reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny to długa historia ... chodzi o moja w sumie juz była sąsiadke.. Już chyba Wam kiedys o niej pisałam. Ma 21 lat i rocznego syna. Jej facet ma 24 lata ( chyba). Mieszkali nad nami. Nasze stosunki były bardzo przyjazne do czasu. Coraz cześciej u nich były imprezy całonocne jakieś libacje. No i w dzień było to samo muzyke na cały regulator i zyc tu sie normalnie nie dało. w końcu zaczełam im zwracac uwage ale to nic nie dało...W miedzy czasie Magda ( bo tak ma na imie lala) jak robiła roczek synkowi to pożyczyła ode mnie ubranko na chrzest ( tą pamiatke) bo swojego nie miała.... Czasami pozyczała też internet ( bo mamy bezprzewodowy) ale jednego razu jak jej nie pożyczyłam bo sama z niego korzystałm to z pretensjami do mnie wyskoczyła.. Noz cholera przeciez to jest moje i nikomu sie nie musze tłumaczyc z tego co ja na internecie robie... No i strzeliła focha. Zaczeła obrabiac mi tyłek za plecami. Muzyka grała dzień w dzień mimo upomnień... Wkurzyłam sie jednego dnia i wysłałam R do właściciela no przeciez tu sie nie dało normalnie funkcjonować. A że okazało sie że oni nie płacili mu za mieszkanie i nie tylko my sie na nich skarzyliśmy to kazał im sie wynieść. wczoraj przeszukałam mieszkanie by sprawdzic czy oddała mi pamiatke od chrztu Kuby... okazało sie że nie. wieć jej pisze że ma mi to przynieść. zero odzewu... dzis już pojechałam po całości.... juz nie byłam ani grzeczna ani miła....czekam na odzew.. ale nadal cisza.... wkurza mnie to bo człowiek chce pomóc pozyczajac cos ..... mam za swoje

reklama
pati pominę fakt ze ta babka jakas nie normalna ale po co jej była ta pamiatka od chrztu na roczku? Nie rozumiem tego to jakas tradycja? A co obrabiania dupy to moja sasiadka mnie w sobote uswiadomiła ze druga sąsiadka tez mi nieźle koło tyłka robiła... człowiek był dla niej miły i grzeczny ale nie bo nie pozyczyłam jej 20 zł a przeciez ja bogata jestem i na kasie śpie:/

Anetka tez jej o tym mówiłam że współczuje temu dziecku to ona stwierdziła że on to lubi.....
Umi bo robiła tez w kosciele roczek i myslała że jej bedzie potrzebne.

Ostatnia edycja:
Paula ja też patrzyłam już czapeczki, w smyku są superowe,w weekend jedziemy z Julią po buciki wiosenne i od razu czapeczkę zakupimy.

Patrycja co za człowiek :szok: skąd się biorą takie żmije, dobrze że się wynieśli, mam nadzieję że pamiątkę Ci zwróci, ale z tego co piszesz to wątpie.....

to ja sie ciesze ze w moim bloku same stare pryki praktycznie sa i nie mam tu zadnych sasiadek zwlaszca w zblizonym wieku i nie mam kto mi obrabiac dupy.. nie pozyczam nic nikomu bo nikt nie potzrebuje nic:D o jeden problem mniej:D

Umi ona to obrobiła tu wszystkim tyłek..... a najlepsze jest to że nie potrafi tego prosto w twarz powiedziec.....
Kama napisałam jej że ma czas do 16 .... zobaczymy on ma tu jeszcze samochód... muszą po niego wrócić... prędzej czy później ja złapie...

patrycja co za dziewczyna??? Jakaś nie teges...

anetka fajne te czapeczki... My mamy jakąs na wiosnę , może bedzie jeszcze dobra:)

Ostatnia edycja:
reklama
pati... a weź takie sa najgorsze
Daffi nie masz sie z czego cieszyc u mnie tez nie ma ludzi młodych tzn mieszkających sami najmłodsza jest para po 30 na moim pietrze pietro nizej tak samo i na pierwszym tez a i tak mnie tyłek obrabia stara durna baba która ma dorosłych synów. tyle ze oni od niej do Anglii uciekli bo ciagle kae od nich chciała

Do góry