reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zgadzam sie z fikuskiem kiniorek :tak: przeciez jeszcze nawet nie jestes przeterminowana.... widomo ciezko jest w te ostatnie tygodnie ale dasz rade, juz malozostao ;-)

No Malwina własnie ide spac... kitro M ma na pierwsza zmiane wiec spokojnie rano zajrze do was:-) a potem o 16 ma sporkanie... kurcze ciekawa jestem.... ehhhh

dobranoc:*

Ostatnia edycja:
Na mnie tam żadne połogi,liście mali,sex nie działał na przyśpieszenie porodu:-D

Elizka łączę się z Tobą w bólu :-D I trzymam kciuki za rozmowę mężusia ;-)

Ja jestem tylko na chwilę,bo M mnie wnerwił i nie mam weny,do tego jeszcze mała mi ciśnienie podniosła, W nocy to chyba sobie w ogóle nie pośpię :dry:

Witam. My dzisiaj pobudke o piatem rano miwliśmy.
Odwiedziliśmy moją mamę. dzieci się wyszalały i zasneły dość szybko jak na nich.
ja tez jestem senna ale chociaz troche nadrobię.
Eve DObrz eż ejakoś znieśliście lot.
ELiza Będe trzymać kciuki.
ELiza Fikusek CO do alkoholu, ja to nie wiem co to jest kac, a wypiłam nieraz duże ilości kiedy S następnego dnia umierął ja latałam jak skowronek a co dopiero zatrucie alkoholowe?

Witam. My dzisiaj pobudke o piatem rano miwliśmy.
Odwiedziliśmy moją mamę. dzieci się wyszalały i zasneły dość szybko jak na nich.
ja tez jestem senna ale chociaz troche nadrobię.
Eve DObrz eż ejakoś znieśliście lot.
ELiza Będe trzymać kciuki.
ELiza Fikusek CO do alkoholu, ja to nie wiem co to jest kac, a wypiłam nieraz duże ilości kiedy S następnego dnia umierął ja latałam jak skowronek a co dopiero zatrucie alkoholowe?

kaca to i ja nigdy nie mialam:) jak przesadzilam z % to wymiotowalam ale o tak zeby miec objawy kaca to nie:-D

Ewi Imponujący jest twój suwaczek dietowy :tak:
Uciekam poćwiczyć i może przynajmniej dziś położę się przed 23, bo rano muszę wcześnie wstać, żeby jechać załatwić formalności w pracy i małą dziadkom podrzucić.

reklama
witam ponownie dzis.... Dzis miałam zły dzien i dlatego nie pisałam ani nic... jeszcze moja mama mnie denerwuje .. znacie moze jakies sposoby aby nie paliła w domu...??? teraz z paleniem ma swój azyl w łazience i zawsze pali przed kapiela małej az mnie sz*** trafia owszem ja tez popalam ale nie w mieszkaniu tylko schodze nadół pod klatke i tam pale ale nie w domu i to jeszcze jak jest małe dziecko... ale co ja moge wymagac to jest jej mieszkanie a nie moje...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no::no::no:

A co do porodu toja miałam 2 tygodnie po terminie i nie spieszyło mi sie własnie ....

Fikusek a jak tam podrywy alanka??
Vegas... ja to winko pije ale to bardzooo rzadko wogule od kad zaszłam w ciaze z gabrysia praktycznie nie pije chyba ze tesciowa wezmie gabi na weekend to jedno piwko sie napije.....

Ostatnia edycja:
Do góry