reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
a co ci sie dzialo???? lacze sie z toba w bolu z tymi zebami. Bede jutro trzymac kciukiJa tez jestem chwilowo
ciezką niedziele mam za soba... zle sie czulam ale totylko przez wlasna glupote.... do tego Miki marudzil przez zeby... ale pod koniec dnia dobra widomosc bo maz jutro jedzie na spotkanie w sprawie pracy :-) blizej bo tylko 7km, do tego pewnie wieksze zarobki.... takze trzymajcie kciuki by wypaliło...
no moza nadrobie chociaz kilka stron wstecz...
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Malwina Mam w ustawieniach, że po jakimś czasie zdjęcia są automatycznie usuwane z serwera.
kiniorek Mi tam się wcale nie spieszyło do porodu, bo się do samego końca świetnie czułam w ciąży
Eliza trzymam kciuki
kiniorek Mi tam się wcale nie spieszyło do porodu, bo się do samego końca świetnie czułam w ciąży
Eliza trzymam kciuki
Liza
Fanka BB :)
fikusek a wez nie pytaj siostra wczoraj przyszla i byla mala imprezka.... porażka... do 15 nie bylo we mnie zycia.... zjadlam kawalek czekolady i po 15min pognalam do łazienki... <blee> i przeszlo czlowiek ciagle mlody a glupi ale tak to jest jak sie miesza ;] juz nigdy wiecej.... mam słaba głowe... starosc nie radosc
dzieki dziewczyny za kciuki... :-)
Hania z Danielem spia u mojej mamy takze mamy Mikusia tylko, a on spi o 18:50
kiniorek91
konniczynko zazdroszczę strasznie! Bo ja czuję się na końcówce okropnie :-(
fikusek1988
hehe to pobalowalas skad ja to znam chociaz po porodzie jeszcze mi sie to nie zdarzylo:-) ale swojego czasu to czesto sie wlasnie tak u mnie konczylo:-)fikusek a wez nie pytaj siostra wczoraj przyszla i byla mala imprezka.... porażka... do 15 nie bylo we mnie zycia.... zjadlam kawalek czekolady i po 15min pognalam do łazienki... <blee> i przeszlo czlowiek ciagle mlody a glupi ale tak to jest jak sie miesza ;] juz nigdy wiecej.... mam słaba głowe... starosc nie radosc
Liza
fikusek mi tak sie zdazylo w moim zyciu moze z 3-4 raz, ale teraz to porazka byla, tyle czasu mnie trzymalo
głowa jeszcze boli troszke i pic sie chce
głowa jeszcze boli troszke i pic sie chce
fikusek1988
Dziewczymy mam pytanie.
Dlaczego jestescie nieaktywne, chociaż jesteście i piszecie posty???
Szukałam w ustawieniach ale nie znalazłam nic,
wchodzisz w edycje profilu i po lewej stronie w ustawienia zaawansowane i tam jest:-)
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Eliza Pamiętam, jak raz na imprezę z dziewczynami wyskoczyłam. Zarzekałam się, że wstanę następnego dnia na wykład na 8, a wstałam o 20 Mamie wysyłałam smsy, żeby mi tabletkę przyniosła
Za tydzień poszłam na zajęcia i wykładowca się pyta, dlaczego mnie nie było- :"Zatrułam się", "Czym", "Egzotycznymi owocami" A wszyscy wtajemniczeni w śmiech, bo te owoce to załącznik do drinków
A jak wróciłam po imprezie do domu, to w łazience mi się cofnęło :-/ P. posprzątał w łazience, wyprał mi sweterek, i nawet makijaż mi zmył ;-) Ale za to długo mi tę imprezę wypominał...Pierwszy i ostatni raz mnie widział w takim stanie
Za tydzień poszłam na zajęcia i wykładowca się pyta, dlaczego mnie nie było- :"Zatrułam się", "Czym", "Egzotycznymi owocami" A wszyscy wtajemniczeni w śmiech, bo te owoce to załącznik do drinków
A jak wróciłam po imprezie do domu, to w łazience mi się cofnęło :-/ P. posprzątał w łazience, wyprał mi sweterek, i nawet makijaż mi zmył ;-) Ale za to długo mi tę imprezę wypominał...Pierwszy i ostatni raz mnie widział w takim stanie
Ostatnia edycja: