reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ja się cieszyłam, że moja córa nie ściąga spinek i gumek i niestety ściąga ostatnio dziś jej z 10 razy chyba jak nie więcej spinałam włosy bo jak ściągała gumę to sterczały na wszystkie strony a J się śmiał, że ma fryz jak papuga Już 3cią herbatę z cytryną piję w ciągu godziny z dużego kubka. Ja chcę colęęęVegas Zuza też ma już długą, ale nie taką prostą tylko taką dziwną ale ja nie chcę jej obcinać, bo wolę żeby na boku właśnie miała ale jak kiteczkę jej robię to też z tej grzyweczki
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Julka też non stop gumkę i spinkę ściąga a później biega po całym domu żeby jej nie założyć s powrotem.
Eeee mnie coca-cola nie kusi nie lubię za bardzo, wczoraj małą puszkę ledwo zmęczyłam.
Eeee mnie coca-cola nie kusi nie lubię za bardzo, wczoraj małą puszkę ledwo zmęczyłam.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
oj Anetka Ty Ty Ty jakby to pokazała świetnie palcem moja córa
Ja Colę uwielbiam. Może teraz po 3 herbatach nie mam na nią smaka, ale za dnia mnie aż korciło na maxa. Tyle, że taka Cola kosztuje w sklepie obok mnie 5.69, sklep 2 ulice ode mnie 4.79. Drogo i tak, nawet za te niecałe 5zł. A podróbek nie lubię.
Ja Colę uwielbiam. Może teraz po 3 herbatach nie mam na nią smaka, ale za dnia mnie aż korciło na maxa. Tyle, że taka Cola kosztuje w sklepie obok mnie 5.69, sklep 2 ulice ode mnie 4.79. Drogo i tak, nawet za te niecałe 5zł. A podróbek nie lubię.
fikusek1988
Mama Alanka:)
vegas ale Martynka jest slodka fajnie wyglada w rozpuszconych wloskach
Anetka z chcia oddam Zuzi troche Alanowuch wlosow bo jemu rozna tak szybnko jak mi...raz go scielam i teraz przez pol roku scinalam mu dol 2 razy
Anetka z chcia oddam Zuzi troche Alanowuch wlosow bo jemu rozna tak szybnko jak mi...raz go scielam i teraz przez pol roku scinalam mu dol 2 razy
Kamiśka :)
Ja lubię sok z pomarańczy wyciskany w domu, ale też droga impreza w tym roku pomarańcze drogie. W ciąży litrami piłam.
Teraz zadowalam się sokami 100% w kartonie.
Teraz zadowalam się sokami 100% w kartonie.
.Aneta.
Vegas ja "podróbek" też nie lubię ta nawet nie wiem ile kosztowała, bo mama mi kupiła
fikusek zazdroszcze Wam tych włosów.. moja i tak już taka łysa nie jest, w porównaniu do tego co było rok temu
Zaraz Wam pokazę jak Zuza wyglądała jak miała rok tylko sie nie śmiejcie
Zobacz załącznik 331079Zobacz załącznik 331080
fikusek zazdroszcze Wam tych włosów.. moja i tak już taka łysa nie jest, w porównaniu do tego co było rok temu
Zaraz Wam pokazę jak Zuza wyglądała jak miała rok tylko sie nie śmiejcie
Zobacz załącznik 331079Zobacz załącznik 331080
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Małża wróciła potowarzyszę mu przy jedzonku i wrócę
daj chlopowi spokojnie zjesc
edit no to sporo wloski urosly.
Ja alanowi obcielam jak mial pol, roku bo juz mu w oczy wlazily