reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja tez jestem chwilowo:-p
ciezką niedziele mam za soba... zle sie czulam ale totylko przez wlasna glupote.... :dry: do tego Miki marudzil przez zeby... ale pod koniec dnia dobra widomosc bo maz jutro jedzie na spotkanie w sprawie pracy :-) blizej bo tylko 7km, do tego pewnie wieksze zarobki.... takze trzymajcie kciuki by wypaliło... :tak:

no moza nadrobie chociaz kilka stron wstecz...
a co ci sie dzialo???? lacze sie z toba w bolu z tymi zebami. Bede jutro trzymac kciuki:)

Malwina Mam w ustawieniach, że po jakimś czasie zdjęcia są automatycznie usuwane z serwera.
kiniorek Mi tam się wcale nie spieszyło do porodu, bo się do samego końca świetnie czułam w ciąży:tak:
Eliza trzymam kciuki :tak:

fikusek a wez nie pytaj :-D siostra wczoraj przyszla i byla mala imprezka.... porażka... do 15 nie bylo we mnie zycia.... zjadlam kawalek czekolady i po 15min pognalam do łazienki... <blee> i przeszlo :dry: czlowiek ciagle mlody a glupi :sorry2: ale tak to jest jak sie miesza ;] juz nigdy wiecej.... mam słaba głowe... :dry: starosc nie radosc :-D
dzieki dziewczyny za kciuki... :-)

Hania z Danielem spia u mojej mamy takze mamy Mikusia tylko, a on spi o 18:50 :tak: :-p

fikusek a wez nie pytaj :-D siostra wczoraj przyszla i byla mala imprezka.... porażka... do 15 nie bylo we mnie zycia.... zjadlam kawalek czekolady i po 15min pognalam do łazienki... <blee> i przeszlo :dry: czlowiek ciagle mlody a glupi :sorry2: ale tak to jest jak sie miesza ;] juz nigdy wiecej.... mam słaba głowe... :dry: starosc nie radosc :-D
dzieki dziewczyny za kciuki... :-)

Hania z Danielem spia u mojej mamy takze mamy Mikusia tylko, a on spi o 18:50 :tak: :-p
hehe to pobalowalas:-D skad ja to znam:-D chociaz po porodzie jeszcze mi sie to nie zdarzylo:-) ale swojego czasu to czesto sie wlasnie tak u mnie konczylo:-)

Dziewczymy mam pytanie.
Dlaczego jestescie nieaktywne, chociaż jesteście i piszecie posty???
Szukałam w ustawieniach ale nie znalazłam nic,:dry:

fikusek mi tak sie zdazylo w moim zyciu moze z 3-4 raz, ale teraz to porazka byla, tyle czasu mnie trzymalo :no:
głowa jeszcze boli troszke i pic sie chce :-D

reklama
Eliza Pamiętam, jak raz na imprezę z dziewczynami wyskoczyłam. Zarzekałam się, że wstanę następnego dnia na wykład na 8, a wstałam o 20 :-D Mamie wysyłałam smsy, żeby mi tabletkę przyniosła :-D
Za tydzień poszłam na zajęcia i wykładowca się pyta, dlaczego mnie nie było- :"Zatrułam się", "Czym", "Egzotycznymi owocami" :-D A wszyscy wtajemniczeni w śmiech, bo te owoce to załącznik do drinków :-D
A jak wróciłam po imprezie do domu, to w łazience mi się cofnęło :-/ P. posprzątał w łazience, wyprał mi sweterek, i nawet makijaż mi zmył ;-) Ale za to długo mi tę imprezę wypominał...Pierwszy i ostatni raz mnie widział w takim stanie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry