reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieńdoberek dziewczyny :)
Troszke nie pisałam ale was podczytywałam... W sobote byliśmy u znajomych i M. troszke wypił (w sumie nie durzo ale pił Finlandie smakową i Tequile a on nie pija kolorowych wódek) no i jak o 12 w nocy sie położyliśmy to o 1 w nocy "stanął" mu żołądek i wymiotował... do wczoraj do 17... ale to nie było od alkoho;u według mnie za dużo... Nawet wody i herbaty pić nie mógł... Ale wyzdrowiał, i dzisiaj po pracy odespał a potem do lekarza... Mamy zdjecia, nagrany film... Dzidzia waży 1,245kg no i terminy idealnie sie pokrywają... Troche sie wystraczyl że jest lekkie rozwarcie ale szyjka długa... Co do płci... No więc tak jak cały czas przeczówaliśmy z M. bedziemy mieć SYNKA!!! Ależ jestem szcześliwa...

Koszmarku trzymaj sie cieplutko... Trzymam kciuki :) Będzie dobrze :)
Polna wracaj szybciutko do zdrowia :)
Famme no i jak tam twoje usg? pisz szybciutko :)

Naprawde nie pamiętam co której miałam odpisać bo cały czas myśle o tym że to SYNEK :-) jestem rozkojarzona ze szczęścia że dzidzia zdrowa... Serduszko 142razy na minute... eh dużo bym mogła pisać :-)

reklama
Napisałam jej :co lekarze mówią i jak sie czuje????zobaczymy moze odpisze....ale najwazniejsze ze jest juz w szpitalu.....miska napewno dzis juz sie rozpakuje....

dodzwoniłam się do koszmarnicy .....po badaniu wyszłedł jej czop a na ktg zapisują się skurcze na razie wszystko oki jak coś będzie się działo to mi napisze to dam odrazu wam znać!!!!!

oto sms od koszmarka:LEKARZ MÓWI ŻĘ MOŻE W NOCY URODZE HEH ZOBACZYMY. mam nadzieje ze koszmarek dziś się rozdwoi i żę szybko urodzi

miska i asiowo z tym cycem to czyalam w ksiazce tracy Hogg"jezyk niemowlat"- w ogole polecam bo super- ze jesli dziecko je co 3 godzinki to jak placze w miedzy czasie to nei dlatego ze jest glodne, wiec spytalam pediatry i ona to samo, zeby karmic na zadanie ale nie czesciej jak co 3 godziny. wiec zabawiac najlepiej i po gora 3 dniach bedzie normalnie, u mnie poskutkowalo, a mala chciala co chwile. teraz mam spokoj.
niestety nie u wszystkich to działa:zawstydzona/y: mojej małej ewidentnie chce sie jeść lub pic co chwile... szuka cyca ze wszystkich stron i ryczy w niebogłosy... 3-4 godziny to tyko w nocy...:zawstydzona/y: ksiazkę podczytuje... ale niestety nie u wszystkich dziecki od razu jest łatwo wprowadzic łatwy plan...:confused: wydaje mi sie, ze Paulinka domaga sie cyca, bo gorąco jest i spragniona... zobaczymy jak bedzie gdy bedzie chłodniej:tak: na dworze chłodniej ale jej pokoik niestety nie chce sie ochłodzic...:zawstydzona/y:

Koszmarek! powodzenia... oby łatwo i szybko poszło!

reklama
Do góry