reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Cherie ja mam ten zielony i od tego samego sprzedawcy zamawiałam
Wcale nie taki pucek straszny z Danielka był, bardziej misio ;-)
Eliza jakie Hania loczki śliczne miała :-)
Trinaa to przekroczył prędkość w przedziale od 31 d0 51 km/h nie zły rajdowiec
Umi w ulewę tak gnać, a Ty nie dobra! dobrze że tylko zderzak uszkodzony...
Ja nawet nie wspomnę o moim grubasie jak Julka stanęła obok Zuzi od Pauli to dwa razu szersza od Niej kwadratowe dziecko
Wcale nie taki pucek straszny z Danielka był, bardziej misio ;-)
Eliza jakie Hania loczki śliczne miała :-)
Trinaa to przekroczył prędkość w przedziale od 31 d0 51 km/h nie zły rajdowiec
Umi w ulewę tak gnać, a Ty nie dobra! dobrze że tylko zderzak uszkodzony...
Ja nawet nie wspomnę o moim grubasie jak Julka stanęła obok Zuzi od Pauli to dwa razu szersza od Niej kwadratowe dziecko
Liza
Fanka BB :)
kaamaa no Hania miala super loczki jak byla mala.... teraz ma takie wlosy jak jak teraz poddatne, bo ja to mialam krecone dlugi czas
Daffi hehe no dokladnie Daniel jak sie urodzil to M sie smial ze chyba z chinczykiem sie ten teges bo tak wygladal...
Tu macie Hanie w wieku Mikusia:-)
edit.
w domu mam sajgon, Miki spaŁ ledwo pol godziny, obudzil sie z rykiem, nic nie daje mi zrobic.... no brak slow.... :/
Daffi hehe no dokladnie Daniel jak sie urodzil to M sie smial ze chyba z chinczykiem sie ten teges bo tak wygladal...
Tu macie Hanie w wieku Mikusia:-)
edit.
w domu mam sajgon, Miki spaŁ ledwo pol godziny, obudzil sie z rykiem, nic nie daje mi zrobic.... no brak slow.... :/
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
Cherie- Majka ma taki sam bujak jak Twój mały słodziak :-) Ja wolę ten czerwony
Umi,Anetka a mi się wydaje,że wasz dzieci sa normalne a nie tam wcale pulchne
Elizka ale się pozmieniały te Twoje szkraby. a Hania to normalnie pannica
Umi Ty piracie drogowy Top w co wjechałaś? w BMW? ;-)
My już po spacerze. Maja jakimś cudem zasnęła przed samym domem i póki co śpi ;-) a ja zajmuję się jedzeniem póki mam czas
Umi,Anetka a mi się wydaje,że wasz dzieci sa normalne a nie tam wcale pulchne
Elizka ale się pozmieniały te Twoje szkraby. a Hania to normalnie pannica
Umi Ty piracie drogowy Top w co wjechałaś? w BMW? ;-)
My już po spacerze. Maja jakimś cudem zasnęła przed samym domem i póki co śpi ;-) a ja zajmuję się jedzeniem póki mam czas
reklama
hej.
my dizsiaj też spacerek zaliczylismy ale wiaterek wieje to za długo to nie trwało.
ELiza Hania nie do poznania. w ogóle Twoje dizeci to jak nie Twoje teraz. jak styrasznie sie zmienili.
biedny Miki a jak teraz temperaturka?
Cherie A to jeszcz enei taki pulpecik był. a wózek brązowy ładniejszy jak dla mnie ale zielony pewnie wygra.
Umi Dobrze że to nie były większe zakupy.
my dizsiaj też spacerek zaliczylismy ale wiaterek wieje to za długo to nie trwało.
ELiza Hania nie do poznania. w ogóle Twoje dizeci to jak nie Twoje teraz. jak styrasznie sie zmienili.
biedny Miki a jak teraz temperaturka?
Cherie A to jeszcz enei taki pulpecik był. a wózek brązowy ładniejszy jak dla mnie ale zielony pewnie wygra.
Umi Dobrze że to nie były większe zakupy.