reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ojej ile mam znowu do nadrobienia... co nadrobie troche to kilka stron mi przybywa. a ja sie nie wyrabiam jak mam pracować, czekac uparcie i jeszcze w miedzy czasie pisać:-p no ale jakos sobie poradzę nie piszcie za wiele bo juz nie duzo mi do nadrobienia zostało

edit

No nadrobiłam ale odpisze ogólnie.
Co do ubierania to ja małego za lekko zawsze ubieram jakos wydaje mi sie ze mu bedzie za ciepło ale nie narzeka, ale czapke obecnie nosi bo dzis np deszczyk kropił i u nas troche wieje...

Daffi kurteczka sliczna ja tez kiedys sie wnerwiałam na Kacpra ze w bluze nie włazi:-p bo mu brzuch przeszkadzał:-p ale widze jak stopniowo traci ten brzuszek

Ostatnia edycja:
reklama
Umi nie wiem czy posłuchają ;-) jak ja proszę to zero odzewu ;-) no ale Ty tu rządzisz to co innego :-D

Elizka dobrze chociaż przeczytać,że ktoś ma czas dla siebie,bo dziecko śpi;-) moja wstała po 10 minutach ;-)

Kurna pogoda do doopy przydałoby się na spacer wyjść

hej:-)

Vegas wszystkiego najlepszego :*:*

lolkak u mnie też pogoda się skopsała:-( strasznie ciężkie, wilgotne powietrze jest od rana,bo w nocy popadało:sorry:

wczoraj mi komputer padł,a potem przyjechał Michał i już mi się nie chciało włączać od nowa;-) dziwiłam się,co go tak długo nie ma,a jego policja zatrzymała:dry: pruł przez centrum miasta jak baran,to teraz ma nauczkę:wściekła/y:
dzisiaj od rana w pracy, już uczciwie siedze do końca zmiany choćby mnie szef znowu wyganiał do domu:-D

Vegas sto lat staruszko:-D

Alan dzis ma jedna drzemke:-) zaraz daje mu kasze i niej idzie w kime bo jeszcze sniadania nie jadlam:-D a na dole w kuchnoi jeszcze serniczek czeka:-D
pozniej przyjezdza ciocia z wojkiem wiec troszke z nimi powiedze:-D
Alan tez jest duzy nopsi rozmiar92-98,86 sa juz za maloe. No ale on z wysokich raczej:-D

Lolkak taaa.... juz cos slyszalam ze jeczy ale poki nie wyje nie wchodze:-D

U mnie tez dupna pogoda ale po poludniu chyba wyjdziemy a co tam, nie chce mi sie kisic w domu ;]

U Nas też pogoda doopna :dry: ale nie pada więc zjemy obiadek i idziemy :-)

Dajcie mi cierpliwości próbuje ogarniać dom, a ta zołza non stop wszystko z szafek wywala :wściekła/y: co ja sprzątne i pójdę do innego pokoju to ona s powrotem wszystko wywala :no: a mam to w dooopce :-D

M dziś wróci późno bo po pracy na szkolenie jadą więc nie musze się śpieszyć :-D

vegas wszystkiego najlepszego:) jeszcze raz....
lolkak my tez dzis bylysmy na szczepieniu i tez wazy 7 kg;)
u nas pogoda do kitu ;( Amelka od 10 spiocha...moze pozniej wyskoczymy na 15 mintek

a u mnie pogoda dzis super :) wreszcie slonce :)
jutro mam pierwsze usg, tak sie stresuje ze spac nie moge...
milego dnia dziewczyny

A zapomniałam napisac co mi sie dziś w sklepie przytrafiło. Poszłam sobie serek kupic na sniadanie i wziełam tez owoce do pracy ja do płacenia a tam portfela brak... Oczywiscie winowajca jest u babci aktualnie bo mu dzis ten portfel 2 razy zabierałam a i tak sobie poradził z zamkami w torebce:/

trinaa duzy mandat poleciał?
fikusek Alan nosi takie same rozmiarówki jak Kacper
lolkak widac mam moc:-p

reklama
Do góry