kryzysu mozna sprzedac działki budowlane mamy 1 hektar pola pod zabudowe, bardzo sie kocham za rok planujemy wziąść Ślub jedyne co mnie martwi reakcja rodziców

no a ty sie nie uczysz? ja bym poczekala do slubu skotro planujecie,masz prace? wiesz jak to jest z facetami,czasmi rzucaja wszytko i zostaje sie samemu nie wiadomo kiedy.

hejka

u mnie nie za ciekawie , siostre robili badania i z badan nic nie wiedzą , bedzie miała robiona punkcję...

Dziękuje za słowa otuchy, jutro się odezwę

Fikusku no właśnie ty jesteś idealnym przykładem.

Ja też o mały włos się o tym nie przekonałam i dlatego właśnie nigdy nie zaufam facetom w 100%.

Dodam że my też staraliśmy się o dziecko, kochaliśmy się i na szczęscie dalej się kochamy, ale swego czasu M wyprowadził się z domu i skakaliśmy sobie do gardeł więc jest różnie.

Dlatego Anno zastanów się jeszcze raz czy nie warto poczekać, a co do działki to wcale nie jest tak że o tak ktoś kupi, my też mamy działkę w Surażu ( nie daleko Pauli) i od lat nikt nie chce jej kupić chociaż ma na prawdę nie złą lokalizację.

Hejka!
Więc u nas wszystko zakończone z remontem ale na przeprowadzkę muszę poczekać do poniedziałku bo wtedy dopiero Z bedzie miał wolne,kurcze od jakiś dwóch dni Z mnie tak wkurza że szok w ogóle nie mogę się z nim dogadać ech faceci...
Antoś wykąpany,zasnął juz przed 20 ale martwię się bo coś ostatnio jeść w dzień nie chcę dzisiaj nie chciał ani zupki ani słoiczka nawet parówki nie zjadł które uwielbia,nie mam juz siły przecież musi jeść cos oprócz mleka i kaszki.Nie mam pomysłu już jak go przekonać ale postanowiłam że dziś nie dam mu już mleka które dostaje zawsze o 1-2 w nocy może jutro w dzień więcej zje.

Paula wypoczywaj kochana !
Trina ja też mieszkam na Polesiu,teraz wynajmujemy mieszkanie na retkini,co myślisz o spotkaniu? No to z Jacusia sportowiec heheh juz mamusi daje popalić.
Malwina wspólczuję i trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skonczyło.
Kiniorek super że znów jesteś,kurczę przykro mi że się tyle nacierpisz ale za to Kacperek uroczy!

hej Lasencje

Daffi Boska jest Julcia, normalnie uwielbiam ją:D a wózek fajny. Moja córa ma wiekowy wózek, z pokolenia na pokolenie, ale kupimy jej lepsze cacko niebawem:)
Justyś o fajnie, w poniedziałek na nowym będziecie:) a Antosiem się nie przejmuj, dzieci świetnie wiedzą kiedy są głodne, nie martw się, da Ci znac. Poza tym może mu zęby idą. Raz jak Martynce szły zęby to 20h potrafiła nie jeśc.
Eliza Hania jest urocza, a jakie ma extra kicki:) lepiej jej w kickach niż w rozpuszczonych:) i jakie ma śliczne ubranka:)
Kiniorek witaj Kochana:) cudowny jest Kasperek:):) współczuję rany, kurcze;/ dochodź szybko do siebie. Hmm a ja myślałam, że jak się ma cc to czasem ma się miejscowe znieczulenie tylko i można byc świadomym wszystkiego, a to jest aż tak straszne byc świadomym? No chyba, że ból odczuwałaś to co innego.
Kaamaa Julcia jest śliczna:)

moja Perła próbuje się wspinac na kanapę i szafkę. Na szczęście nie wychodzi jej to. Poza tym nauczyła się dłubac w nosie:D Boże, nie wiedziałam, że tak małe dzieci mogą umiec:p No i nauczyła się fajnie dziękowac - kłania się główką:)

u nas też sypie śnieg od wieczora:p

reklama
vegas moj tak samo dziekuje:-D i w nosie dlubie juz os dawna....:-D ale go gonie:d
a ztym znieczuleniem na cc to jest tez zewnatrzoponowe i wtedy jestes normalnie przytomna ale bolu nie czujesz bo jestes sparalizowana od brzucha w dol.

Do góry