reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a moj chrzesniak ma 4 lata i 14 kg wazy... chudzielec mały.....
Amelka dzis po szczepieniu spi a spi:) ciekawe jak w nocy:dry:
mi nie podobaja sie takie wozki bo maja male kolka:-Da jakbym juz miala wybierac to zielony.
umi pirat drogowy z Ciebie:-p
moj chop to tyle mandatow mial ze...brrr...2 lata temu jak wpadl w poslizg to 10 slupkow metalowych scial chwała Bogu ze nic mu sie nie stalo ale dlugo na plecy narzekal,szybko kolega po niego pojechal i sciagneli samochod a potem bylo w gazecie ze poszukuja czlowieka ktory polamal slupki a za jeden taki slupek 250 zl ale nie bylo swiadkow wiec obeszlo sie bez mandatow. moj facet to wogole udany jest ktoregos dnia uciekal przed policja bo nie mial przegladu na samochod a angolem jezdzil i zwial-szczescie,czy glupota?

reklama
Ewi wiedzil, ze go nie zlapia,ale...jak to mowia glupi to ma zawsze dzczescie:-D
ps... widzialm gdzies ze slicznie rysujesz naprawde podziwiam ;-)

Adaś waży z 14 kilo. Ma szerokie bary i ogólnie jest bardziej zbudowany niż jego kuzyn 2 miesiące młodszy.A mi się wydaje,ze chudy jest. Także z tą wagą to róznie. Wzrost to ma z 92 cm. Nie umiem go dokładnie zmierzyć. Większość ciuchów na 92 robi się krótkie, na 98 najczesciej nosi.

hej dziewczyny ja tak na szybko tylko podalam swoje konto przyjaciolce jest w ciazy a jest bardzo mloda prosze doradzcie jej dobrze jak by miala pytania ma na imie wiola u nas oki strasznie za wami tesknimy ale nie mamy czasu nawet wejsc bo wiki zabkuje Zdjecie014.jpga to wikusia specjalnie dla ciotek z babybooma ;) pozdrawiamy

pyscek witaj:-)

eve jaka Wiki jest słodka:-)

kaamaa no musiało być coś takiego,pytałam się go ale oczywiście się zamotał i mówi "no kochanie jechałem sobie..." no to jakby oczywiste,że jechał,bo przecież nie leciał:dry: oj ten mój oszołom kochany:-D

Eliza Hania na tym zdjęciu mi przypomina córeczkę mojej sąsiadki, jeszcze jak mieszkałam w Radomsku,tez miała taki uśmieszek śliczny:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry