reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme gratuluje córci :-) my od początku chcieliśmy synka no i jest synek :-)
Netgirl nie zgodze sie z tobą... Kochający ojciec stara sie dla dziecka bez względu na to czy jest synem czy córką :-) I uwierz mi... syn też wzbudza ogromne emocje... Jak to mówią: "Prawdziwy męszczyzna musi spłodzić syna, posadzić drzewo i wybudować dom"... I pierworodny to dla każdego ogromna radość :-)

Co do imienia to nie bardzo wiem... Mój M. chce Kacperka... Mi sie niby podoba ale jakoś tak nie do końca przekonana jestem... Ja myślałam o Michałku ale M. nie chce... I tak nie wiemy...:-p oj trudny wybór:cool2:

reklama
witam kobietki z rana:)femme gratuluje malej, sliczne zdjecie i imię....koszmarku tzrymam kciuki za was dwoje
dziewczyny wiecie moze dlaczego jak pisze nie moge uzywac zadnych znakow, ani buziek, zadnych ikonek ktore sie znajduja w tym oknie jak pisze wiadomość. ????szybciej bylo wszystko normalnie, ale gdy zrobilam formata,wszystko chodzi tak po ch***

Ostatnia edycja:
przed chwila dostałam eska od koszmarak:"HEJ MAŁPKO CO TAM U WAS SŁYCHAĆ ,JA CZEKAM NA OBCHÓD, KTG CAŁY CZAS POKAZUJE SKURCZE ALE NIE CHCĄ SIĘ NASILIĆ"
A I FEMMKA gratuluje córci pamiętasz pisałam że przeczuwam że bedzie dziewczynka......buzia

Witam:-)
Koszmarku zycze szybkiego i latwego porodu i zeby dzidzia byla zdrowiutka.
My wczoraj z mezusiem pozwozilismy wszystko od znajomych, mamy lozeczko z materacem, posciel, wozek, wanienke, krzeselko do karmienia, pozytywke do lozeczka, i jeszcze kilka drobiazgow, i prawie cala wyprawka gotowa:-)
A co do plci dziecka to my zbytnio nie nastawialismy sie na konkretna plec, oby bylo zdrowe, a jak bylismy wczoraj u tych znajomych, to oni maja prawie 2 letnia coreczke, jest przecudna, i od razu sobie pomyslalam czy nasza tez bedzie taka, juz nie moge sie doczekac

Cześć dziewczynki...
Nie było mnie cały weekend..Bo mieliśmy go spędzić razem z Mariuszkiem...Ale było tylko pełno latania...A dziś rano wyjechał:-( I do tego zostałam bez telefonu,bo nie pamiętał pinu i sie zablokował...I nawet nie mogę do niego napisać:-( Mam do nadrobienia 17 stron także jak się zorientuje co się dzieje to odpiszę...

Dzień dobry bardzo:):)

Ania nio to faktycznie nie ciekawe z tym telefonem, ale napewno jakos sie do Ciebie odezwie:) A pin-u szukaj nie ma co:)

Koszmarek a ja bylam pewna ze juz urodzilas a tutaj niestety dalej sie meczysz, 3mamy kciuki by wszystko poszlo sprawnie, buśka:*:*

olenka niestey ja nie wiem dlaczego Ci sie tak stało, jestem ciemna masa jesli chodzi o komputer

Ale piekny dzien sie zapowiada, trzeba cos poprac:):)

miłego dnia dziewczynki:):)

Angel pinu nigdzie nie znajdę...Muszę znaleźć puk i dopiero wtedy zgadywać pin,bo Mariusz nigdzie go nie zapisał...Tym razem ta jego skleroza to już przesada:wściekła/y:

Dzień dobry :-)

KoszmarQ - kurcze myślałam że wejdę rano i zobaczę wiadomość że tulisz już malutką no ale czekamy dalej :-) no i 3mam kciuki ! :-)

Netgirl - póki co to Kuba trochę zawiedziony że synek bo on sportowiec i chciał wiecie też syn żeby trenował i wiecie takie tam bajery ale i tak się cieszy :-p zresztą jak mała się urodzi to pewnie będzie oczko w głowie :-p

W ogóle nie wiem to możliwe żeby na tym usg już widzieć podobieństwo !? przecież to jest istny Kuba :-p nos ten sam oczy usteczka i taka pyza :-p no normalnie im bardziej się przyglądam tym większe podobieństwo widzę :-p

Oleńka - a wgrałaś już wszystkie sterowniki itp ? mi się wydaję że jeszcze nie masz jakiegoś i dlatego Ci nie wyskakują ;-)

Oliwka - no pamiętam pamiętam miałaś rację :-)

A Kuba dzisiaj do pracy nie poszedł :-p rano jak tak niby chciał wstać to powiedziałam mu że ma się przytulić i poszliśmy spać dalej :-p ... jeden dzień nie zaszkodzi :-p tak więc idę dalej się tulić :-)
Miłego dnia laseczki :-):-)

Dzień doberek!
FemmeFatal, gratuluję córeczki:-). Napewno bardzo się cieszysz, a córeczki rzeczywiście mówi się, że są tatusiowe a synusie mamusi:-D.
Koszmarku, ja też myślałam, że już masz dzidzie na rękach a tu nadal się męczysz:-(. Mam nadzieję, że jutro o tej porze już będziesz PO:-).
Netgirl, masz rację nosidełko to super sprawa, ja Hanie więcej w nosidle wynosiłam niż w wóżku:tak:. Było mi o wiele wygodniej a i ona lubiła w nim być;-).
Kasia, mi się tez podoba Kacperek;-).
Oleńka nie mam zielonego pojęcie:sorry2:. Może masz gdzieś do wyboru Zaawansowana edycja czy coś podobnego:confused:. Poszukaj, może wystarczy coś wcisnąć;-).
Ania, a może być poszła do salonu tej sieci, z której masz kartę? Albo z innego telefonu zadzwoniła na biuro obsługi klienta? Może oni coś zaradza:confused::confused:.
Femmefatal, tul się tul:-). A jak Wam się układa? Zadowolona jesteś, że wróciłaś do K?
Buźka, ja się dziś byczę, jak Hania wstanie to lecimy na spacerki:-).

reklama
Jejku co tu takie pustki? Dziewczyny piszcie, piszcie bo u mnie pada i na spacerek nawet nie ma jak wyjść... eh...

Nio a u mnie raczej KACPEREK bedzie :-) mały kopie jak mówie do brzuszka w ten sposób :-) wogole tak jakos nie moge sie przestawić że to on (syn) a nie ono (dziecko) cały czas mówie: kopnęło, odwróciło itp... a przecież wiem ze to synuś... A M. jakoś bez problemu sie przestawił... stwierdził że nie miał wątpliwośći co do tego że syn bedzie... :-) Eh... Kocham tych moich dwóch facetów :-)

Do góry