reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak jesteś hardcore! :-D 3.56 :szok: mam andzieje że chociaż troszkę pospałaś :-p

Martynka to jest strasznie duży problem, nie wiem co ci doradzić :no: mój g. rzucił palenie rok przed moim zajściem w ciąże, a palił ponad 8 lat :sorry:

Ewi podzielam twoje zdanie ja obmyślam plan ścięcia :-p

zaraz wracam .... :dry:

reklama
Wiedziałam, że tak będzie, tylko wyszłam i nagle produkcja pelna para :-D:-p

themartynka mama nie powinna palić w domu, to naprawde szkodzi takiemu maluszkowi, wytłumacz jej to..
To, że jej dom to mi się wydaje, że nie powinna Wam wypominać, bo przecież zgodziła się, żebyście razem mieszkali. Poza tym nie interesuje jej zdrowie wnuczki? :szok:

cherie mi się bardziej podoba cięcie na tych czarnych włosach :tak: kurcze ja dopiero co niedawno rozjaśniałam włosy a teraz marzą mi się znowu czarne :sorry2:
Mi się wydaje, że w krótszych będzie Ci ładnie :tak:

Daffi i co wygrałaś? ;-)

My dzisiaj obudziłyśmy się przed 7 :szok: ale o dziwo jestem wyspana i Zuzia też :-p
W ogóle mam mały problem, bo jak Zuzia wraca od teściów to strasznie śmierdzi papierosami. Mówiliśmy im, że jak chcą, żeby Zuzia do nich przychodziła to mają palić na balkonie, niby palą.. przy nas, ale nie wiem jak jest jak Zuzia jest tam sama. Może palą na balkonie a tak czy inaczej ten "zapach" na Zuzę przechodzi jak później ją tulą czy się z nią bawią, nie wiem, ale mam nadzieję, że mi przy dzieciaku nie palą :wściekła/y:

Pokaż Wam kilka zdjęć mojej bambaryły :-p
Zobacz załącznik 331934Zobacz załącznik 331933Zobacz załącznik 331936Zobacz załącznik 331935

Włoski wydają się takie króciutkie, bo z tyłu miała 2 mini warkoczyki ;-):-p

Hej... Melduję się z rana...
Wiedzę że naskrobałyście i temat fryzjerski się poruszył a ja dzisiaj na USG i potem do fryzjera idę. Od ślubu się moje włosy z nożyczkami nie widziały :szok: Ogólnie nie lubię fryzjerów bo zawsze coś im nie wyjdzie... Raz chciałam lekko mieć podcięte włosy to mi z 5 cm ciachnęła i wyglądałam jak chłopak :-( Tak więc dzisiaj idę sobie obok mnie do nowo otwartego bo szukam kto mnie w końcu ładnie obetnie. W końcu mąż mi dał więc mogę iść :-p

A po nocy - TRAGEDIA... Normalnie nie mogłam się obrócić z boku na bok. Tak mnie spojenie bolało! Do tego wstawałam do ubikacji i brzuch mnie kuł niemiłosiernie a jak się położyłam to było nieco lżej... Ale aż płakać mi się chciało.

Ciekawe jak ja dzisiaj zajdę na nóżkach do tej przychodni :-(

No to dam znać jak wrócę. BUZIAKI!

Cherie dzis sopiero zobaczylam co za zdj wstawilas bo w telto poruszac sie latwo nie jest.. co do fryzury to mi sie 2 podoba i jakos wyobrazam sobie Ciebie w niej:D
zdj z Danielkiem boskie:d mimo ze placze to nadal jest bardzo slodziutki:D

Anetko wygralam ale nie ekspres do kawy...:(
wygralam perfum dla M kolejny 1 Milion paco rabanne i jeszcze ejdna MP3...
jak M zasluzy to dostanie te perfumy:D dzis z radosci byl bardzo mily no ale zobaczymy czy mily jest z racji perfum czy nie..
no i kurcze czemu dla siebie wygrac nic nie moge.. dzis MP3 sie nie slucha a ja mam az 2 na koncie....

a Zuzinka swienie wyglada:D i jak slicznie pokazuje nam zabki:d to taki usmiech uwodzicielski chyba co???? no i jaki z niej slodziutki pulpecik.:D

Daffi dobre i to :-) jak Ty to robisz, że tam wygrałaś? Ja miałam 81 na początku, 82 się nie da :-D
A mp3 zawsze możesz sprzedać, pewnie ktoś by kupił :tak:

edit:
Jak się do Zuzi powie "zrób minę" to właśnie taką minę robi :-D:-D no pulpecik jeszcze trochę jest, ale nie aż tak bardzo jak kiedyś. W ogóle wydaje mi się, że w tej bluzie wygląda jak grubiutko, normalnie tak nie wygląda :no:

hej

Czy ja rano muszę zawsze godzinę nadrobić co naskrobałyscie????

Nocka u nas dzisiaj koszmarna, no ale 4 wychodzą , ma tak strasznie opuchnięte dziąsła ze szok
anetka Zuzia przesliczna
Paula moja Z identycznie zachowuje się podczas przebierania pampersa:):-)
cherie i mnie się podoba ta druga fryzura. Ja kiesyś się tez odwazyłam sciąć bardzo długie włosy na bardzo krótkie...
daffi w koncu wygrasz to co chcesz:)

Dobra narazie tyle , lece się ogarnąć

Patisia jakoś o dziwo trzymam się dobrze:-D Maja tylko 2 razy wstawała:szok:

Kiniorek powodzenia u fryzjera ;-) i na USG. Ja mam swojego zaufanego fryzjera,ale niestety 259 km od domu:-D A tu w okolicy średnio. Chociaż ta babka u której byłam ostatnio jest w porządku. A jak jest dzidzia ułożona? Normalnie czy pośladkowo?

Daff gratulacje wygranej. A co z ta pracą? Odezwali się?

Anetka Zuzia ma fajna kitkę :-)

Anetko ja poprostu wczesniej nastawiam sie tylko na jeden kolor i jedno miejsce...
wczoraj mialam wynik 82772 i to byl ten perfum a drugi wynik to bylo 82647 i mp3:D

Malwinko bardzo bym hcciala... no juz tak sie czaje i nie wiem co zrobic by go miec:D

Lolkak czekam na info caly czas.. a jakie glgotki w brzuchu mam:D

Daffi czyli po prostu zawsze kilkasz w te same miejsce? Jak się uda to się uda? :-p bo ja zawsze szukam i to mi czas zajmuje, dzisiaj mialam 80 i cos tam dalej :sorry2:

edit:

Moje dziecko jest niemożliwe :-D:-D Mój brat z nia siedział, bo ja się ubierałam i nagle słyszę, że Zuzia woła do Tomka "Idź, idź myj myj!!" :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi czyli po prostu zawsze kilkasz w te same miejsce? Jak się uda to się uda? :-p bo ja zawsze szukam i to mi czas zajmuje, dzisiaj mialam 80 i cos tam dalej :sorry2:

edit:

Moje dziecko jest niemożliwe :-D:-D Mój brat z nia siedział, bo ja się ubierałam i nagle słyszę, że Zuzia woła do Tomka "Idź, idź myj myj!!" :-D:-D

Anetko zazwyczaj.. jak nie klikniesz od razu jak pojawia ci sie kolory to mozesz juz nie klikac i zaraz po lewej pojawi ci sie sprobuj ponownie.. mozesz tk tylko 2 razy zrobic za 3 juz musisz kliknac.. zobacz jaki kolor czesto wystepuje i celuj w niego:D

Do góry