reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka- Zuzia ci wymiotowała po tym mleku?? Adasiowi nawet podchodzi.Adaś pije i gerbera i bebiko, długo pił nana,ale jak spróbowałam inne mleka ze 4 miesiące temu to nan najmniej mu smakował.

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi nie pozbędę się na razie:-p z grzywką lepiej się czuję :tak:

lenka no wymiotowała :tak: tylko wypiła i od razu wymiotowała :baffled: coś jej musiało w nim nie podpasować. Normalnie pije Bebiko i Nestle.

Lolkak ja wyłam jak mi te zastrzyki robili, dopiero jak wykrzyczałam że wolę rodzić niż te kłucie to się zlitowali :dry:

Po obiadku dawaj Majce 100 ml soczku bobofrut i powinno być git :-)

Patisia ja przeczytałam Twój post to mi się szklane oczy zrobiły :-( biedny Kubuś....

Anetka Paula dawała Zuzi Gerbera.

Ja też do włosów jedwab polecam i w ogóle kosmetyki do włosów z biosilk :tak:

Anetka poszukaj w sklepie, jest dużo kosmetyków do włosów szybko przetłuszczających się.
A może masz łojotok?

Daff u Nas w sklepiku cukier 6.20 :szok: w niedzielę podjadę do biedrony i 10 kg kupię, bo tak chyba najtaniej jak na razie.

Biedna Kiniorek nie wiem na co Ci lekarze czekają :dry:

tyle piszecie ze ciezko mi sie polapac :)
mi tez strasznie wlosy wypadaja, chyba bede musiala je skrocic kilkanascie cm...:-(
i paznokcie lamia sie okropnie, juz nakladam 3 warstwy lakieru wzmacniajacego, ale nie pomaga jakos bardzo

Mi włosy w ciąży rosły szybko i były bardzo gęste. Po porodzie było ok. Ale gdzieś około 8 miesięcy po porodzie mi strasznie wypadały. Jako,ze mam gęste włosy, a to co wypada to podobno nadwyżki z ciąży to się bardzo nie przejmowałam. Kupiłam sobie capivit tak na wszelki wypadek. Jedyne co mnie denerwowało to,ze wszędzie były moje włosy.

ps.już jakiś czas czatuje na netbooka:p albo chociaz bilety. Zaczyna mnie to denerwować,wiec zaraz odpuszczę.

ja biore oprocz kwasu jakas witamine na wlosy i paznokcie, ale jak widac niewiele pomaga. a zna ktos dobry szampon czy cos na wypadanie? bo czuje ze jeszcze pare tygodni i wylysieje...

Zupka a nie bierzesz żadnych witamin dla kobiet w ciąży? :szok:

Lenka ja też w ciąży miałam piękne włosy, lśniące, same się układały, cera jak pupcia niemowlaczka.

Po ciąży ostro mi leciały, ale to dlatego, że w ciąży nie wypadają i ta cała nadwyzka na raz wychodzi :dry:

reklama
Do góry