reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
A my mamy taką zwykłą spacerówkę, nawet nie pamiętam jak się nazywa i jest bardzo fajna mamy też x-lander x-fun taką: http://esklep.babyfant.pl/site/wozki/deltim/x-fun/przod.jpg ale dla mnie to porażka.. w piwnicy od dawna stoi nieużywana zresztą Zuzia mało co jeździ w spacerówce.
lolkak
Październikowa Mama Mai
No to pół wątku będzie jeździło tym samym wózkiem Ja w każdym sklepie widziałam tylko te 2kolory ;-)
Chérie
Mama Danielka
A my mamy taką zwykłą spacerówkę, nawet nie pamiętam jak się nazywa i jest bardzo fajna mamy też x-lander x-fun taką: http://esklep.babyfant.pl/site/wozki/deltim/x-fun/przod.jpg ale dla mnie to porażka.. w piwnicy od dawna stoi nieużywana zresztą Zuzia mało co jeździ w spacerówce.
rzecz w tym, że te parasolki są wąskie, ja potrzebuję szeroką bo Daniel się rozpycha w innej sytuacji nie byłoby problemu...
.Aneta.
Cherie ta moja co dałam link to masz racje, strasznie wąska i w dodatku oparcie się nie rozkłada, ale ta druga co mam chyba aż taka wąska nie jest Zuzia czasami ma jakieś przebłyski i jak idziemy na spacer to mówi "brum brum" to wtedy wiem, że chce wózkiem jechać
Witam wieczorkieem
M już chrapie a ja oglądam Usta, usta
Mnie tez si epodoba ta zielona parasolka, ale postanowilismy ze chyba nie kupujemy bo my raczej po terenach się przemieszczamy a w parasolce są małe kułeczka i nie da rady,
patisia kciuki zacisnięte
M już chrapie a ja oglądam Usta, usta
Mnie tez si epodoba ta zielona parasolka, ale postanowilismy ze chyba nie kupujemy bo my raczej po terenach się przemieszczamy a w parasolce są małe kułeczka i nie da rady,
patisia kciuki zacisnięte
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej .. właśnie skończyłam nadrabiać.. nawet tak dużo nie pisałyście dzisiaj
tak czytałam o waszych dzieciacj...
moja też waży 14,5 no i nosi ubranka na 18-24 już od kilku miesięcy
a w styczniu jak szwagierka kupiła jej ciuszki na 2 lata w polsce to już są za małe na nią !! i musiałm ostatnio odłożyć..
Vi jest wysoka bardzo i duża.. spodnie to wszytkie ma na 24 miesiące w zwyż ma długie nózki...
Vegas wszystkiego naj :*
nie pisze za dużo bo lecę na filmik za chwilę, muszę jeszcze na majówki moje zajrzeć
miłej nocki
tak czytałam o waszych dzieciacj...
moja też waży 14,5 no i nosi ubranka na 18-24 już od kilku miesięcy
a w styczniu jak szwagierka kupiła jej ciuszki na 2 lata w polsce to już są za małe na nią !! i musiałm ostatnio odłożyć..
Vi jest wysoka bardzo i duża.. spodnie to wszytkie ma na 24 miesiące w zwyż ma długie nózki...
Vegas wszystkiego naj :*
nie pisze za dużo bo lecę na filmik za chwilę, muszę jeszcze na majówki moje zajrzeć
miłej nocki
no S przy lapku siedzi to ja przy kompie.
a pomyślałam że dizsiaj można zapolować na awatara.
Anetka Dzięki ze pytasz :-) MAreczek kaszle ostatnio i jutro luib w ipiątek na kontrole poszpitalną idziemy. Zdrówka dla Zuzi.
Lolkaka Kamaa Wy tak czekacie na te 8 a ja nawet nie wiem kiedy mi moje wyrosły.
Fikusek Taki wiek dziecka że na wszystko tylko piski. najważniejsze to nie dawać sie dizecku a samo przejdzie. mareczek takowego buntu nie przechodził tak jak to powiedzieć źle, on poprostu kładzie się na podłoge i leży. nie piszczy ni nic.
A Alan przystojniaczek to i dziewczyny lubi podrywać bo wie że ma potencjał.
Patisia Trzymaj się jutro na tych badaniach.
a pomyślałam że dizsiaj można zapolować na awatara.
Anetka Dzięki ze pytasz :-) MAreczek kaszle ostatnio i jutro luib w ipiątek na kontrole poszpitalną idziemy. Zdrówka dla Zuzi.
Lolkaka Kamaa Wy tak czekacie na te 8 a ja nawet nie wiem kiedy mi moje wyrosły.
Fikusek Taki wiek dziecka że na wszystko tylko piski. najważniejsze to nie dawać sie dizecku a samo przejdzie. mareczek takowego buntu nie przechodził tak jak to powiedzieć źle, on poprostu kładzie się na podłoge i leży. nie piszczy ni nic.
A Alan przystojniaczek to i dziewczyny lubi podrywać bo wie że ma potencjał.
Patisia Trzymaj się jutro na tych badaniach.
femme fatal
Mama Ninki :)
Adidaski ADIDASA stan Bardzo dobry ! Rozmiar 23 - Ogłoszenia
Krzesełko uczydełko ! Stan bardzo dobry ! - Ogłoszenia
Jak by któraś była zainteresowana na priv pisać :-)
Krzesełko uczydełko ! Stan bardzo dobry ! - Ogłoszenia
Jak by któraś była zainteresowana na priv pisać :-)
reklama
Kamiśka :)
Dziewczyny tak mi gęba napuchła, że nie dam rady szczęki zagryźć :-(
J pojechał podbić książeczkę, jak wróci to jadę na chirurgię trzymajcie kciuki......
J pojechał podbić książeczkę, jak wróci to jadę na chirurgię trzymajcie kciuki......