reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olenka jak tylko bedziesz miala chwile to poka poka brzusio :tak:

ej a czemu chwilami w ogole nie ma ? ona te praktyki chyba ma tak ?
net wlasnie tez znalazlam ta stronke i juz czytalam ;-) ale moja miejscowosc chyba nie uchwalila becikowego samorzadowego a szkoda hhehe a co do Krisa to tak wiem napewno bedzie przekonany hehe :-p ciekawe jakie pytania do nas beda hehe zebysmy jakiejs famy nie walneli :no: ale on tak naprawde nie jest sliczny heheh serio jak bede miala juz kompa to pokaze fotki razem bo na laptopie nie mam a komp w naprawie

Ostatnia edycja:
reklama
net a Ty chcesz trwala robic ?:-) pokazalam mu co piszesz hehehe usmial sie i kazal serdecznie pozdrowic mowi ze duzy nie jest bo w lapie ma tylko 5.3 hehe a bylo prawie 6.0 to jego slowa hihi zaraz sie wkreci i cala swoja zyciowa historie Ci opowie hehehe mowi ze tez chyba wstapi do bb ale chcialby nadac watek o silowni hehehe

hehe tak mi mozemy o tym bo po ciazy to bardzo ciekawy temat hehe :tak: chyba ide z Krisem do baru bo mnie prosi i chca mnie zobaczyc przed rozwiazaniem hehe :sorry2:

Hej!
u mnie juz znaczna poprawa, humor mi wraca...
Co do tego becikowego to u mnie jest tak:
tysiąc normalnie, tysiąc samorządowego i ponad dwa z ubezpieczenia. Ja na krusie jestem. Jest tak ze samorząd sam uchwala becikowe i sam ustala jego wysokość. No i w samorządzie można ubiegać się też o zasiłek rodzinny.

aha. Takie rytmiczne drganie brzuszka swiadczy o czkawce... Mósiałas najeść się czegoś dobrego a malenstwu posmakowało więc opił sie wody.

ej a czemu chwilami w ogole nie ma ? ona te praktyki chyba ma tak ?

koszmarku jezdem i bywam codziennie na BB :-p nadrabiam kilka stron Waszych wypocin ;-) i nie mam sił napisać posta bo i tak nie pamiętem co czytałam...dzisiaj byłam na wyborach miss lata nad zalewem niedaleko mnie no i się zawiodłam bo niska scena (ja też niska) no i same głowy kandydatek widziałam :wściekła/y: a najciekawsze części były przed sceną czyli pierwsze dwa rzedy coś widziały a reszte już nie :wściekła/y: no jak tak można zorganizować wybory :wściekła/y: no dobra nie denerwuję się :-p spotkałam masę znajomych to się pogadało, pośmiało i ponarzekało że nic nie widać :-D no i tak zleciał jakoś dzionek. A teraz śmigam do myjni i lulu bo jutro o 6 rano wstajem <załamka> bussssska

hej dziewczynki!
Jaka tu cisza... wszystkie spią:-)
Moja Paulinka ładnie zasypia wieczorem i wnocy, ale dla niej noc konczy sie ok 5-6 rano:-p i lezy ze mna do ok 8... teraz przysneła ale juz marudzi... pewnie ma pełny pampers:-p Mąż musiał pojechać pozałatwiac sprawy, a ja sama cały dzien z małą:zawstydzona/y: ehh... zobaczymy kiedy bede miała dość:sorry2: ide... bo mała sie rozkrzyczała;-)

Asiowo dasz rade - zreszta nie masz wyjscia.. ja sie chetnie z Toba zamienie:-D dam Ci moja biegajaca i rozrabiajaca Lene a Ty daj mi Paulinke:-D;-):tak:

reklama
witam. widze wiekszość śpi...wiecie co, przez 6 dni napisałyscie ponad 40 stron- własnie wszystko przeczytaląm:) miska gratuluje, spoznione,ale wczesniej nie moglam:) a jak tam wasze plany na dziś? ja sie bede obijac caly dzionek

Do góry