reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny-wyluzujcie:)

tak,Vikamcia..przeczytałam.podziękowałam Ci nawet,ale już nie pamiętam,w którym poście :-p postaram sie cos z tym zrobić-tak jak radzisz. :)

lecę do mężusia:)dobranoc!

aa to wybacz nie doczytałam widocznie, nbo musiałam małą uśpić ,.. fikała mi na łóżku przez godzinę.. hehe
az wkońcu o 21 padła ... a ja prawie razem z nią;-)

reklama
jak napisałas o tym,to pomyslalam,ze ten suwak z ząbkami się zepsuł i ma same jedynki na nim :-D hihihiihhi
Pomyślałam to samo i od razu spojrzałam na ząbkowy suwak:-D
Idę ćwiczyć i spać, bo pobudka małej już za 6h, a w międzyczasie jeszcze cyc będzie...
P. siedzi obok i gra na swoim lapku zamiast mnie do łóżka wołać. I znowu przez niego się nie wyśpię:-D

to się kładź i wypoczywaj Ciężarna Kobieto!!!!:)
bo Cię pewnie córa zbudzi o świcie :-p

hehe no tak..
jak ona wstaje t pierwsze co to idzie do mamusi.. ciaga za rękę że mam z nią iść i woła "mama papa " "mama oć"
no a jak ją biorę do łózka to mnie całuje przez pół godziny to busdze męża żeby do niej wstał (o ja wyrodna :-D)
jak on z nią siedzi już z 20 min , przebierze ją i ubierze to ja wstaję dopiero bo jakoś wcześniej nie mam siły:-p:zawstydzona/y:
a później jak już jestem na nogach to lajt ,m ogę szaleć cały dzień...
a co najgorsze w nocy nigdy nie jestem śpiąca mimo że wstaję codziennie o 8 rano:sorry:

och wy niedobre. kto tak po nocach siedzi i pisze, co?
ja dzisiaj miałam miła pobudke o 5.30.
Daffi I jak. działaliście wczoraj? 4 to chyba Twoja sdzcześliwa liczba.
Trinaa zdrówka.
Daffi, Kamcia I po co te dyskusje? Z dalszymi pretensjami polecam przenieść się na Prv./ bo jeszcze trochę a widze ze będzie regulamin złamany.

Hej
Czytałam, czytalam az wreszcie nadrobiłam :-)

Martynka super ze sobie wszystko wyjasniłysmy... tylko nie rozumiem czemu wysłaliscie dziadka do USC? przeciez Wy jestescie rodzicami i wy powinniscie isc a tak to on niewiedzial co mial zrobic, urzedniczki mu glupot nagadaly i zrobily jak zrobily ze Twj ojciec jest na akcie urodzenia :sorry: no i teraz macie problemy przez to.... Ehhh...
Trina jak sie czujesz? z Mikim oki, jakos teraz spokojniej przechodzi ząbkowanie:-)

Dobra ja zaraz spadam robic pierogi..... kurcze ... :-(

Melduje sie i ja:)
Alan od rana mnie denrewuje jeszczy caly czas...polozylam go do lozeczka i niech sobie tam lezy,przynjalmniej w koncy sie zamknal....

reklama
Fikusek- te skoki rozwojowe to chyba do roku tak męczą dziecko. Pewnie to zęby. U nas też idą 2 kolejne,na szczęście Adaś coraz lepiej sobie radzi z ząbkowaniem. Ślini się jak niemowlak, i ciągle chce coś gryźć. Nie raz mi się oberwało przy smarowaniu dziąsła.

Do góry