reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej!
Angel dokładnie to nie wiem jak to jest, jeśli twój mąż już jest ubezpieczony w krusie to ubezpieczenie ciebie pójdzie łatwo. Jeśli chodzi o kasę to dostaje się 3.5 krotność podstawowej stawki emerytury 636.29 zł. U was też pewnie tak jest. Jeśli twój mąż jest już ubezpieczony to jak długo po ślubie jesteście? Chodzi mi o to że jeśli zwlekaliscie z ubezpieczeniem to będziecie musieli sporo kasy nadpłacić. s\

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny , ja tylko na chwilke bo ledwo zyje :-(
rozchorowalam sie:no: mam prawie 39 stopni goraczki,wszystko mnie boli ,glowa ,stawy gardlo jeszcze mam jakies dziwne ukucia w piersiach :dry:

Ograniczam kontak z Ala do minimum jednak Ona chce sie tulic do mnie i placze ze chce na raczki :-( ehhh zeby tylko sie nie zarazila :-( wroce jak wyzdrowieje bo kompletnie nie mam sily na Nic :sorry2:

Trzymajcie sie Kobietki i zycze milego dnia ;-)

Czesc dziewczyny co u Was ?? My dzisiaj pierwszy dzien sami w domku Filus , Zuzia i ja , bo tatus musial isc do pracy :) Nocke miala troszke lipna bo mala sie budzila czesto nie wiem czy cos zjadlam i dlatego czy co :/
Moze macie jakies dobre rady czego naprzyklad nie jesc w czasie karmienia :)

Oliwka a po jakims czasie to sie reguluje ?? czy tak bedzie ze mnie sikac to mleko ??

Koszmarek no w sumie posiedzialam chwilke dluzej , ale teraz zaluje ze nie odespalam :p bo polozylam sie pozno i zaraz trzeba bylo nakarmic mala a potem pare godzin snu i znowu i fifi wstal to juz nie bylo spania !

Femme oby tak dalej :) Powodzenia :) I napisz koniecznie co tam po tym usg ??

Olenka dziekuje :)

Angel sama sobie sprawilas pileczke ??

Asiowo a jak u Ciebie z odbijaniem po karmieniu ?? bo moja odrazu zasypia i cud jak sie jej odbije :/ A boje sie zeby jej sie nic nie stalo!

Polna wracaj koniecznie do zdrowia :)

A ja mam zamiar kupic sobie hula-hop i cwiczyc troszke bo do wrzesnia juz nie dlugo a mushe jakos wygladac :p ogolnie przytylam jakies 32 kg przy ciazy doslownie koszmar jak sie wazylam w szpitalu !!! Ale dzisiaqj stanelam na wadze i 10 kg mniej :) trzeba sie wziasc za cwiczenie :p Bo ograniczac jedzenie to pezy karmieniu raczej nie madre :pMacie jakis dobre cwiczenia ??

Witam, kurcze ja to ostatnio za bardzo zaganiana jestem, nawet nie mam czasu na forum wejsc, przez caly weekend spotykalismy sie ze znajomymi, dzis od rana robilam ogorki konserwowe, pozniej wizyta u lekarza, i zaraz pedzimy do moich rodzicow, a pozniej chyba jeszcze do znajomych bo chca dac nam lozeczko, wozek i fotelik dla dziecka, nie wiedzialam ze oprocz becikowego w krusie moge miec jeszcze to z gminy, fajna wiadomosc

EWI własnie moj K dopiero sie tam zapisze jutro, i nie wiem czy cos dostaniemy....Bo chyba tam trzeba być okolo roku ubezpieczonym zeby dostać to 2 tys, jak myslisz?

Hej dziewczyny:) Mam wiadomosci od Koszmarka:
"Jestem w szpitalu, dziecko sie nie rusza, skurcze nieregularne i musze zostac"
Miejmy nadzieje, ze z malutka bedzie ok..:szok:dobrze, ze tego nie zlekcewazyli..​

Asiowo to musimy sie kiedys trafic skoro tak blisko siebie mieszkamy:-)
Edit: Dostalam znowu eska :"Chyba niedobrze, bo krwawie" :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Netgirl dziekuje bardzo mi to pomoglo :p moja je teraz tak srednio co 3-4 godziny ale w nocy czasami sie budzi nakarmie przykladowo o 3 a o 4 ona juz sie budzi ! a jak wezme ja na rece to szuka cyca i dlatego daje , a w dzien nie mam takiego problemu :)

Koszmarek to powodzenia zycze oby wszystko bylo dobrze i poszlo szybciutko :)

Oliwka ja ma te same podejrzenia moja koleznaka tak miala tylko ze jej sie odkleilo w 5 miesiacu :( ALe dobrze ze jest w szpitalu pod stala opieka i obserwacja :)

Do góry