reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi oo nie wiedziałam:-p następnym razem spróbuję :tak: ale pewnie jak znikają to nastepnie pojawiają się w innych miejscach?

reklama
Hej dziewczyny....
no produkcja niezła.... :-D
Eliza ja też mam słaba głowe. hehe
Martyna jak tam sprawa z mama??
Oh no i niewiem co komu miałam jeszcze napisac.....
Moje chłopaki kaszlące.. ale mimo to bylismy wczoraj na małym spacerku... ładna pogoda była :D:D

Witajcie
Daffi anetka ja zawsze miałam w tym 80 z czyms nigdy więcej:-D mimo ze robiłam jak daffi ale najszybciej to miałam 81 a i tak nic nie wygrałam:-p i mi sie to znudziło bo twierdzilam ze w tym nikt nie wygrywa tylko to sciema. A jednak sie myliłam:-)
cherie mnie sie podobaja te ciemne:-) w sensie fryzurka:-) i sliczne zdjecie masz
anetka Zuzia jest prze sliczna:-) uwielbiam ją:-D

Reszte nadrobiłam ale nie pamietam co komu mam odpisac bo mi cały czas cos przerywa:/

hihihi.. maniaczki konkursowe! :-D

Ja właśnie pranie nastawiłam (dzięki Tobie Daffi! żeby nie kurteczka,bo bym się pewnie nigdy nie przybrała :-D), zaraz będę ogarniać, robić zupkę pieczarkową i się relaksować :-p
Po południu ma mnie mama obwiedzić:)

Tak się zastanawiam czy z Kamą wszystko OK.. zmieniłam telefon i jej numer w starej kom został- tak to już dawno bym sms wysłała :confused:

no to ciesze sie ze zmobilizowalam cie:d juz si enie moge doczekac tej kurteczki. wyglada na przesliczna:d aj muszed julce jescze czapke kupic taka przejsciowa... ale nie wie jaka.. widzialyscie jakies fajne?

Umi nie sciema:d ja mam juz z tego 6 nagrod.. tyko dlugo sie czeka.. od wygrania jakis meisiac sie czeka i przychodza dopiero.. ja jeszcze4 zadnej nie dostalam ale moja znajoma juz 2 dostala:D

daffi o widzisz i tam jest chyba ograniczenie ze mozna raz na miesiac wygrac tak mi ie wydaje ze takie cos w regulaminie mieli

reklama
Do góry