reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
no tylko musze dojśc do siebie....
to jest niemożliwe jak jedna pusta lala która nie reprezentuje soba totalnie nic potrafi człowieka z równowagi wyprowadzić.....
to jest niemożliwe jak jedna pusta lala która nie reprezentuje soba totalnie nic potrafi człowieka z równowagi wyprowadzić.....
Kamiśka :)
Helloł
16 stron do nadrobienia nie piszę się na to ;-)
W niedzielę nad ranem, zdychałam, miałam takie skurcze że myślałam że rodzę, dopiero ketonal w połączeniu z ibuprenem max mi pomógł.
Wczoraj byliśmy na urodzinach u brata M, było strasznie śmiesznie, i miałam Julkę z głowy, pięknie bawiła się z resztą dzieciaków :-)
Piękna pogoda więc zjemy i uciekamy na spacer.
16 stron do nadrobienia nie piszę się na to ;-)
W niedzielę nad ranem, zdychałam, miałam takie skurcze że myślałam że rodzę, dopiero ketonal w połączeniu z ibuprenem max mi pomógł.
Wczoraj byliśmy na urodzinach u brata M, było strasznie śmiesznie, i miałam Julkę z głowy, pięknie bawiła się z resztą dzieciaków :-)
Piękna pogoda więc zjemy i uciekamy na spacer.
Patrycja- co się stało? <przytul>
Daffi- ja kupiłam na wiosnę coś takiego H&M HELLO KITTY CZAPKA WIOSNA~62/68 NOWOŚĆ (1467936621) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko inny rozmiar oczywiście . a na przejściową też poluję -bo ta jest bawełniana i będzie za cienka marzy mi się jakiś berecik dla Zuzi,ale ciężko trafić
Kama- no nareszcie! a ja już Cię opłakiwałam! Super że weekend udany
Ja mysle oc zyms takim na chlodniejsze wiosenne czy jesienne dni o ile bedzie dobra do jesieni... H&M Hello Kitty Nowa Czapeczka 74/80 MEGA WYPR (1471666333) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i chyba dzis ja kupie
malwina gra jest na adbreaker.pl....
Anetka ktora pani? ja mam taki troche wymagajacy berecik.. julka go miala jak byla mala a teraz na lato chce taki sam tylko wiekszy.. nie wiem czy w miescie jeszcze kiedys dostane....
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
PAtrycja jedna lalka może baaaardzo zleźć człowiekowi za skórę, wiem coś o tym
reklama
.Aneta.
Mi się strasznie podoba taka czapa https://picasaweb.google.com/madziunka90210/Czapunie?authkey=Gv1sRgCOywsIicts_ifQ#5569204709349788786 i nie wiem czy nie zamówić, tylko, że nie wiem czy za gruba nie będzie.
Daffi w dziale "Sprzedam" są dwie babki, które sprzedają, to sobie tam popatrz ;-)
Daffi w dziale "Sprzedam" są dwie babki, które sprzedają, to sobie tam popatrz ;-)