looknijcie jakie slodkosci WESOŁE CZAPECZKI-różne rodzaje38-40 cm sesja foto (1499152058) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
jej kiniorek mam nadzieje ze to sie szybko zagoi.
Ja ide zaraz ziemniaki obierac i pokroic i jak Alana poloze to fryty zrobie
gosia zedytuj post
Ja ide zaraz ziemniaki obierac i pokroic i jak Alana poloze to fryty zrobie
gosia zedytuj post
kiniorek91
Fanka BB :)
kiniorek to troche przezyc mialas,ale dla takiego pięknego synka warto bylo. DObrze ze juz jestes:-)
przepraszm jestescie;-)
No troszkę mam przeżyć ze szpitala. Ale z małym wszystko w porządku Ja to tam mało ważna... Byle ta rana się jakoś zasklepiła
Kamiśka :)
Kiniorek śliczny Kasperek :-) gratulacje!!
Paula czekam na sms wieczorem ;-) zaraz Ci na PW wyślę link na
Paula czekam na sms wieczorem ;-) zaraz Ci na PW wyślę link na
Kiniorek w sumie ja to wszysko wiem co napisalas ale musze ci napisac ze strasznie wspolczuje odzyskania swiadomosci podczas CC... to musialo byc naprawde okropne.
najwazniejsze ze malutki juz u Twego bokuz e sie dogadujecie i ze jest ok.
pielegnacj arany brzmi strasznie ale mam nadzieje ze szybko sie zrosnie i bedzie ok.
najwazniejsze ze malutki juz u Twego bokuz e sie dogadujecie i ze jest ok.
pielegnacj arany brzmi strasznie ale mam nadzieje ze szybko sie zrosnie i bedzie ok.
Daffi -koszulki przegapiłam ,bo oczywiście znowu spałam. Jutro na uczelnie ciekawe czy zrobie sobie popołudniową drzemkę.
Kiniorek-dobrze,ze jesteś z nami. Synuś śliczny. A ty staraj się leżeć-to najmniej będzie ci wiszący brzuch przeszkadzać w gojeniu rany. Ja się strasznie bałam cc właśnie ze względu na ranę potem. Na szczęście nie musiałam mieć-choć lekarze na 2 godziny przed końcem rozważali.
Kiniorek-dobrze,ze jesteś z nami. Synuś śliczny. A ty staraj się leżeć-to najmniej będzie ci wiszący brzuch przeszkadzać w gojeniu rany. Ja się strasznie bałam cc właśnie ze względu na ranę potem. Na szczęście nie musiałam mieć-choć lekarze na 2 godziny przed końcem rozważali.
.Aneta.
paula link? po co Ci link? nie możesz sobie znaleźć na forum tego tematu?
kiniorek aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam o tym, że odzyskałaś świadomość.. brr.. ja na szczęście całą cesarkę spałam.. no i z tą dziurką też masakra, jak oni mogli do tego dopuścić, dlaczego Ci tego nie zszyli?
Kasperek przecudowny :*:*
kiniorek aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam o tym, że odzyskałaś świadomość.. brr.. ja na szczęście całą cesarkę spałam.. no i z tą dziurką też masakra, jak oni mogli do tego dopuścić, dlaczego Ci tego nie zszyli?
Kasperek przecudowny :*:*
annachol
Zaciekawiona BB
Ja sie staram o małego skrzata ^^
prawie 18 skoncze 22czerwca
fikusek1988
Mama Alanka:)
Ja sie staram o małego skrzata ^^
a czemu tak wczesnie sie satrasz?
reklama