reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

to dajcie jakieś linki do stronek, ja mam kilka znajomych co mają małe dzieci młodsze od naszych może będą zainteresowane, chętnie Was poreklamuję:D

reklama
tutaj moja Śmieszka dziś przed spankiem

DSCN2723_450x600.jpgDSCN2725_450x600.jpgDSCN2726_450x600.jpgDSCN2727_450x600.jpgDSCN2729_450x600.jpgDSCN2730_450x600.jpg

a tu jak jadła sama budyń:-D zapomniałam śliniaka jej dac, ale co tam:-)
DSCN2689_800x600.jpgDSCN2684_800x600.jpgDSCN2678_450x600.jpgDSCN2683_800x600.jpg

Nom, dizeciaki juz od 20 śpią i S tez bo się dzisiaj pochorował.
a mnie brzuch w boku boli, dawno nie czułam tak tej owulki jak dizsiaj.
Kiniorek a lile masz wzrostu? Póki co jesteś jeszcze w ciąży wuięc waga zacznij sie martwić jak już urodzisz. niektórym te dodatkowe kilogramy szybko zlatują a innym wolniej, kto wie może Ty nalezysz do tych pierwszych? rzeczywiście zebra z tego Twego brzuszka. ale potem one zbledną to nie będzie ich tak widać.
a flaczek to i ja mam. Mareczek w czerwcu trzy lata skończy a flaczek mało co mniejszy jest.
Anetka A czemu pipa?
Fikusek DObry ten lekarz skoro powiedział Ci co znalazł. Mój t pewnie nawet by nie zwrócił uwagi ze inne narządy jakos nie tak funkcjonują.
a ten pas daje sporo. ja się o tym przekonałam, bo ja nie poce się praktycznie w ogóle i jak w nik cwiczyłam to leciało ze mnie ciurkiem, tzn tylko w tym miejscu gdzie on był. ale taki sam efekt daje owijanie ise taką folią spożywczą w miejscach gdzie jest tłuszcz na ciele.
Martyna Szafing dobra sprawa, ale ja mam dla kogo odkładac ciuszki :-D
Czytasz moje posty? Oddelegowuję Cię do regulaminu
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/
a także do wątku
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

Vegas ALe uśmieszek :-D

Vegas Martynka jak zwykle urocza :-) słodko się śmieje :tak:

EWI a bo ja wiem? :szok: tak jej się ubzdurało, a nigdy raczej tego słowa nie słyszała :no:

poza tym na codzień Martynce robię kicka lub 2 kicki i przed snem jak ją czeszę /pomijam fakt, że jej sterczą włosy nawet po czesaniu, ale jak ma za dnia wysoko spięte to jakżeby inaczej/ to aż się dziwię jak śmiesznie wygląda z rozpuszczonymi:) ta grzywa długaśna:) i jak chłopczyk piękny hehe:D dlatego ubieram ją na co dzień raczej dziewczęco i robię kicki
DSCN2706_450x600.jpg

Vegas może nie wygląda śmiesznie ale tak inaczej :-p długie ma włosy, na pewno gęstsze niż moja Zuza, bo ona to strasznie rzadkie ma :dry:

reklama
Vegas może nie wygląda śmiesznie ale tak inaczej :-p długie ma włosy, na pewno gęstsze niż moja Zuza, bo ona to strasznie rzadkie ma :dry:
moja mama Martynce jakoś w styczniu obcinała grzywę bo miała od urodzenia jakoś tak śmiesznie na ukos i już miała straszniście długą to jej ciachła na prosto:) ale znowu już urosła bardzo:)

Do góry