reklama
Ceny mamy w większości wyższe niż na zachodzie Europy a zarobki śmiesznie niskie. Ja boję się o przyszłość i kolejne miesiące, tak nie powinno być w cywilizowanym kraju. Coraz poważniej myślę,zeby stąd wyjechać.
Liza
Fanka BB :)
No co do wzrostu cen to ja moge powidziec ze znów zarobki maleja a ceny rosną... paranoja....... ehhhh
.Aneta.
Fanka BB :)
Nie poluję na avatara na FB po prostu mąż wziął sobie dzisiaj urlop i byliśmy razem z Zuzią w mieście na zakupach, na placu zabaw ogólnie razem spędzamy dzień, bo ostatnio mało czasu mamy dla siebie... :-(
Artystka super, że zaczęło Ci się układać trzymam kciuki za znalezienie pracy i mieszkania. U nas znalezienie pracy graniczy z cudem a też chętnie zaczełabym już pracować.
A jak już o włosach piszecie to może polecicie coś na strasznie przetłuszczające się włosy? Rano umyję, a po południu mam wrażenie, że są tłuste nie dam rady nie myć codziennie, bo wtedy musiałabym nie wychodzić z domu, tak tragicznie to wygląda
Artystka super, że zaczęło Ci się układać trzymam kciuki za znalezienie pracy i mieszkania. U nas znalezienie pracy graniczy z cudem a też chętnie zaczełabym już pracować.
A jak już o włosach piszecie to może polecicie coś na strasznie przetłuszczające się włosy? Rano umyję, a po południu mam wrażenie, że są tłuste nie dam rady nie myć codziennie, bo wtedy musiałabym nie wychodzić z domu, tak tragicznie to wygląda
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
lolkak no jakoś w połowie lutego zaczęłyśmy z mamą gadac. Teraz już gadamy na luzie, prawie jak dawniej. Prawie bo nigdy już nie będzie tak samo. Mam do niej ogromny żal i zaczęła mnie jakoś tak denerwowac swoją osobą. Już nie wstydzę się jak wcześniej mówic co mi leży na wątrobie, ona musi się liczyc z tym, że jestem dorosła i mam swoje zdanie i życie, rodzinę. Poza tym ja nie potrafię tak jak kiedyś w pełni się dla niej otworzyc. I czasem robię wiele by czuła co kiedyś powiedziała. Nie ma tak, że ja zapomniałam, konsekwencje będzie ponosic długo, oj długo. Zemsta jakby, ale ja nie potrafię inaczej. Ważne, że gadamy.
Nie poluję na avatara na FB po prostu mąż wziął sobie dzisiaj urlop i byliśmy razem z Zuzią w mieście na zakupach, na placu zabaw ogólnie razem spędzamy dzień, bo ostatnio mało czasu mamy dla siebie... :-(
ja niesttey myje codziennie.. i jakos mi dobrze.. nie wyobarzam sobe wysjc w nieumytych wlsoach choc raz dziennie;p
niby to zdrowe ale w domu gotuje sie sprzata wlosy sie przetluszczaja nabieraja zpaachow, jak u kogos sie pali to juz w ogole...
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Vegas ważne,że się przełamałaś i już nie dusisz w sobie i nie dajesz się wykorzystywać. Grunt,że relacje znormalniały ;-)
anetka mi też się teraz strasznie włosy przetłuszczają i dostałam łupieżu Nie mówiąc o tym,że ciągle wypadają wrrrr
Eee powiedzcie czy jak już małej podaje coś stałego to czy np do obiadku mam jej podać coś do picia? Np wodę czy soczek?czy nadal wystarczy jej to co napije się z piersi?
anetka mi też się teraz strasznie włosy przetłuszczają i dostałam łupieżu Nie mówiąc o tym,że ciągle wypadają wrrrr
Eee powiedzcie czy jak już małej podaje coś stałego to czy np do obiadku mam jej podać coś do picia? Np wodę czy soczek?czy nadal wystarczy jej to co napije się z piersi?