reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja tez jestem chwilowo:-p
ciezką niedziele mam za soba... zle sie czulam ale totylko przez wlasna glupote.... :dry: do tego Miki marudzil przez zeby... ale pod koniec dnia dobra widomosc bo maz jutro jedzie na spotkanie w sprawie pracy :-) blizej bo tylko 7km, do tego pewnie wieksze zarobki.... takze trzymajcie kciuki by wypaliło... :tak:

no moza nadrobie chociaz kilka stron wstecz...
a co ci sie dzialo???? lacze sie z toba w bolu z tymi zebami. Bede jutro trzymac kciuki:)

Malwina Mam w ustawieniach, że po jakimś czasie zdjęcia są automatycznie usuwane z serwera.
kiniorek Mi tam się wcale nie spieszyło do porodu, bo się do samego końca świetnie czułam w ciąży:tak:
Eliza trzymam kciuki :tak:

fikusek a wez nie pytaj :-D siostra wczoraj przyszla i byla mala imprezka.... porażka... do 15 nie bylo we mnie zycia.... zjadlam kawalek czekolady i po 15min pognalam do łazienki... <blee> i przeszlo :dry: czlowiek ciagle mlody a glupi :sorry2: ale tak to jest jak sie miesza ;] juz nigdy wiecej.... mam słaba głowe... :dry: starosc nie radosc :-D
dzieki dziewczyny za kciuki... :-)

Hania z Danielem spia u mojej mamy takze mamy Mikusia tylko, a on spi o 18:50 :tak: :-p

fikusek a wez nie pytaj :-D siostra wczoraj przyszla i byla mala imprezka.... porażka... do 15 nie bylo we mnie zycia.... zjadlam kawalek czekolady i po 15min pognalam do łazienki... <blee> i przeszlo :dry: czlowiek ciagle mlody a glupi :sorry2: ale tak to jest jak sie miesza ;] juz nigdy wiecej.... mam słaba głowe... :dry: starosc nie radosc :-D
dzieki dziewczyny za kciuki... :-)

Hania z Danielem spia u mojej mamy takze mamy Mikusia tylko, a on spi o 18:50 :tak: :-p
hehe to pobalowalas:-D skad ja to znam:-D chociaz po porodzie jeszcze mi sie to nie zdarzylo:-) ale swojego czasu to czesto sie wlasnie tak u mnie konczylo:-)

Dziewczymy mam pytanie.
Dlaczego jestescie nieaktywne, chociaż jesteście i piszecie posty???
Szukałam w ustawieniach ale nie znalazłam nic,:dry:

fikusek mi tak sie zdazylo w moim zyciu moze z 3-4 raz, ale teraz to porazka byla, tyle czasu mnie trzymalo :no:
głowa jeszcze boli troszke i pic sie chce :-D

reklama
Eliza Pamiętam, jak raz na imprezę z dziewczynami wyskoczyłam. Zarzekałam się, że wstanę następnego dnia na wykład na 8, a wstałam o 20 :-D Mamie wysyłałam smsy, żeby mi tabletkę przyniosła :-D
Za tydzień poszłam na zajęcia i wykładowca się pyta, dlaczego mnie nie było- :"Zatrułam się", "Czym", "Egzotycznymi owocami" :-D A wszyscy wtajemniczeni w śmiech, bo te owoce to załącznik do drinków :-D
A jak wróciłam po imprezie do domu, to w łazience mi się cofnęło :-/ P. posprzątał w łazience, wyprał mi sweterek, i nawet makijaż mi zmył ;-) Ale za to długo mi tę imprezę wypominał...Pierwszy i ostatni raz mnie widział w takim stanie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry