reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi masz na tej kurtce jakies ciemne elementy? bo moze od tego? ja tak miałam tyle ze ze swoją kurtką była biała i miała czarno rózowe wstawki. potraktowałam to wybielaczem bo mi w drugim praniu tylko te zacieki zbladły i kurtka wygladała jak nowa
patisia o to super wieczorek mieliscie. Ja bym sie jakiegos likerku napiła:-)

A ja usiłuje sprzatnąć, dziecko mi sie uwsteczniło do wieku nie wiem 10 miesiecy? dałam mu jogurt... zamiast jesc ładnie to cały jest w tym jogurcie i smaruje po stoliczku... a taki głodny był. A jak mu mówie Kacper jedz ładnie to ten ze nie... a niech sie babra trudno przezyje

Hej... u mnie z nerwami lepiej... Mój R mi wczoraj na poprawe nastroju ptasie mleczko kupił :D:D Powiedział mi że lodówka mam sie nie przejmować że sie ja naprawi.... okazało sie że jakis znajomy naszego przyszłego szwagra jest serwisantem lodówek i przyjedzie do nas.... :):):)

umi mam w domu likier truskawkowy i czekoladowy, zapraszam :-p

pati super że macie znajomego zawsze to Wam porządnie zrobi i może mniej policzy :tak:

No Miki zasnoł....
Pierogów zrobiłam z 1kg mąki i jeszcze drugie tyle bedzie...
No i robię tak zachwalanny przez was "chłopski garnek" :-) kurcze w domu pachnie ze mi slinka cieknie :-D;-)

Pati super ze lodówke zobaczy kolega ;-) oby to nie bylo nic powaznego:*
Fikusek moj teez mi marudzi, ale teraz zjadl mleczko z cycusia i padl w pokoju w łóżeczku:-) jejku ale to wygoda jak tak samo dziecko zasypia :-D

ewi , umi ja mie zamierzałam nic więcej pisać :tak:
wczoraj napisałam już wszystko , sorki ze troszkę niemiło się zrobiło ale musiałam to napisać..
bo mnie to drażniło...
a regulaminu nie zamierzam łamać o nie;-)
no i pisać więcej też już mi się nie chce na ten temat ani tu ani na prv , bo nie warto tergo drążyć...

a do tego kto zaczął to nie ja się uczepiłam , tylko spytałam co mamy myślec o tym poście..
a to chyba nie jest początek czegokolwoiek:sorry:;-)

dobra zmykam dzisiaj bo mamy uper pogodę i mamy zaplanowaną większość dnia ....
także miłej sobitki życze , i wpadnę koło 16 bo małż będzie mecz oglądał:-p:-D

Nadrobiłam 11 stron :szok: wariatki :-D

Patrycja super wyszło z tym kumplem, na pewno weźmie mniej i hautury nie zrobi.

Daff to Wy już zaczynacie staranka? czy coś znowu pokręciłam :sorry2:

Martynka to jeśli dała się oszukać raz, tzn. że nie jest głodna, spróbuj dzisiaj w ogólnie nie dawać.

hej:) a ja już domek mam posprzątany, Mama wzięła Martynkę na zakupy to miałam czas, teraz już Miśka szaleje w książkach:) Małża muszę z wyrka wywalic bo nie wyobrażam sobie weekendu bez żadnego napoju zimnego. Niech zadba trochę o żonę:p

Daffi na przyszłośc jakby coś to ja używam Vanisha w płynie, jest genialny:)

reklama
patrycja mam nadzieję,że wam tranio policzy za naprawę :tak:

Vegas też go stosuję :-) za każdym razem wywabiał plany.

Elizka jak Ty go tego nauczyłaś?:-D Też bym tak chciała :-)Ale to chyba nie realne :-D

U nas też słońce :-) W końcu wyjdziemy 2 dni pod rząd na dwór :-D

Do góry