reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mój zanim zaszłam w ciąże to miał skuter 2 miesiące. Jak dowiedziałam się o ciąży to go sprzedał. No i niedługo kupiliśmy auto. Skuter uznał za bez użyteczny. I dobrze,bo bym się bała jakby nim dalej jeździł do pracy.

reklama
ja sie przynajmniej nauczylam jezdzic :) tez smigalam do pracy jakis czas. o aucie nawet nie myslimy poki co, te wszystkie oplaty by nas zjadly

lolkak ciesze się,że jednak poszło po Twojej myśli:-p

lenka racja:-) jak słonko świeci to od razu człowiek ma lepszy humor:-)

zupka mam tak samo jak Ty, też się nie mogę doczekać dzidziusia, ale z drugiej strony korzystam z obecnego stanu,bo ciąża to jest coś niesamowitego, jeszcze jak przebiega bez problemów:-) zobaczysz przyjdzie lato będziesz się chwaliła wszystkim swoim brzuszkiem;-)

ja uwielbiam jeździć motocyklem, mój tata mnie zaraził "bakcylem" :-p

Anetka uczulwenie wlsanie tak lapie z dnai na dzien,nie wiadomo kiedy, jak masz wapno to daj Zuzi,moze sie poprawi:)

Kionirek gratuluje:) no i sie w koncu doczekalas:) nie moge sie doczekc kiedy zobacze Kasperka:-)

A my po spacerze:) wiosennie ubrani bo na sloncu mamy 15 ztopni a w cieniu 11:-) Paiekna pogoda:-)

zupka masz rację, te dwa miesiące to już zlecą szybciutko;-) u mnie pogoda super, słoneczko świeci cieplutko, otworzyłam okna w domu żeby się wreszcie odświeżyło po tej strasznej zimie:-)

tu jednego dnia slicznie, slonecznie i w ogole, a na drugi grad z deszczem :confused2:
M. zagoniony do sprzatania, ja mam takiego lenia ze nie wiem jak z lozka sie wytocze ;-)

reklama
oj zupka doskonale znam takiego lenia:-p ja w sumie Michała nie muszę zaganiać, bo jak w ogóle ma chwile w domu to teraz sam sie bierze za coś:-) a dzisiaj to chyba zaginął u tego mechanika:dry:

Do góry