reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl - nie Qmam do czego nawiązałaś :-p

U mnie za to ani przeczucie ani wróżba się nie sprawdziła :-p miał być chłopak ale jest dziewczynka :-p z czego zresztą bardzo się cieszę :-)

Asiowo - ale z Ciebie szczęściem tryska :-)

Ja wczoraj pożarłam się z K... masakra jestem na niego tak wściekła debil poszedł spać do 2 pokoju i tak sobie mnie zostawił mimo że jakieś 15 min wcześniej mu tłumaczyłam że jak zostaje sama po tyci sprzeczce to zaczynam myśleć o tym wszystkim co mi zrobił i przeistacza się to w wielkie ***** za przeproszeniem ... ale on jak zwykle nic nie pojął dzisiaj rano jak się obudziłam miałam przygotowana śniadanie i myśli że to wszystko załatwi to nic że pół nocy ryczałam ... dobrze że dzisiaj do szwagra na urodziny jadę będzie miał czas żeby przemyśleć swoje tępe zachowanie ...

reklama
Aniu ja muszę nadrobić choćbym miała siedzieć cały dzień:-p Bo jestem ciekawa co tam u wszystkich...A z telefonem zrobiłam tak,że poszłam do Plusa i facet dał mi numer na który tato musiał zadzwonić (bo umowa jest na niego) i podali mu puk i pin.Nie chcieli mi uruchomić roamingu,bo telefon jest na babcie,bo to był prezent od niej:wściekła/y: A ja nie będę babci do nich ciągać żeby tam sterczała.W końcu udało mi sie przekonać faceta żeby mi to zrobił na miejscu.No i już jest:tak:

Ja od poczatku czułam, ze bedzie dziewczynka...
tylko, że miałam wątpliwości, bo w to nie wierzyłam:-p U mnie 3 braci, u męża 1 brat... więc gdzie tam szansa na dziewczynkę, a tu prosze:-):-):-)
a mrzyłam o córeczce:tak:, 2 bedzie syn:-):-):-) ale to za kilka lat, chyba, ze wczesniej w totka wygram:-p:-D:-D:-D
i wiecie co... Paulinka tak zakolorowała moje zycie..., z reszta chyba to wiecie:-p:-p:-p Mimo zmeczenia, bólu cyców i krocza...:-pehhh... a męża kocham chyba 3 razy bardziej... bardziej się juz nie da:-D

Moja mała znów zasnęła w łóżeczku przy odkurzaczu:-D ona uwielbia ten dzwiek... jutro jade do tesciowej po dyktafon:-p Bede jej puszczac jak nie bedzie chciała spać:-):-):-)

Wreszcie mi Ala usnela :happy2:
takie to male i bezbronne a czlowiek czasami wysiada ze zmeczenia :sorry2: zreszta uparlam sie i teraz Ala bedzie chodzila raz dziennie spac :cool2:

Mika lekarze chyba beda sprawdzali czystosc wod-zreszta zawsze tak mowili bynajmniej u Nas :sorry2: wkazdym badz razie polega to na tym ze wkładaja taka mala latarke do srodka ( mi jak sprawdzali to lekarz powiedzial ze na glowce jest duzoooo czarnych wloskow :-) )

Asiowo heh zazwyczaj tak jest ze dzieci spia przez cala droge jak sie jedzie samochodem(u Nas jak usnie w samochodzie to dopiero jak sie wylaczy silnik sie budzi :-))

femme fatal widzisz mowilam Ci jakie sa skutki pieszczot :-p Ty mu mozesz mowic jedno a i tak bedzie myslal co innego :sorry2: NIE WIEM chyba wszyscy faceci mysla ze sniadanie jakos zlagodzi napiecie :sorry2:

Miska Trzymaj sie tam ... pomeczysz sie pare tygodni i potem bedzie z gorki :-p niektore to dopiero beda zaczynac :-)

A tak wogole to ja mam maly problem ,wsumie niektore beda sie smialy ale co tam .... :sorry2: Jak zawsze z Ala chodze codziennie do sklepu po chleb no i juz stoimy przy kasie a tu wchodzi taki Krystian(brat mojej kolezanki z klasy) i daje Ali batonika :confused: Mowie mu zeby NIC Jej nie dawal a On ..dobra dobra jak ma od wujka .. :eek: Qzwa jaki z Niego wujek ja to jedynie mowie do Niego czesc -czesc i tyle ZERO kontaktu !! !! akurat poszedl po piwo :sorry: to powiedzialam babce zeby policzyla tego betonika,zaplacilam i wyszlam z Ala ze sklepu !! juz wkladalam Luske do wozke jak On wyskoczyl ze sklepu i wciska ALi drugiego betonika :eek: Wiec mu znowu mowie zeby go zabral a On stanol przy mnie jakos tak dziwnie i powiedzial .. nie badz taka i daj dziecku.. :oo2: Wiecie az mnie ciarki przeszly !! Ja nie wiem co o tym myslec,robi to za kazdym razem jak jestem z Ala w sklepie :no:

FEMME ja cie rozumiem. moj czasami robi podobnie. w czoraj sie poklucilismy jak zwykle o pierdoły, tłumacze mu i nic, jak do dziecka-nic nie dociera. a rano mysli że sie poprzytula,slodko bedzie mówil i wszystko bedzie dobrze. mysli ze to wystarczy.................................a ja własnie jadlam pyszna sałatke. moja mama zrobiła, smakowalo jak kebab a nawet lepiej...juz nie moglam a dalej wcinalam. musze sobie przepisac przepis i sama bede ja robic!!!!mniam mniam, mniam...............................a co do przeczucia co bedzie.... na poczatku myslalam ze chlopczyk...ale teraz przez ostatnie dni coraz bardziej wierze w to ze to laleczka bedzie....mam nadzieje ze tak zostanie:)

Mika wiesz moze patrzylabym na to inaczej gdyby nie to ze facet ma zone i dwojke dzieci :sorry2:Dzieciom nigy nic nie kupi !! wogole tak dziwnie ostatnio sie na mnie patrzy :eek:
Trzymam kciuki za siostre :tak:

netgirl heh u Nas taka temperatura jest w poludnie i to w slonku :-D
musi u Was mocno grzac :dry:

Mika wiesz ja nie wiem co o tym myslec :sorry2: moze podrywa nie wiem, moze robi sie z Niego pedofil :-D ja to zawsze na jakiekolwiek zaczepki nie reaguje a tym bardziej na Jego !! !! Musze chyba zmienic godziny wypadow do sklepu !!

Oj Ala mi sie obudzila :blink:

Polna hehe to Ty wielbiciela masz;-);-);-) A tak szczerze to takie sytuacje są bardzo głupie i niezręczne, nie wiadomo jak z tego wybrnąć. Ja miałam kiedyś taką nieprzyjemną sytuację. Stałam z koleżankami koło sklepu, a niedaleko nas stał taki facet grubo po 40, ojciec mojego kolegi. Jak dziewczyny wchodziły do sklepu to wyjechał do nas z jakimś tekstem"czekajcie dziewczyny, zaraz będziemy (coś)sprawdzać" dokładnie nie pamiętam, ale jakoś tak, w każdym razie jakiś zboczony tekst. A kiedyś ten facet moją koleżankę za cycki złapał:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wrrr komp mi się coś wali. Nawet głupiego worda nie mogę otworzyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W tym roku mój brat kupił kompa, jakoś tak na wiosne już, no i w maju już oddawał pamięć(RAM) na gwarancji do sklepu i mu wymienili, ale widzę, że zaczyna sie robić to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Komp się nie chce włączać, przy wszystkim wyskakuja błędy, nawet opera mi się b często wyłącza z powodu błędów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niechby to szlag!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ilona172 Moze te bledy to nie od czesci podrzednych komputera tylko od samego windows bo jezeli masz przegrywany i bez licencji mozesz miec takie usterki a szczegolnie gdzie jesres podlaczona do sieci internetowej. ja takze mialam jakies bledy w swoim komputerku i 5 razy go oddawalam do servisu az kolega mi powiedzial ze lapia tych co nei maja ogryginalnego windowsa. Microsoft wpuszcza poprostu wirus ktory nie jest wykrywalny przez zadna ochrone antywirusowa. no i tak cie namierzaja, mozesz takze miec kiedys nie zapowiedziana wizyte dwoch ludkow i zapytaja sie czy posiaasz komputer w gospodarstwie domowym to znak ze jak nei masz licencji na windows to dostajesz mandat do 1500zl :) no i zabieraja kompa odrazu :) u mnei w miescie juz ok 60 osob stracilo tak komputery... a teraz jest najwieksza oblawa w warszawie, slasku, i pomorzu
pozdrawiam

Do góry