reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Artystka super,że zaczyna się wam układać :-) Jak już nabierzesz sił to powalcz o większą kasę :-) Przecież z wiekiem wydatki rosną ;-) Bardzo dobrze,że Michaś tak łatwo zaakceptował tatę
A u mnie ? Ok. Maja tylko nie chce spać Jak mi padnie na 15 minut to już sukces w nocy też pobudki baardzo często aż za bardzo jak dla mnie No i cały czas cyc ;-) Żadne tam butla ;-) Teraz zaczynamy jeść pierwsze papki.
lenka jak sie zarejestruje to zagłosuje ;-)
vegas a jak tam Twoja sytuacja z mamą ? Już wszystko ok?
A u mnie ? Ok. Maja tylko nie chce spać Jak mi padnie na 15 minut to już sukces w nocy też pobudki baardzo często aż za bardzo jak dla mnie No i cały czas cyc ;-) Żadne tam butla ;-) Teraz zaczynamy jeść pierwsze papki.
lenka jak sie zarejestruje to zagłosuje ;-)
vegas a jak tam Twoja sytuacja z mamą ? Już wszystko ok?
Liza
Fanka BB :)
a anetka to gdzie sie podziewa? jakos nie pisze ostatnio
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trinaa praca super ;-)
pewnie laski na avatara czatują
fryzjerka mi poleciła i to z naprawdę dobrego salonu fryzjerskiego i dla mnie rewelacja odżywka za 7 zł warta odżywki za 40-50 zł bo i takie widziałam ;-)ja dostałam kiedyś też jedwab od fryzjerki, próbkę, małe to z deczka, ale faktycznie super było. A Ty masz jakiś duży pojemniczek?
Oo Patisia, mówisz, że dobre to? I fajna cena widzę.
hejka
Ale tu cisza dzisiaj.
My po obiadku Zuzia teraz śpi, na dworze dzisiaj nie byłysmy bo strasznie wieje
trina fajną masz pracę i piękny brzuszek
Włsnie zakupiłam sobie ten biosilk jedwab
pewnie laski na avatara czatują
lolkak- zagłosowałam oczywiście na Majusie, moją ulubienicę. A co tam u niej?już taka duża jest-szybko rosną cudze dzieci. Współczuje ci z pobudkami, mi się nie udało długo karmić piersią, ale jak karmiłam Adas chciał jesc co godzinę, jak przeszłam na butlę to w wieku 4,5 miesiąca całą noc przesypiał. Może jak zacznie jeść więcej innych potraw to ci odpuści z tym wstawaniem
Myszka pospała 2 godziny i 10 minut u nas na obiadek rosół z ryżem i kluski z mięsem w środku, na to skwarki.
Trinaa no praca fajna Ci się trafiła. Też bym była zadowolona, albo z pracy w solarium
Małż pojechał na zebranie w pracy, potem do teściowej, ciekawe kiedy wróci i czy nie zapomni o napoju for me bo usycham
macie może jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów? Lub nie wiem, jakieś serum?
ja uzywam teraz odyzwki z holandii mi mama kupuje i jest swietna...
ale vegas jesli chcesz to proponuje ci maske do wlsoow jest rewelacyjna ja ją uwielbiam tylko ze ja mam wlosy do pasa i dosc geste wiec mi sie nie oplacalo jej kupowac bo 20zl to mniejsze opakowanie ale ty masz krociutkie wlosy wiec w zupelnosci pokorzystasz z niej a efekt swietny.. wlosy lekkie swiecace przyjemne w dotyku pieknie pacna odzywione nie pusza sie,ladnie ukladaja i co najwazniejsze rewelacyjnie rozczesuja
http://img.bazarek.pl/20502/4317/226261/1646405925489db478bad5e.jpg
sa tez mniejsze. u nas nasz najlepszy salon fryzjerski ją stosuje i wcale sie nie dziwie.
co do serum to polecam jedwab z Joanny tez super sprawa ja rozjasniam wlosy i wiem jak zniszczone sa... takze z cala pewnoscia bylabys zadowlona z tego.
https://www.twojekosmetyki.co.uk/catalog/images/Joanna/joanna_styling_jedwab_wlosy.jpg
Laski u nnie w intermarche 1kg cukru kosztuje 5.50
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
Lenka mam nadzieję,że w końcu to nastąpi Dzięki za głos :-) Chyba powoli zaczynają ją dziąsła męczyć,bo w nocy mi jęczała i jak jej posmarowałam żelem na dziąsła to przestała i zasnęła. Gdyby nie mój M to może by przespała 2,5 godziny Pałąszuje już rano 100ml kleiku ryżowego z jabłkiem i w obiad na razie pół słoiczka obiadku. Nawet dobrze jej idzie jedzenie łyżeczką :-) mam nadzieję,że tak samo będzie z nauka picia z kubeczka :-)
reklama
dzięki dziewczyny. Teraz to ja mam dylemat co wybrac hehe Ale ważne, że wiem, że sprawdzone. A Daffi po ile to serum z Joanny?
ja kupowalam ostatnio to u mnie 16.8 ale wszedzie inaczej...
z tym ze jedwab to bardzo wydajny jest.... pol roku czy dluzej nawet wystarczy zwlaszcza przy Twojej dlugosci wlosow.