reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a moja córa uwielbia pozowac do zdjęc..;) może stwierdziła, że skoro non stop jej cykam to lepiej polubic niż się męczyc..?;P:)

reklama
Cherie... teraz jakos odrastaja narazie nie zauwazyłam abym łysiała... chodz moze mam gdzies minimalne plamki ale ich tak nie widac ja wtedy...przecierz wyszłam na dwór zawiał wiatr włosy na bok a tu wielka plama.... :zawstydzona/y:

Dzisiaj upiekłam ciasto... zaczełam robic o 19 ale juz jest zrobione z jabłuszkiem polane delikatnie miodem i posypane orzeszkami.... mniammm pyszne wyszło...

Cherie ja Cię widzę w długich włosach;) serio chcesz scinac?:p a dokąd te włosy masz?

ciut za ramiona. tyle że mam ich dość :-D długie włosy nie są wygodne...

Daffi, Daniel ostatnio też ma taki okres, że co powiem "nie nie" to on pokręci głową na "nie nie" a i tak zrobi po swojemu, do tego jeszcze mnie wyśmieje... dziś cudem złapałam kwiatka z parapetu :-D
Fikusku, może i tak, albo nie lubi pozowania z mamusią...

Cherie ja zmieniłam zdanie jak miałam dośc krótkich włosów, których za choinkę nie umiałam ułożyc. Wściekałam się przed lustrem pół godziny a i tak wychodziłam z domu w złym humorze. Przekonałam się nieraz, że długie włosy dla mnie są wygodniejsze i łatwiejsze w ułożeniu. Wiadomo zależy czy włosy są kręcone, podatne a może proste jak druty. Z tymi ostatnimi najmniejszy problem. Ja mam podatne, ciut kręcone i jak miałam boba to nawet jak prostowałam to wystarczyła wilgoc, złe powietrze a już mi się skręcały, szlag mnie trafiał. Wolę długie:D
Ale jeśli męczą Cię włosy to jak najbardziej coś poczarowac trzeba:) Trzeba się dobrze czuc w swojej fryzurce:)

Cherie ja zmieniłam zdanie jak miałam dośc krótkich włosów, których za choinkę nie umiałam ułożyc. Wściekałam się przed lustrem pół godziny a i tak wychodziłam z domu w złym humorze. Przekonałam się nieraz, że długie włosy dla mnie są wygodniejsze i łatwiejsze w ułożeniu. Wiadomo zależy czy włosy są kręcone, podatne a może proste jak druty. Z tymi ostatnimi najmniejszy problem. Ja mam podatne, ciut kręcone i jak miałam boba to nawet jak prostowałam to wystarczyła wilgoc, złe powietrze a już mi się skręcały, szlag mnie trafiał. Wolę długie:D
Ale jeśli męczą Cię włosy to jak najbardziej coś poczarowac trzeba:) Trzeba się dobrze czuc w swojej fryzurce:)

powiedziałam K., że chcę ściąć włosy, to mnie wyśmiał :-D nic tam, jeszcze sobie to przemyślę ;-) ja mam podobne włosy, choćbym je godzinę prostowała to po 15 minutach już się wyodwijają w swoją stronę.

caly dzień cisza a na noc taka produkcja ze nadrobic nie idzie :-p
kiniorku też słyszałam o olejku rycynowym , no ale jak się naczytałam w necie że on służy równiez do wzmacniania włosów, paznokci , i w pielęgnacji stóp...
to jakoś mi się na samą myśl że miałabym to przełknąć niedobrze robiło:sorry2:
najlepiej pij sobie herbatkę z LIŚCI malin:tak:
pomaga ona w rozluźnieniu szyjki , przy czym poród jest mniej bolesny
ja piłam wypiłam 2 opakowania, co prawda nie przyśpieszyło to mojego porodu , ale był lżejszy:tak:
Chérie mi się ogólnie bardziej podbają te 1 bo jak Vegas lubię dłygie włosy , ale widziałam u jednej laski taką fryzurę , i miałą nie do konca wyprostowane .. to zrobiła jej się bania na głowie , a te dłuższe włosy jej się podwinęły na szyji i na ramionach i wyglądało to brzydko więc jak dla mnie ta czarna fryzurka lepsza:tak:
krótkie też sama miałam nie raz , jednak ja musze prostować bo nie mam idealnie prostych więc dla mnie to za dużo roboty wolę długie:-D
martyna współczuję , widzę że u Ciebie ciągle pod górkę..
powiem Ci szczerze że moja mama też pali , ale jak są dzieci w domu to wychodzi do pokoju do okna i tam pali , choć trochę wlatuje smrodu przez drzwi , no ale trudno.. ja nic na to nie poradze , a jej tłumacząc mówi że przez okno wylatuje , jednak wiem ze się stara nie palić przy dzieciach , nawet wietrzy pokoje żeby przewiało te faje..
a u nas się nie pali , nawet znajomi wychodzą na dwór sama rzuciłam palenie jak zaplanowaliśmy sobie dzidziusia:tak:

Ostatnia edycja:
Melduję się nocną porą :-D

Tak sobie siedzę i mleko ściągam to pomyślałam,że nadrobię a tu tylko parę stron:-D

Cherie ja wolę te krótki;-) fotka super:-) moja to w ogóle się do zdjęć prze zemnie robionych się nie uśmiecha

Martynka współczuję tej sytuacji z mamą.. może to nie zbyt mądra rada,ale skoro normalne rozmowy nie pomagają to mmoże dosadnie jej to wytłumacz? w końcu chodzi o zdrowie małej:wściekła/y: a co do włsóe to mi tylko wypadały

Paula rano Ci odpiszę ok?;-)

reklama
Witam z rana.
Zimno dizisaj na dworze. u nas termometr pokazuje -13
Martynka A co to Twoja matka nie rozumie że i dymem truje dziecko? Spróbuj jej powiedziec ze trucie dymem jest jeszcze gorsze od samego palenia, a dla takiego dziecka to już w ogóle. a balkonu nie macie?
Cherie Współczuję migren. te czarne włosy sa super. dla Ciebie by pasowały. ale jesli się nie zetniesz tak to ja podkradnę Ci pomysł :-p jA przed swiętami miałam jesdzcze długie włosy, ale się wnerwiłam. nie umiałam ich układac więc poszłam do fryzjwera i ściełam krótko. Fryzjerce bardzo zal było je ścinac i namawiała żeby zostawić długie ale ja już mialam dosyć.

Do góry