reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cherie to mi sie podoba tez zielony;-)

U mnie Daniel ma prawie 4 lata i ma 100cm dopiero, ale on wszedl w rodzine M od matki strony i nie bedzie wysoki... ;] Siostra M w moim wieku jest a jest 5cm nizsza:-D a M ma 180:)

reklama
anetka Zuzia wcale nie jest niska... ja w niedziele widziałam chłopca nizszy sporo od mojego Kacpra spokojnie 10 cm mniejszy. A jak mówił zdaniami no w szoku byłam. gadali sobie z Kacprem i ta babka taka zadowolona ze jej dziecko lepiej mowi do mnie z pytaniem. A ile ma pani synek to ja jej na to, że w maju bedzie miał 2 lata. I troche mnie zazdróść zżerała ze jej syn tak super mówi, a ta do mnie ze w sierpniu jej syn konczy 3:szok:. Ona myslała ze mój Kacper ma ponad 3 bo od razu jej mina zrzedła ze jednak jej dziecko jest starsze

umi no w sumie ja jak byłam z Zuzią w salce zabaw to był taki chłopczyk w przedszkolu, bo tam jest przedszkole jest od razu i też ładnie mówił, musiał mieć co najmniej 2,5 roku bo od takiego wieku przyjmowali, a jak stanął koło Zuzi to był od niej trochę mniejszy...

edit:
cherie Zuzia waży 14 ;-):cool2: a wydaje mi się, że już nie jest takim pulpecikiem jak była wcześniej :-p

cherie Zuzia waży 14 ;-):cool2: a wydaje mi się, że już nie jest takim pulpecikiem jak była wcześniej :-p

e tam, dobrze waży ;-) Daniel jak się urodził to ważył prawie 4 kg, ale i długi był, 57 cm. poza tym ja jestem wysoka, mąż też, więc niski nie będzie. ale jak był malutki to taki z niego pucek był...
DSCF0580.jpg

cherie Zuzka była większym pulpecikiem :-p mamy takie same rajstopki :-)

edit:
umi ale Kacper jest wyższy niż Zuzka, to nie dziwne, że troszkę wiecej waży :-p

reklama
To ja dzis ogladałam zdjecia Daniela jak miał roczek, 7mies... zobaczcie jak sie zmienil :-D jaki był pulpet a teraz? :-)
Ja tez sie strasznie zmienilam:) kurcze ale mnie wzielo na wspominki

tu mial 7mies. kwiecien 2008
02072008(003).jpg

a Hania jaka była mała.... jejku ale ten czas leci... juz duża panna z niej... czerwiec 2008
27062008(004).jpg

Do góry