reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja na żywo widziałam ten energy, najbardziej mi się podoba rocky albo carbon :-D ale jeśli małż się zgodzi to chyba jednak wezmę volcano.

reklama
Cherie ta moja co dałam link to masz racje, strasznie wąska i w dodatku oparcie się nie rozkłada, ale ta druga co mam chyba aż taka wąska nie jest :-p Zuzia czasami ma jakieś przebłyski i jak idziemy na spacer to mówi "brum brum" to wtedy wiem, że chce wózkiem jechać :-p:-p

Witam wieczorkieem

M już chrapie a ja oglądam Usta, usta

Mnie tez si epodoba ta zielona parasolka, ale postanowilismy ze chyba nie kupujemy bo my raczej po terenach się przemieszczamy a w parasolce są małe kułeczka i nie da rady,

patisia kciuki zacisnięte

hej .. właśnie skończyłam nadrabiać.. nawet tak dużo nie pisałyście dzisiaj:-p

tak czytałam o waszych dzieciacj...
moja też waży 14,5 no i nosi ubranka na 18-24 już od kilku miesięcy:tak:
a w styczniu jak szwagierka kupiła jej ciuszki na 2 lata w polsce to już są za małe na nią !! i musiałm ostatnio odłożyć..
Vi jest wysoka bardzo i duża.. spodnie to wszytkie ma na 24 miesiące w zwyż:sorry2: ma długie nózki...

Vegas wszystkiego naj :*

nie pisze za dużo bo lecę na filmik za chwilę, muszę jeszcze na majówki moje zajrzeć :-p
miłej nocki

no S przy lapku siedzi to ja przy kompie.
a pomyślałam że dizsiaj można zapolować na awatara.:-p
Anetka Dzięki ze pytasz :-) MAreczek kaszle ostatnio i jutro luib w ipiątek na kontrole poszpitalną idziemy. Zdrówka dla Zuzi.
Lolkaka Kamaa Wy tak czekacie na te 8 a ja nawet nie wiem kiedy mi moje wyrosły.:-D
Fikusek Taki wiek dziecka że na wszystko tylko piski. najważniejsze to nie dawać sie dizecku a samo przejdzie. mareczek takowego buntu nie przechodził tak jak to powiedzieć źle, on poprostu kładzie się na podłoge i leży. nie piszczy ni nic.
A Alan przystojniaczek to i dziewczyny lubi podrywać bo wie że ma potencjał.
Patisia Trzymaj się jutro na tych badaniach.

reklama
Do góry