reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

elizka a bo ten cza to widać włanie po dzieciach najbardziej a ja jezcze widze po kilkogramach bo mi z wiekiem przybywają:-D
anetka eee ale Zuzia wyglada szczuplej

reklama
Cherie ja mam ten zielony :-p i od tego samego sprzedawcy zamawiałam :tak:

Wcale nie taki pucek straszny z Danielka był, bardziej misio ;-)

Eliza jakie Hania loczki śliczne miała :-)

Trinaa
to przekroczył prędkość w przedziale od 31 d0 51 km/h nie zły rajdowiec :-p

Umi w ulewę tak gnać, a Ty nie dobra! dobrze że tylko zderzak uszkodzony...

Ja nawet nie wspomnę o moim grubasie jak Julka stanęła obok Zuzi od Pauli to dwa razu szersza od Niej :-D kwadratowe dziecko :sorry2:

Cherie mi sie bardzo ten zielony podoba:D

Eliza twoje dzieci to jak nie podobne.. hania jeszcze ok ale Daniela bym w zyciu nie poznala.

kaamaa no Hania miala super loczki jak byla mala.... teraz ma takie wlosy jak jak teraz poddatne, bo ja to mialam krecone dlugi czas
Daffi hehe no dokladnie Daniel jak sie urodzil to M sie smial ze chyba z chinczykiem sie ten teges bo tak wygladal... :-D
Tu macie Hanie w wieku Mikusia:-)
HANIA 20.jpg

edit.
w domu mam sajgon, Miki spaŁ ledwo pol godziny, obudzil sie z rykiem, nic nie daje mi zrobic.... no brak slow.... :/

Ostatnia edycja:
Cherie- Majka ma taki sam bujak jak Twój mały słodziak :-) Ja wolę ten czerwony :-D

Umi,Anetka a mi się wydaje,że wasz dzieci sa normalne a nie tam wcale pulchne :p:-D

Elizka ale się pozmieniały te Twoje szkraby. a Hania to normalnie pannica :-D

Umi Ty piracie drogowy :p Top w co wjechałaś? w BMW? :-D ;-)

My już po spacerze. Maja jakimś cudem zasnęła przed samym domem i póki co śpi ;-) a ja zajmuję się jedzeniem póki mam czas :-D

reklama
hej.
my dizsiaj też spacerek zaliczylismy ale wiaterek wieje to za długo to nie trwało.
ELiza Hania nie do poznania. w ogóle Twoje dizeci to jak nie Twoje teraz. jak styrasznie sie zmienili.
biedny Miki a jak teraz temperaturka?
Cherie A to jeszcz enei taki pulpecik był. a wózek brązowy ładniejszy jak dla mnie ale zielony pewnie wygra.
Umi Dobrze że to nie były większe zakupy.

Do góry