reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka- swędzi ją to?? Bo jak swędzi to może być uczulenie-Adaś miał podobnie. A jak nie swędzi to nie wiem.

Umi-chyba Adaś ma to samo autko-ale w całości, on mi rozbierał te takie byle jakie platikowe, ale to chyba z racji,ze one same prawie się na części dzieliły. A tak to szanuje zabawki. Tylko pisze mi po ścianach, narazie się nie przejęłam,bo na wiosnę chyba malować będziemy.

reklama
Anetka mi wyglada to na uczulenie,mi robi sie dokladnie tam samo jak alergie na cos mam.

No kiniorek zaraz bedzie mialam Kasperka :-)

ale u mnie dzis piekna pogoda:-)

Dziewczyny orientujecie się po ile u Was jest pierś z kurczaka? Michał robił zakupy i miał kupić, bo chciałam zrobić chińszczyznę na obiad to jest po 17,99:szok: schab jest tańszy:no:

a "Czarnego Łabedzia" widziałaś? Rewelacja! :tak: co do M nie żartuj :no: jak tak mógł bez konsultacji z Tobą :no: to jest strasznie niebezpieczne:no: my teraz wynajmujemy pół domu u dziewczyny, która była nie cały rok po ślubie z fajnym facetem i motor to było jego hobby i w kwietniu 2009 r. pojechał się przejechać wieczorem i wpadł pod tira:-(

Nie jeszcze nie widziałam, bo nie mam kiedy :-D

Echh daj spokój... gadał o tym motorze,że chce oglądał na Allegro, ale nic nie mówił,że kupuje i to dziś....:baffled: Z resztą nie wiem skąd wytrzasnął tyle kasy. Mi to żydził na chustę i ubranka dla Mai a sam lekką ręką wydał na "zabawkę":wściekła/y: Ja mu nie bronię,ale skoro słyszę,że ja wydaje na głupotę a chcę kupić np kubek niekapek to sorry krew mnie zalewa!!! I jeszcze tak po cichaczu

Super,że Kiniorek w końcu będzie już z dzidzią :-)

DZIEWCZYNY KRZYSIEK WLASNIE NAPISAL MI SMS ZE KINIA MA CESARKE.
czyli sie juz biedna nie meczy i zaraz beda mieli Kasperka u swego boku:)
jakby nie mogli tak od razu skoro i tak jej cc robia... ehhhh
nareszcie!:-D
patisia ja to już się zaczynam gubić powoli w tym serialu,bo od pierwszego sezonu mam na DVD, na TVN leci inny sezon, na FoxLife inny i już sama nie wiem, bywa,ze siadam a tutaj upsss-okazuje się że już widziałam ten odcinek:-D mówisz,że Czarny Łabędź dobry film?:-) właśnie miałam ochotę sie na niego wybrać;-)

umi na pewno na jakiś czas to go odciągnie od rozkładania tych normalnych;-)

no wreszcie Kiniorek:tak:
naprawdę polecam ten film chyba każdemu się spodoba:tak:
Anetka a nie zjadla Zuzia czegos nowego?

do mnie tata wczoraj przyjechal i jak go zobaczylam to smiac sie zaczelam.. jest caly czerwony jakby spalil sie na solarium... a to jakies uczulenie go dopadlo... dostal na nie 2 zastrzyki i schodzi i pojawia sie zaraz znow i swedzi...
i nie wie od czego jak nic niowego nie jadlo:p

Anetka ja wiem po Julce ze na to moze wiele sie skladac, glupi proszel, plyn do prania, cos na dworze mogla dotknac....
patrz czy powieksza sie czy znika....
jakby sie pwoiekszalo to lepiej isc z tym do lekarza.
ciekwa co może być przyczyną... ale teraz tych alergii jest masakra kiedyś tego tyle nie było :no:
Dziewczyny orientujecie się po ile u Was jest pierś z kurczaka? Michał robił zakupy i miał kupić, bo chciałam zrobić chińszczyznę na obiad to jest po 17,99:szok: schab jest tańszy:no:
ile? :szok: u nas po 13,99 wczoraj kupowałam , ale różnica :szok:

u mnie roznie... gdzie nigdzie 16.99 14.99... a ja mam swoj sklep w ktorym zawsze sa promocje i kupuje filety za 10.99.... i wtedy kupuje od razu wiecej zamrazam i mam. swoja droga mam ochote na chinszczyzne dzis tez:D i to bedzie moj pomysl na pyszny i szybki obiad:D

Nie jeszcze nie widziałam, bo nie mam kiedy :-D

Echh daj spokój... gadał o tym motorze,że chce oglądał na Allegro, ale nic nie mówił,że kupuje i to dziś....:baffled: Z resztą nie wiem skąd wytrzasnął tyle kasy. Mi to żydził na chustę i ubranka dla Mai a sam lekką ręką wydał na "zabawkę":wściekła/y: Ja mu nie bronię,ale skoro słyszę,że ja wydaje na głupotę a chcę kupić np kubek niekapek to sorry krew mnie zalewa!!! I jeszcze tak po cichaczu

Super,że Kiniorek w końcu będzie już z dzidzią :-)
jej no nie wierze:no: dziecku nie kupi, a motor kupi :no: straszne... :no:
u mnie roznie... gdzie nigdzie 16.99 14.99... a ja mam swoj sklep w ktorym zawsze sa promocje i kupuje filety za 10.99.... i wtedy kupuje od razu wiecej zamrazam i mam. swoja droga mam ochote na chinszczyzne dzis tez:D i to bedzie moj pomysl na pyszny i szybki obiad:D
to naprawdę super promocja:szok:

a ja dzisiaj też wykorzystam filety i zrobię FIX Nuggetsy z Knorra:-p mmm aż sie głodna zrobiłam:-p

patisia dzięki :* już sprawdziłam rozkład i grają dzisiaj o 19 ;-) teraz tylko mojego muszę namówić:-D

Daffi smacznego:-p

te ceny mnie rozwalają :szok:

trinaa myślę że Wam się spodoba ;-) :tak:

a właśnie nie wiem czy wiecie w przyszłym tygodniu na tvn-ie w "Uwadze" będzie o Szymonku reportaż wczoraj widziałam skrót, reporterka gadała z tą matką Jeeeezu jaka oaza spokoju, no nie ta baba z nagrania. Fałszywiec jeden! :no:

reklama
Nie mam słów na temat tego chłopczyka...płakać mi się tylko chce:-(

przyatakowałam Michała,ale powiedział że pogadamy potem o tym kinie bo pojechał na przegląd auta:-D

Do góry