reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zupka trzymam kciuki za usg;-) daj znać czego się dowiesz:-)

umi ja też kiedyś "zaliczyłam" zakupy bez portfela,ale to z własnego roztrzepania,bo zostawiłam w domu:-D a co do mandatu, to cwaniaczek dostał 400 zł i 8 pkt, a niech płaci, najwyżej sobie ograniczy siłownie....mam to w nosie, ja jeżdżę normalnie i w życiu mnie nawet na rutynową kontrolę nie zatrzymali:dry:

reklama
trinaa o porażka... 400 zł:/ mnie też ani razu nie złapali ale stłuczke miałam eh...
Elizka ja ssie ciesze ze szynki nie kupowałam bo by sie chyba wnerwili jakbym oddała pokrojoną:-D

Ja tez jeszcze mandatu nie dostałam a mój M w przeciągu miesiąca 2 ale dobrze ze po z100 zł a nie więcej:)

umi stłuczkę z Twojej winy ?

vegas 100 lat !!!!

malwina z mojej niestety;-p jechałam troche za szybko bo deszcz padał i nie wyhamowałam:-p ale obyło sie bez policji

malwina nie no obiłam gościowi zderzak a że autko było luksusowe to 2 tysiaki mi z ubezpieczenia poszło buuu

Mój Daniel też z tych wysokich, 92-98 nosi :-)
Vegas 100 lat!
Umi, to narozrabiałaś...
Ja już dziś zaliczyłam wyprawę do Rzeszowa po części do samochodu. Rano lało strasznie, teraz już przestało ale tak niebo zachmurzone że tylko spać się chce (co zresztą robi mój syn od 2 godzin...). Ale może i lepiej że taka pogoda, bo jak dziś przestawiałam naszą spacerówkę, to po ostatniej prowizorycznej naprawie i intensywnym 7-godzinnym spacerze już ledwo zipie... Natomiast wstąpiłam dziś do sklepu z wózkami, obejrzałam parasolki i zadecydowałam, że kupuję X-landera X-go, ze względu na szerokie siedzenie. Tyle że w sklepie kosztował 650 zł, na allegro widzę za 419 + przesyłka. Waham się co do koloru - zatem który byście wybrały? X-LANDER X-GO +Parasolka+Osłona na nóżki OD RĘKI (1497956750) - Aukcje internetowe Allegro :-D

Umi ooooo sporo kasy:///

Kurcze Miki ma stan podgoraczkowy, marudzi mi.... nici ze spacerku.... niech te zeby mu wyjda wreszcie:-(
ide go zaraz polozyc spac....

Cherie ten zielony czy tam oliwkowy mi sie podoba ale czerwony tez fajny

Elizka no sporo + koszt zakupu świateł do mojego samochodu bo oczywiscie poszły w drobny mak ale to było w 2009r:-p

reklama
cherie mi się ten zielony bardziej podoba :tak:
To ile Danielek ma cm? Duży z niego chłopak, Zuzia jest trochę od niego starsza a ma tylko 87 cm :-p

Do góry