reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi nie byłoby źle gdybym musiała myć ten raz dziennie, ale tak jak piszę jak umyję włosy rano to po południu mam już przetłuszczone :baffled: a jak umyję wieczorem to rano już nie są za ciekawe... :dry::dry:

Właśnie, miałam pytać! Daje któraś z Was dziecku mleko Gerber 3 ??

edit:
lolkak ja też miałam łupież jakiś czas temu :baffled: jak myję head&shoulders to nie mam, po każdym innym szamponie mam :dry:

reklama
Anetka ja podobnie jak Daffi, myję codziennie nie ma wyjścia niestety w moim przypadku, no chyba że jakoś je tam na 2 dzień zaczesze ,to jeszcze ujdzie,ale najczęściej niestety muszę myć:dry:

lenka miejmy nadzieję,że jeszcze bardziej się nie pogorszy, chociaż w naszym szanownym kraju to wszystko jest możliwe :no:

Vegas to zrozumiałe,że nie umiesz tak jak kiedyś rozmawiać, zawsze jakiś ślad zostaje w człowieku

lolkak mi w ciąży zaczęły wypadać, teraz już troche mniej,ale wcześniej to leciały na potęgę:szok:

przynajmniej nie tylko ja mam ten problem z włosami :-p

edit:
Idę z mężem pić kawę i oglądać "Prosto w serce" :-D:-D

anetka ja po ciąży miałam ten problem co Ty i też fryzjerka mi poleciła że podczas mycia trochę soku z cytryny wycisnąć :tak:

Dafii ta odżywka też jest fajna :tak:

Lolkak wg mnie powinnas ja dopajac skoro dostaje juz stale pokarmy:)
a stosujesz cos na łupież? moja mama jak miala to uzywała Nizoral juz po jednej kuracji byl efekt.

Anetko a moze tobie sie wydaje ze ci sie przetluszczaja? moze jestes przewrazliwiona:p

Kiniorek napisala mi wlasnie ze znow skoczylo jej cisnienie do 170 i zbili do 150 a po 19 obchod to sie wiecej dowie.

wg mnie to juz lekka pzresada.. cisnienei stanowczo za wysokie i niekorzystne dla malenstwa.
mam nadzieje ze podejma jakies decyzje konkretne w koncu.

Ostatnia edycja:
lolkak mi nizoral nic nie pomógł :baffled:

Daffi nie wydaje mi się:-p naprawde są straszne.. a grzywka wtedy jam wtedy wygląda :baffled:

patisia i ta cytryna coś pomogła? jak tak to spróbuję :-p

Nikt nie używa Gerber 3 ?? :-p:-p bo u mnie stoi całe opakowanie jeszcze nawet nie otwarte, kupiliśmy dwa opakowania, jedno otworzyliśmy ale Zuzia strasznie po tym mleku wymiotowała, tamto wyrzuciliśmy a to tak stoi ciągle. Jakby któraś używała to mogę oddać :tak:;-)

reklama
jej no lekarze chyba sobie jaja z kiniorka robia,przeciez tak wysokie cisnienei w ciazy jest neibezpieczne i dla niej i dla malego:szok:

Ja tez powaznie mysle o wyjezdzie albo do Anglii,tam jzu bylam wiec co i jak,wiec rade bym dala albo do siostry do USA.

Do góry