reklama
Daffi oo nie wiedziałam następnym razem spróbuję ale pewnie jak znikają to nastepnie pojawiają się w innych miejscach?
sa 2 style tylko kolorow.. raz jeden raz drugi ale nie zawsze sie od razu zmeiniaja.
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej dziewczyny....
no produkcja niezła....
Eliza ja też mam słaba głowe. hehe
Martyna jak tam sprawa z mama??
Oh no i niewiem co komu miałam jeszcze napisac.....
Moje chłopaki kaszlące.. ale mimo to bylismy wczoraj na małym spacerku... ładna pogoda była
no produkcja niezła....
Eliza ja też mam słaba głowe. hehe
Martyna jak tam sprawa z mama??
Oh no i niewiem co komu miałam jeszcze napisac.....
Moje chłopaki kaszlące.. ale mimo to bylismy wczoraj na małym spacerku... ładna pogoda była
umi2
Witajcie
Daffi anetka ja zawsze miałam w tym 80 z czyms nigdy więcej mimo ze robiłam jak daffi ale najszybciej to miałam 81 a i tak nic nie wygrałam i mi sie to znudziło bo twierdzilam ze w tym nikt nie wygrywa tylko to sciema. A jednak sie myliłam:-)
cherie mnie sie podobaja te ciemne:-) w sensie fryzurka:-) i sliczne zdjecie masz
anetka Zuzia jest prze sliczna:-) uwielbiam ją
Reszte nadrobiłam ale nie pamietam co komu mam odpisac bo mi cały czas cos przerywa:/
Daffi anetka ja zawsze miałam w tym 80 z czyms nigdy więcej mimo ze robiłam jak daffi ale najszybciej to miałam 81 a i tak nic nie wygrałam i mi sie to znudziło bo twierdzilam ze w tym nikt nie wygrywa tylko to sciema. A jednak sie myliłam:-)
cherie mnie sie podobaja te ciemne:-) w sensie fryzurka:-) i sliczne zdjecie masz
anetka Zuzia jest prze sliczna:-) uwielbiam ją
Reszte nadrobiłam ale nie pamietam co komu mam odpisac bo mi cały czas cos przerywa:/
hihihi.. maniaczki konkursowe!
Ja właśnie pranie nastawiłam (dzięki Tobie Daffi! żeby nie kurteczka,bo bym się pewnie nigdy nie przybrała ), zaraz będę ogarniać, robić zupkę pieczarkową i się relaksować
Po południu ma mnie mama obwiedzić
Tak się zastanawiam czy z Kamą wszystko OK.. zmieniłam telefon i jej numer w starej kom został- tak to już dawno bym sms wysłała
no to ciesze sie ze zmobilizowalam cie:d juz si enie moge doczekac tej kurteczki. wyglada na przesliczna:d aj muszed julce jescze czapke kupic taka przejsciowa... ale nie wie jaka.. widzialyscie jakies fajne?
Umi nie sciema:d ja mam juz z tego 6 nagrod.. tyko dlugo sie czeka.. od wygrania jakis meisiac sie czeka i przychodza dopiero.. ja jeszcze4 zadnej nie dostalam ale moja znajoma juz 2 dostala
daffi o widzisz i tam jest chyba ograniczenie ze mozna raz na miesiac wygrac tak mi ie wydaje ze takie cos w regulaminie mieli
2 razy na miesiac
Serduszko1
heheh może i ja zaczne w to grac zobaczymy....
reklama