reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak to Wy razem takich zakupów nie uzganiacie? Nieźle bym się na mojego wkurzyła jakby coś takiego odwalił :baffled:

umi, lenka nie wiem czy swędzi, nie drapie się, to chyba nie. Tak własnie myślałam, że może za bardzo się spociła, ale to chyba niemożliwe. Wczoraj byliśmy na spacerku ale nie było grubo ubrana :no:

Super, że kiniorek ma już CC. W końcu Kasperek będzie z nimi :-)

patisia, Daffi Zuzia nic nowego na pewno nie zjadła. Proszku nie zmienialiśmy, płynu do płukania też nie :no: no chyba, że tak jak Daffi pisze, może źle się wypłukało... sama nie wiem. Zobaczymy jak będzie jutro. Na razie posmarowałam jej to kremem Emolium.

fikusek kurcze ale uczulenie tak nagle? Nigdy nic jej nie było, oprócz tych czerwonych policzków..

trina u nas ok. 16 zł :confused2::baffled:

reklama
No Kiniorek już nie będzie się męczyła. Czekamy na wieści.
PATISIA Ja też uwielbiam Underworld. Ja nie pamiętam skąd u mnie się to wzięło ale lubię wszystkie filmy o wampirach prócz Buffy, wilkolakach i mutantach, nawet opowiadanie napisałam. :-) uwielbiam te inność.
LOLKAK Ten Twój to przesądził. domyślam się jaką możesz być wkurzona. Jak S nie chce kupić czegoś co chce to jemu też nie pozwalam mówiąc to samo co on mi mówił.

Ostatnia edycja:
Mój Michał mi robi wykład jak chce sobie kupić szpilki...fakt ma rację,bo już mam ich pełną szafkę,ale co ja poradzę że mam takie zboczenie? ale rzeczywiście lolkak takie grube wydatki to powinien z Tobą omawiać:szok:

UWAGA UWAGA:)

I mamy wsrod nas nowego nawet nie malego obywatela:D

Dokladnej godz narodzin nie znam:D

Kasperek wazy 3450g i mierzy 55cm:):):)

Kinga Serdeczne gratualcje dla Ciebie! bylas dzielna i wytrwala. masz juz go obok siebie. jestes teraz w pelni szczesliwa rodzinka.
wracaj szybko do formy i wracajcie do nas:)
nie mozemy doczekac sie az zobaczymy malego:)

Kiniorek gratulacje ;-):-)

Patisia,Anetka,Trinaa,Ewi zapewne nie powiedział,bo wie,że usłyszałby NIE. Po prostu mnie nosi jak go zobaczę to chyba łeb mu urwę:crazy:

E:

Dzwonił,że go jednak nie kupił :-D:-D:-D:-DZrobił sobie wycieczkę 300km:-D:-D:-D:-D Jak się cieszę,że mu się nie udało:-D:-D:-D;-);-)

paula dzięki za paczuszkę :-):tak:

reklama
faktycznie dobrze ze mu sie nie udalo :) faceci tacy sa niestety, M. kupil rok temu skuter, chociaz przez to zaczelismy tonac w dlugach, pozniej ciagle gdzies jezdzil a ja kwitlam w domu sama. "cale szczescie" ktos go ukradl

Do góry