reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi no co Ty, 12-18 za mała na Julkę? To dużą masz córcie, ile ma cm ?

Ja na szczęście kurtkami przejmować się nie muszę, bo mamy teraz tą skórę co zamówiłam, poza tym taką różową z Hello Kitty w tamtym roku w pepco kupiłam, jest na rozmiar 80 i dalej jest dobra :-) i dwie dżinsowe kurteczki Zuzia też ma :tak:

reklama
Daffi no co Ty, 12-18 za mała na Julkę? To dużą masz córcie, ile ma cm ?

Ja na szczęście kurtkami przejmować się nie muszę, bo mamy teraz tą skórę co zamówiłam, poza tym taką różową z Hello Kitty w tamtym roku w pepco kupiłam, jest na rozmiar 80 i dalej jest dobra :-) i dwie dżinsowe kurteczki Zuzia też ma :tak:

Ona moze wysoka nie ejst ale pulpecikowata...
moze na zdj tego nie widac....

Daff a jak wygląda ta kuretczka? pstryknij fotkę, może odkupię od Ciebie;-) mam jedną taki różowy płaszczyk a wolałabym coś krótszego.

Paula biedna Zuzanka, uściskaj ją mocno od Nas :-)

Twoja mamka przyjeżdża? to bierz ją za fraki i niech Ciebie i Zuzę do mnie wiezie :-D

kaamaa nie to ze ja prosze rodziców it. Poprostu pytam sie czy jada na wies i jak tak to nich kupia mi to i to. Matka wie ze jak nie mam narazie to oddam za to pozniej, jeszcze nigdy mi pretensji o to nie zrobila, a takim sposobem mamy przynajmniejco jesc, bo na samych ziemniakach zyc nie bedziemy ;-) dzis mam optymistyczny dzien jakos.... ;]
Miki marudzi, Hania sie drze ze chce traktorek ten co sie bawi nim Daniel.... normalnie zycie jak w Madrycie:-D
no a na obiadek pomidorowa dzis;-)

Daff jak dobrze pójdzie to kolo 2 latek Julka powinna schudnać chyba ze ona juz bedzie taka pulchniutka... ;-)
Jak ciagle chcesz to sprzedam ci ten płaszczyk co ja mam ze spodenkami, taniej ;-) bo mialas go brac chyba ale cos zamilkłas

to ta kurteczka
SL374345.jpg

Nie mam pojęcia :-D nie wiem 30 km więcej, zapytaj mamuski ile jest od Zabłudowa do Bielska i dodaj 5km ( tyle jest ode mnie do Zabłudowa) i będziesz wiedziała ;-)

Daff śliczna ale niestety nie dla mnie, po pierwsze bo biała, a po drugie że za ciepła, mam taką jedną przejściową i w zupełności mi wystarcza, myślałam że to taka typowo wiosenna tzn. cieniutka.

reklama
Do góry