reklama
umi2
Fanka BB :)
Daffi masz na tej kurtce jakies ciemne elementy? bo moze od tego? ja tak miałam tyle ze ze swoją kurtką była biała i miała czarno rózowe wstawki. potraktowałam to wybielaczem bo mi w drugim praniu tylko te zacieki zbladły i kurtka wygladała jak nowa
patisia o to super wieczorek mieliscie. Ja bym sie jakiegos likerku napiła:-)
A ja usiłuje sprzatnąć, dziecko mi sie uwsteczniło do wieku nie wiem 10 miesiecy? dałam mu jogurt... zamiast jesc ładnie to cały jest w tym jogurcie i smaruje po stoliczku... a taki głodny był. A jak mu mówie Kacper jedz ładnie to ten ze nie... a niech sie babra trudno przezyje
patisia o to super wieczorek mieliscie. Ja bym sie jakiegos likerku napiła:-)
A ja usiłuje sprzatnąć, dziecko mi sie uwsteczniło do wieku nie wiem 10 miesiecy? dałam mu jogurt... zamiast jesc ładnie to cały jest w tym jogurcie i smaruje po stoliczku... a taki głodny był. A jak mu mówie Kacper jedz ładnie to ten ze nie... a niech sie babra trudno przezyje
Serduszko1
Hej... u mnie z nerwami lepiej... Mój R mi wczoraj na poprawe nastroju ptasie mleczko kupił Powiedział mi że lodówka mam sie nie przejmować że sie ja naprawi.... okazało sie że jakis znajomy naszego przyszłego szwagra jest serwisantem lodówek i przyjedzie do nas....
Liza
No Miki zasnoł....
Pierogów zrobiłam z 1kg mąki i jeszcze drugie tyle bedzie...
No i robię tak zachwalanny przez was "chłopski garnek" :-) kurcze w domu pachnie ze mi slinka cieknie ;-)
Pati super ze lodówke zobaczy kolega ;-) oby to nie bylo nic powaznego:*
Fikusek moj teez mi marudzi, ale teraz zjadl mleczko z cycusia i padl w pokoju w łóżeczku:-) jejku ale to wygoda jak tak samo dziecko zasypia
Pierogów zrobiłam z 1kg mąki i jeszcze drugie tyle bedzie...
No i robię tak zachwalanny przez was "chłopski garnek" :-) kurcze w domu pachnie ze mi slinka cieknie ;-)
Pati super ze lodówke zobaczy kolega ;-) oby to nie bylo nic powaznego:*
Fikusek moj teez mi marudzi, ale teraz zjadl mleczko z cycusia i padl w pokoju w łóżeczku:-) jejku ale to wygoda jak tak samo dziecko zasypia
themartynka2010
Witam.. juz jestem .. gabunia wstała dzis 2 razy... raz ja oszukałam i dałam jej wode a 2 raz dałam jej juz mleko dzieki temu spała dłuzej.. bo do 10...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ewi , umi ja mie zamierzałam nic więcej pisać
wczoraj napisałam już wszystko , sorki ze troszkę niemiło się zrobiło ale musiałam to napisać..
bo mnie to drażniło...
a regulaminu nie zamierzam łamać o nie;-)
no i pisać więcej też już mi się nie chce na ten temat ani tu ani na prv , bo nie warto tergo drążyć...
a do tego kto zaczął to nie ja się uczepiłam , tylko spytałam co mamy myślec o tym poście..
a to chyba nie jest początek czegokolwoiek;-)
dobra zmykam dzisiaj bo mamy uper pogodę i mamy zaplanowaną większość dnia ....
także miłej sobitki życze , i wpadnę koło 16 bo małż będzie mecz oglądał
wczoraj napisałam już wszystko , sorki ze troszkę niemiło się zrobiło ale musiałam to napisać..
bo mnie to drażniło...
a regulaminu nie zamierzam łamać o nie;-)
no i pisać więcej też już mi się nie chce na ten temat ani tu ani na prv , bo nie warto tergo drążyć...
a do tego kto zaczął to nie ja się uczepiłam , tylko spytałam co mamy myślec o tym poście..
a to chyba nie jest początek czegokolwoiek;-)
dobra zmykam dzisiaj bo mamy uper pogodę i mamy zaplanowaną większość dnia ....
także miłej sobitki życze , i wpadnę koło 16 bo małż będzie mecz oglądał
Kamiśka :)
Nadrobiłam 11 stron wariatki
Patrycja super wyszło z tym kumplem, na pewno weźmie mniej i hautury nie zrobi.
Daff to Wy już zaczynacie staranka? czy coś znowu pokręciłam
Martynka to jeśli dała się oszukać raz, tzn. że nie jest głodna, spróbuj dzisiaj w ogólnie nie dawać.
Patrycja super wyszło z tym kumplem, na pewno weźmie mniej i hautury nie zrobi.
Daff to Wy już zaczynacie staranka? czy coś znowu pokręciłam
Martynka to jeśli dała się oszukać raz, tzn. że nie jest głodna, spróbuj dzisiaj w ogólnie nie dawać.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hej a ja już domek mam posprzątany, Mama wzięła Martynkę na zakupy to miałam czas, teraz już Miśka szaleje w książkach Małża muszę z wyrka wywalic bo nie wyobrażam sobie weekendu bez żadnego napoju zimnego. Niech zadba trochę o żonę
Daffi na przyszłośc jakby coś to ja używam Vanisha w płynie, jest genialny
Daffi na przyszłośc jakby coś to ja używam Vanisha w płynie, jest genialny
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
patrycja mam nadzieję,że wam tranio policzy za naprawę
Vegas też go stosuję :-) za każdym razem wywabiał plany.
Elizka jak Ty go tego nauczyłaś? Też bym tak chciała :-)Ale to chyba nie realne
U nas też słońce :-) W końcu wyjdziemy 2 dni pod rząd na dwór
Vegas też go stosuję :-) za każdym razem wywabiał plany.
Elizka jak Ty go tego nauczyłaś? Też bym tak chciała :-)Ale to chyba nie realne
U nas też słońce :-) W końcu wyjdziemy 2 dni pod rząd na dwór