reklama
kiniorek91
Fanka BB :)
Anetko ja jestem!
Nie odzywałam się bo jakoś się zaczęłyście kłócić a nie chciałam się wtrącać. Za chwilkę nadrobię co naskorbałyście.
Ja na wątku marcowym też jestem... Następna się rozpakowała a miała 2 tygodnie gdzieś do terminu
Ech... A ja dalej dwupak...
Nie odzywałam się bo jakoś się zaczęłyście kłócić a nie chciałam się wtrącać. Za chwilkę nadrobię co naskorbałyście.
Ja na wątku marcowym też jestem... Następna się rozpakowała a miała 2 tygodnie gdzieś do terminu
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja to zgage mialam pod koniec wlasnie caly czas...a za to jak spalam to tylko na plecach na plasko,ani mi sie wtedy w glowie nie krecilo,ani nie bylo duszno i tylko wtedy kregoslup mnie nie bolal bo jak polozylam sie na boku to od razu w ladzwiach byl bol ledwo do wytrzymania.dodam jak mi mała zaśnie bo jak zobaczy mój stos przepisów to bedzie chciała rysowac i drzeć
umi na prawym boku jak się kładę to mam straszną zgagę muszę na lewym , ale na płasko to absolutrnie..
wogóle jak się kładę to mnie biodra i ramiona bolą..
dziś znów wymiotowałam.. yhhh
masakra
obym urodziła jak najszybciej....(znaczy oczywiście w termieni)
super ze sie odezwalas jak bedziesz miala okazje to wklej foftki Wikiwitam sie po dlugiej nieobecnosci my juz w pl wiki bardzo dobrze zniosla podroz samolotem ogolnie jest oki tylko ciezko z mieszkaniami no i bez internetu ;/ pisze wlasnie od mamy bo dopiero zamierzam kupic w pleyu modem zobaczymy jak to jeszcze bedzie pozdrawiam cieplutko mamusie,brzusie i dzidziusie
pamietamy pamietamy ja w ogole alana nie karmilam swoim mlekiem ,przez 2 tygcokolwiek do butli sciagalam ale bylo tego malo i po 2 tyg zanikl pokarm caqlkiem.Hejka dziewczyny Pamiętacie mnie jeszcze??
U mnie jakoś leci. Miki zaakceptował siostrzyczkę i nie jest już tak zazdrosny. Przybiega do niej przytula ją i całuje. Heh jak to słodko wygląda .
Moje kochane dzieciaczki rosną jak na drożdżach. Tylko niestety Anusie muszę dokarmiać mlekiem modyfikowanym. Próbowałam już chyba wszystkiego żeby pobudzić laktację, ale niestety mleka mam coraz mniej ;(
Pozdrawiam Was cieplutko
ja jestem ja jestemJak jestem to na forum cisza, tylko wyjdę i będę miała jutro do nadrabiania 20 stron gdzie jesteście kobity?
jeszcze chwila ,jeszcze troche i urodziszAnetko ja jestem!
moj by nie wytrzymal chyba tylko po 30 min drzemce w dzien,dzis mailam problem by dotrwac z nim do 12 zeby go polozyc i poszedl spac o 11.30.Teraz tez juz zasnalHej ho ja też jestem
Anetka a mala spi???
Moja juz od 18.30 śpi., cały dzien wytrzymała na 30 minutowej drzemce ,
A u mnie niedziele minela spokojnie, na 8.30 poszlam z alanem do kosciola pozniej bawilam sie z nim w domu,poszedl spac,jak wstal to zjedlismy obiad i na sanki
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
I ja jestem
kiniorek Już niedługo A jak twoje pachwiny?
Mała zasnęła krótko po 19. P. gra na kompie, to ja też usiadłam do lapka
kiniorek Już niedługo A jak twoje pachwiny?
Mała zasnęła krótko po 19. P. gra na kompie, to ja też usiadłam do lapka
Ostatnia edycja:
kiniorek91
Anetko no skurcze były i są. W czwartek był fałszywy alarm. Miałam kilka plamek krwi i to wszystko. Do tego potem doszły skurcze co 10 min ale na tym i na ekscytacji się skończyło.
Koniczynko pachwiny bolą dalej strasznie... Dzisiaj doszły biodra i łydki :-(
K po tym już nastawiony jest na poród i nie może się doczekać. Nawet powiedział że byłoby fajnie gdyby przyjechał w czwartek i mały był z nami. Mogę zacząć coś działać tak jak powiedziała położna. Ale nie mam pomysłu.
Dzisiaj byliśmy an dłuższym spacerze od nie pamiętam kiedy (bo miałam zakaz chodzenia dłuższego po szpitalu). No i po tym i po chodzeniu po schodach pojawiło się większe plamienie (ale jednorazowe znowu).
Ciągle są skurcze ale bezbolesne.
Dzisiaj podziałam prysznicem znowu ciepłym i kilka przysiadów (podobno rozluźniają mięśnie - ale w rozsądnej ilości żeby nie zaszkodzić).
Z ciekawości zajrzeliśmy z K na stronę o przyśpieszaniu. I najczęściej był podawany olejek rycynowy Spojrzeliśmy na siebie znacząco...
Koniczynko pachwiny bolą dalej strasznie... Dzisiaj doszły biodra i łydki :-(
K po tym już nastawiony jest na poród i nie może się doczekać. Nawet powiedział że byłoby fajnie gdyby przyjechał w czwartek i mały był z nami. Mogę zacząć coś działać tak jak powiedziała położna. Ale nie mam pomysłu.
Dzisiaj byliśmy an dłuższym spacerze od nie pamiętam kiedy (bo miałam zakaz chodzenia dłuższego po szpitalu). No i po tym i po chodzeniu po schodach pojawiło się większe plamienie (ale jednorazowe znowu).
Ciągle są skurcze ale bezbolesne.
Dzisiaj podziałam prysznicem znowu ciepłym i kilka przysiadów (podobno rozluźniają mięśnie - ale w rozsądnej ilości żeby nie zaszkodzić).
Z ciekawości zajrzeliśmy z K na stronę o przyśpieszaniu. I najczęściej był podawany olejek rycynowy Spojrzeliśmy na siebie znacząco...
reklama
Liza
Ja tez jestem chwilowo
ciezką niedziele mam za soba... zle sie czulam ale totylko przez wlasna glupote.... do tego Miki marudzil przez zeby... ale pod koniec dnia dobra widomosc bo maz jutro jedzie na spotkanie w sprawie pracy :-) blizej bo tylko 7km, do tego pewnie wieksze zarobki.... takze trzymajcie kciuki by wypaliło...
no moza nadrobie chociaz kilka stron wstecz...
ciezką niedziele mam za soba... zle sie czulam ale totylko przez wlasna glupote.... do tego Miki marudzil przez zeby... ale pod koniec dnia dobra widomosc bo maz jutro jedzie na spotkanie w sprawie pracy :-) blizej bo tylko 7km, do tego pewnie wieksze zarobki.... takze trzymajcie kciuki by wypaliło...
no moza nadrobie chociaz kilka stron wstecz...