reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cherie jak mam tak samo jeśli chodzi o zakupy:dry: A po co, a na co a dlaczego tak drogo.echhh

Fikusek nieeee nooo nie może być,że Alan całował inną :-D:-D Podobnie jak Kaamę załamała mnie ta wiadomość :-D

patisia biedny Kubuś :-( Znowu będzie musiał się męczyć :no:

Moja ma prawie pół roku a już się wnerwia jak próbuję jej coś z rąk wyjąć a jej sie akurat podoba ;-) Wrzask na całą dzielnicę :-D

reklama
Cherie zadowolona i to jak! też długo zastanawiałam się nad wydaniem 500 zł na spacerówkę, ale na prawdę warto, trochę kolor mi się nie podoba, ale był najładniejszy z dostępnych.

O dziwo mój M tym razem nie żałował kasy, bez gadania wyłożył, i teraz zadowolony bo to on przeważnie prowadzi wózek jak idziemy razem na spacer.

O kurcze dobrze że mi przypomniałaś o bioderkach też muszę Julkę umówić :szok:

Patisia pisz od razu jak będziesz miała wyniki, bo my tu poobgryzamy paznokcie z nerwów.
Trzymam za Was kciuki!

Cherie zadowolona i to jak! też długo zastanawiałam się nad wydaniem 500 zł na spacerówkę, ale na prawdę warto, trochę kolor mi się nie podoba, ale był najładniejszy z dostępnych.

O dziwo mój M tym razem nie żałował kasy, bez gadania wyłożył, i teraz zadowolony bo to on przeważnie prowadzi wózek jak idziemy razem na spacer.

zazdroszczę wspólnych spacerów ;-)

edit. lolkak, w sumie to ta spacerówka-parasolka jest chyba najszersza ze wszystkich i dość solidnie wygląda, jak ją dziś prowadziłam to bardzo zwrotna była, w porównaniu z maclarenem wygrywa w 100%. ja się jeszcze zastanawiałam nad quinny zapp, ale on nie ma rozkładanego siedzenia...

Ostatnia edycja:
Lolkak właśnie jak lazłam po tym błocie to zauważyłam jeszcze jedną przydatną rzecz, błotniki na kółkach, super sprawa, w starej spacerówce zawsze miałam odpryski na spodniach a tu czyściutko elegancko.

E:

Cherie wiesz te spacery to od wielkiego święta są, przeważnie w niedzielę w pozostałe dni nie ma go całymi dniami :dry:

Patisia trzymam kciuki za jutrzejsze badania.

Mi tez sie teraz podoba ten wozek...ahhh wy dzieewczyny:-D no ale nie moge kupic kolejnego wozka:-D

reklama
Lolkak jest więcej.

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1794&<osCsid>

Mi się najbardziej podobał czerwony, ale bratowa ma inny model ale w takiej samej kolorystyce, no i wkładka jasna strasznie.

Tylko te kolory zupełnie inaczej wyglądają w rzeczywistości.

Chyba miałaś zdezelowany model u mnie nic nie lata :-p

Do góry