reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka

Ale tu cisza dzisiaj.

My po obiadku Zuzia teraz śpi, na dworze dzisiaj nie byłysmy bo strasznie wieje

trina fajną masz pracę i piękny brzuszek:)

Włsnie zakupiłam sobie ten biosilk jedwab :)

Ostatnia edycja:
reklama
Artystka super,że zaczyna się wam układać :-) Jak już nabierzesz sił to powalcz o większą kasę :-) Przecież z wiekiem wydatki rosną ;-) Bardzo dobrze,że Michaś tak łatwo zaakceptował tatę :tak:
A u mnie ? Ok. Maja tylko nie chce spać :-D Jak mi padnie na 15 minut to już sukces :tak: w nocy też pobudki baardzo często aż za bardzo jak dla mnie :-D No i cały czas cyc ;-) Żadne tam butla ;-) Teraz zaczynamy jeść pierwsze papki.

lenka jak sie zarejestruje to zagłosuje ;-)

vegas a jak tam Twoja sytuacja z mamą ? Już wszystko ok?

Trinaa praca super ;-)

ja dostałam kiedyś też jedwab od fryzjerki, próbkę, małe to z deczka, ale faktycznie super było. A Ty masz jakiś duży pojemniczek?

Oo Patisia, mówisz, że dobre to? I fajna cena widzę.
fryzjerka mi poleciła i to z naprawdę dobrego salonu fryzjerskiego :tak: i dla mnie rewelacja odżywka za 7 zł warta odżywki za 40-50 zł bo i takie widziałam ;-)
hejka

Ale tu cisza dzisiaj.

My po obiadku Zuzia teraz śpi, na dworze dzisiaj nie byłysmy bo strasznie wieje

trina fajną masz pracę i piękny brzuszek:)

Włsnie zakupiłam sobie ten biosilk jedwab :)

pewnie laski na avatara czatują :-p

lolkak- zagłosowałam oczywiście na Majusie, moją ulubienicę. A co tam u niej?już taka duża jest-szybko rosną cudze dzieci. Współczuje ci z pobudkami, mi się nie udało długo karmić piersią, ale jak karmiłam Adas chciał jesc co godzinę, jak przeszłam na butlę to w wieku 4,5 miesiąca całą noc przesypiał. Może jak zacznie jeść więcej innych potraw to ci odpuści z tym wstawaniem:)

Myszka pospała 2 godziny i 10 minut:) u nas na obiadek rosół z ryżem i kluski z mięsem w środku, na to skwarki.
Trinaa no praca fajna Ci się trafiła. Też bym była zadowolona, albo z pracy w solarium;)

Małż pojechał na zebranie w pracy, potem do teściowej, ciekawe kiedy wróci i czy nie zapomni o napoju for me bo usycham:p

macie może jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów? Lub nie wiem, jakieś serum?

ja uzywam teraz odyzwki z holandii mi mama kupuje i jest swietna...
ale vegas jesli chcesz to proponuje ci maske do wlsoow jest rewelacyjna ja ją uwielbiam tylko ze ja mam wlosy do pasa i dosc geste wiec mi sie nie oplacalo jej kupowac bo 20zl to mniejsze opakowanie ale ty masz krociutkie wlosy wiec w zupelnosci pokorzystasz z niej a efekt swietny.. wlosy lekkie swiecace przyjemne w dotyku pieknie pacna odzywione nie pusza sie,ladnie ukladaja i co najwazniejsze rewelacyjnie rozczesuja:D

http://img.bazarek.pl/20502/4317/226261/1646405925489db478bad5e.jpg

sa tez mniejsze. u nas nasz najlepszy salon fryzjerski ją stosuje i wcale sie nie dziwie.

co do serum to polecam jedwab z Joanny tez super sprawa:D ja rozjasniam wlosy i wiem jak zniszczone sa... takze z cala pewnoscia bylabys zadowlona z tego.

https://www.twojekosmetyki.co.uk/catalog/images/Joanna/joanna_styling_jedwab_wlosy.jpg

Laski u nnie w intermarche 1kg cukru kosztuje 5.50 :szok:

Ostatnia edycja:
Lenka mam nadzieję,że w końcu to nastąpi :-D Dzięki za głos :-) Chyba powoli zaczynają ją dziąsła męczyć,bo w nocy mi jęczała i jak jej posmarowałam żelem na dziąsła to przestała i zasnęła. Gdyby nie mój M to może by przespała 2,5 godziny :-D:-D Pałąszuje już rano 100ml kleiku ryżowego z jabłkiem i w obiad na razie pół słoiczka obiadku. Nawet dobrze jej idzie jedzenie łyżeczką :-) mam nadzieję,że tak samo będzie z nauka picia z kubeczka :-)

dzięki dziewczyny. Teraz to ja mam dylemat co wybrac hehe:) Ale ważne, że wiem, że sprawdzone. A Daffi po ile to serum z Joanny?

reklama
dzięki dziewczyny. Teraz to ja mam dylemat co wybrac hehe:) Ale ważne, że wiem, że sprawdzone. A Daffi po ile to serum z Joanny?

ja kupowalam ostatnio to u mnie 16.8 ale wszedzie inaczej...
z tym ze jedwab to bardzo wydajny jest.... pol roku czy dluzej nawet wystarczy zwlaszcza przy Twojej dlugosci wlosow.

Do góry