fikusek1988
Mama Alanka:)
martynka edytuj psty bo umi cie zje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja daję ubranka po Martynce Chrześniaczce, która ma teraz 5 miesięcy, oraz półrocznej Zuzi, córce koleżanki. Nie mają łatwo, więc pomagam im.Ja też nie miałam pojęcia co to szafing..rozumiem, że to takie jakby wymianki? Dlaczego nie, jak najbardziej. Ja ciuszki po Zuzi oddaje, jak mam komu. Ostatnio oddałam kilka reklamówek ciuszków jednej babce no i buciki
:-)
Cherie jak chcesz sobie łydki wzmocnić i w ogóle to skakanka jest najlepszaJa żałuję że nie miałam pieniędzy to bym kupiła też sobie. Akurat "wypłata" z avonu będzie jutro ;] Ale jeszcze na fryzjera muszę sobie odłożyć hehe ... fajnie by było w końcu coś z włosami zrobić bo od ślubu nie widziano mnie w żadnym salonie fryzjerskim ...
cherie też mam hula hop, ale takie zwykle :-) tyle, że nie mam za bardzo jak kręcić bo pies mi podkakuje i gryzieja za to twister muszę sobie zamówić. Kiedyś miałam ale przepadł
![]()
fikusek ja jak coś sprzedaję to wolę na allegro, chociaż tam się płaci, ale jakoś to bardziej do mnie przemawiano i bezpieczniej się tam czuję. Na szafce chyba nie nie kupiła, bo w razie jakbym tego nie dostała co kupiłam to szafka nie jest za to w żadnym stopniu odpowiedzialna.. a allegro to jednak allegro
![]()