reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula etam, za wcześnie:-p już może się pojawić u Twojej Zuzi, może się szybciej rozwija. Moja ma to od dłuższego czasu i liczę na to, że w końcu się skończy :dry:

reklama
fikusek taa skończy się jak będzie miała 10 lat a jak będzie miała 12 przyjdzie czas na kolejny :-p w ogóle nie wyobrażam sobie Zuzi jako nastolatki, ciekawe co to będzie.. piekło :sorry2:

aaa zapomnialam przywitac nowa mamusie:) pyscek witaj;-)

Minela godzina 18:55 i myk nastala ciemnosc.... swiato wylaczyli .... nawet nie wiecie jak sie wkur... :dry::wściekła/y::cool:

paula mam nadzieję, że piszesz o swojej Zuzi :-p:-p
Moja też nie chce za rękę iść, ucieka i jeszcze "papa" robi :dry:

Fikusek nie no... w tym momencie swoimi słowami złamałaś serca połowy dziewczyn :-D tzn. Alan złamał :-D

Julka też mi pomaga w domu śmiać mi się chce jak bierze scierekę do ścierania kurzu i sama ściera stół, słodko to wygląda :tak:

Nie martw się większość dzieci w tym wieku to samoluby, J też codziennie wyje w tego powodu :dry:

Fikusek nie no... w tym momencie swoimi słowami złamałaś serca połowy dziewczyn :-D tzn. Alan złamał :-D

Julka też mi pomaga w domu śmiać mi się chce jak bierze scierekę do ścierania kurzu i sama ściera stół, słodko to wygląda :tak:

Nie martw się większość dzieci w tym wieku to samoluby, J też codziennie wyje w tego powodu :dry:

no ja nie wiem po kim alan jest takim podrywacze....doslownie wszytskie laski mlodsze czy starsze ale musza byc ladne to bedzie za nimi latal,calowal slal usmiechy calski:-D

witam nową mamę!:-)

eve cudna maleńka :-)

dziewczyny mój też tak strajkuje ale już się nie rzuca bo raz się rzucił i uderzył się dosyć mocno i odechciało mu się :-p

aaa i mamy powtórkę badań:/ niech to szlak trafi!!!!! teraz idę prywatnie, bo wszyscy mi mówią na około że ta pielegniarka się źle wkuwała więc idę wybulić, nie wiem ile... ale plus taki że wyniki tego samego dnia więc jeszcze popołudniu będę wszystko wiedziała jeeezuuuuuuu ja umrę do jutra...

reklama
Cherie ja mam ten zielony :-p i od tego samego sprzedawcy zamawiałam :tak:

i co, zadowolona? :-)

Daniel też przechodzi bunt :-D taki złośnik się z niego zrobił...
byliśmy dziś na kontroli bioderek, wszystko ok, lekarz zachwycony chodzeniem Danielka :-D
jutro szczepienie...

a mi się coś wydaje, że mój mąż szybko mnie ustawi do pionu z tym wózkiem... jak zwykle z jakimś poważniejszym zakupem... z nim to w ogóle nie idzie się dogadać, wytłumaczyć... nie potrafi zrozumieć, bo na spacery z Danielkiem nie chodzi... ehhh. humor mi się psuje.

edit: Patisia, biedny Kubuś... :sad: oby tym razem to zrobili raz-dwa ;-)

Do góry