reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oleńka dobrze że wróciłaś już się zastanawiałam gdzie Cię wywiało :-p No i pochwal się brzucholem u mnie też już zauważają :-) chociaż nie wszyscy zależy jak się kamufluje :-p

Koszmarek hehe widzę że Twój Kris to jak poprzednik K :-p w łapie więcej niż ja w udzie a on i tak twierdził że chudzina jest :-p

Netgirl loczki loczki powiadasz :-p a po co ty chcesz się odmładzać i tak młodziutko wyglądasz :-) ja się zastanawiam nad jakimś cięciem ale nie z długości tylko cieniowanie i grzyweczka czy coś coś :-p

No ... a tak w ogóle to dzień dobry :-p
Mnie obudził monter tv kablowej :-p skubańczyk miał być między 11-13 a on mi trochę po 9 wpadł :-p no ale za to wreszcie mam kablówkę i jest na czym oko zwiesić :-)
A dzisiaj śmigam na USG 4D !!! :-) :-D:cool2:

reklama
chwilami hehe ta fajnie ja tez bym poszla popatrzec na takie wybory :tak:u mnie byl w sobote jakis festyn ale nudy byly hehe bylam moze z godzinke i do domu siedziec na bb :-p
olenka ja tez caly dzien zwaly pewnie a jeszcze do tego caly czas pada dlatego tak dobrze mi sie spalo hihih :happy2: az mam oczy zapuchniete:wściekła/y:
asiowo dasz se rade nie moze byc inaczej hehe a ile razy wstajesz w nocy do malej ?:-p i daj znac co tam maz zalatwil :happy2:
netgirl ja chyba pojde do lekarza bo ja codziennie mam bole brzuszka jak na okres i mijaja moze cos nie tak jest ?jakas nerwowa juz jestem lekarz mowil ze do konca zeszlego tyg pewnie sie wykuje a tu nic !!:confused:
femme hehe oni chyba wszyscy tak maja on codzien narzeka ze cos slabo wyglada heh ale to czasem wkurw.... bo i tak naprawde ciezko na niego znalezc ciuchy jeszcze koszulki to ujdzie ale dzinsow nie ma w ogole takich zwyklych bo nie ma rozmiaru a jak jest to zjeb.. fason bluzy i swetry dostaje po wielkim poszukiwaniu :confused: a wymarowka jest czasem zawyzona i nawet xxxl nie masuje bo mu przez szyje i nadgarstek nie przechodzi wiec z tym to tragedia mow jak tak Twoj sie spisuje :happy2: aaa i na ktora na usg cisniesz? ciekawak jestem jak bedzie hihih ja nie robilam jakos siana nie bylo za wiele i szkoda mi bylo na to przeznaczyc eeeh a teraz troszke zastyk gotowki ale nie ma co sie pchac w tym tyg bo jeszcze urodze na ulicy hehe

ide jutro na 12.30 robic wloski na blond dalej hihih ciekawe czy mocno sie rozjasnia juz

Ostatnia edycja:
hehe a mój póki co dobrze nie mogę narzekać :-p nawet sobie w miarę radzi z moimi ciągłymi humorkami :-p oby tak dalej a będzie dobrze :-) najwięcej póki co narzeka tylko na to że na forum siedzę :-p on chyba jakiś zazdrosny jest :-p

A USG na 15:45 :-):-) my też kasy zbytnio nie mamy ale na to mi nie szkoda pamiątka na całe życie :-) no i ciekawa jestem strasznie czy to faktycznie dziewczynka :-)

A nie lepiej już te włoski po porodzie zrobić ? :-p zaraz nam się u fryzjera rozpakujesz :-p

hehe no wlasnie zobacze jak sie czuc bede jak dobrze to pojde a co mi tam he juz he chyba ze cus nie tak pojdzie i na porodowce juz bede heheh (oby tak) to wtedy pojde po porodzie :tak: a co z angel ?? ona tez juz w termini wogole jej to nie ma

Dzien dobry!!

Jestem jestem, niestety jeszcze nie rodze, a cały czas skacze na ten pieprzonej pilce.... i nic:/ Cały dzien wczoraj spedziłam na chrzcinach, jednak ktoś zauwazył ze mnie nie ma :):)miło....
Kurde ale popieprzone z tym załatwianiem w urzedach szopka:/

Koszmarnica byłam pewna ze jak wroce to Ciebie juz nie bedzie a tu zonk:):) Jak sie cuzjesz?

Ewi ty jestes w KRUS-ie ubezpieczona? DZiś moj K pojedzie mnie tam uberzpieczyć, a ile trzeba mieć pola? Bo chyba trzeba tak....? 2 tys sie dostaje z tego ubezpieczenia?

Netgirl ja miałam trwałą hehe:D W sumie dalej mam troszke na koncówkach. Robiłam we wrześniu w szkole bo jestem na technik usług fryzjerskich i zawsze mi sie loczki podobały eh:) I trzeba przyznać ze dobrze wygladałam:) Ale wiesz to jest dobre na poczatku i ładnie wyglada a pozniej włosy sa coraz bardziej zniszczone, moja kolezanka je jeszcze zafarbowała i sie jej wykruszyły na grzywce nie wygladała zbyt cudownie. Jak chcesz moge Ci fotki wkleić jakieś jak miałam jeszcze loki:) Jak Ci sie podobaja to pewnie strzel sobie, tylko pozniej z nimi ciezko jest:/ Bo nie wyglada to zbyt ładnie a zrobić z nimi tez sie duzo nie da.....jedynie prostować:)

Jak wam leci?:):)

Po 4 próbie udało mi sie w koncu mała połozyc do łozeczka:-p ciekawe na jak długo:zawstydzona/y:
Na pewno byłoby mi łatwiej jakby mnie juz ten tyłek nie bolał... a tak to nawet jej ponosić nie umiem...:sorry2: wczoraj mi koło ratunkowe pękło i dzis sie mecze siedzac normalnie:eek:Męzuś miał mi kupić nowe:-p ale ciekawe kiedy wróci, do pracy musiał oczywicie pojechac mimo urlopu...:confused: ehh... wypis ze szpitala w koncu moze bedzie i kase z ubezpieczenia trzeba załatwic:-p i w ogole zdjecia wywołac, fotelik kupić... itd... takie pierdoły. Sama bym to załatwiła, ale niestety mała mi nie da:-p
w nocy wstaje ok 24, pozniej ok 3 i czasem Paulinka budzi sie ok 4 jeszcze... no i ok 6 koniec spania:-)ale srednio 2-3 razy pobudka... choc narazie z reguły mąż mi ją przynosi do łozka... wczesniej on przewija:-p
W nocy miała kamien zamiast cyca:zawstydzona/y: Mała pojadła po 10 minutach z 1 cyca, a 2 cierpiał... i stałam nad umywalką pół godziny i wyciskałam:-p po godzinie mała i tak sie obudziła i uratowała mi cycka:-) ehh... narazie na brak pokarmu chyba nie moge narzekac:-p i tak w koncu bede musiała kupic laktator, bo imprezki sie szykuja, a mała je jak chce... nie usmiecha mi sie co chwile do nich przyjezdzac:-p ale to jeszcze miesiac... mam nadzieje, ze sie wszystko ureguluje;-)

dziewczyny!!! Rozpakowywać się... po kolei! Juz!!!

Asiowo ale ta Twoja Paulinka kochana...eh:):) A mąż, pozazroscic:) naprawde z wyborem meża trafiłaś w 10:):) Aj zeby tak kazdna z nas tak dobrze miała:):) O uwiez ze my z Koszmarnica to chetnie byśmy na porodówke wyladowały oj chetnie:):)

Asiowo ale ta Twoja Paulinka kochana...eh:):) A mąż, pozazroscic:) naprawde z wyborem meża trafiłaś w 10:):) Aj zeby tak kazdna z nas tak dobrze miała:):) O uwiez ze my z Koszmarnica to chetnie byśmy na porodówke wyladowały oj chetnie:):)

Jeszcze nidawno ja czekałam na poród:-) doskonale was rozumiem...:tak: Ja urodziłam 2 dni przed terminem z OM, a 1 dzien po terminie z USG...:-p wiec idealnie...:-D Moze troche przyspieszylismy z mezem jej przyjscie na swiat;-)
Dacie rade... juz niedługo! A pozniej jak wasm czas poleci... :shocked2:
A mężuś... wiem ze mam Skarb w domku:-) Teraz juz 2 skarby!!!!!!:-D I mimo problmów przed slubem... i prawie rozstania się:sorry: wiem, ze lepiej trafic nie mogłam:-)

Basiu! Ja moze jednak zatrzymam swoją Paulinkę i poczekam jak ona bedzie biegać i szalec:-p w ogole my bardzo blisko siebie mieszkamy... bo moja dzielnica graniczy praktycznie z Zabrzem:happy2: i woogle jeden z moich braci mieszka w Zabrzu:-p

femme trzymam kciuki za USG-fajnie:)asiowo tylko pozazdroscic, masz 2 skarby przy sobie, ja jak narazie tylko jeden, na drugi trzeba czekac do listopada;)ANGEL, KOSZMARKU NA PORODÓWKE....:)wszystko pieknie pójdzie hehe

reklama
Asiowo to super, nawet nie wiedzialam, ze to tak blisko:-):tak: a od jakiej dzielnicy graniczysz z Zabrzem;-)?? Bo ja mieskzma poza centrum na Rokitnicy:-)

Do góry