reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej hej hej:)
nie zgadłyście:p Po pierwsze kolacje jadłam o dziwo wcześnie dziś bo po 17:p
Po drugie Miśka popołudniu wstała przed 16, więc dopiero o 20.47 zasnęła:p obejrzałyśmy razem NW. Mała to Szajbus - tak świrowała, śmiała się, że myślałam, że się zadławi śmiechem:D niebawem Wam wstawię fotki jej boskiego uśmiechu:) Kocham go na maxa!

Vegas fotki śmiechu? :-p jak ty to zrobisz? :-p:-p

E:
boże jestem jakaś ślepa! Przeczytałam, że śmiechu, myslalam, ze o głos chodzi :-p a tu o uśmiech :-p na pewno jest słodki ;-)

Mnie tez ostatnio zachciało sie frytek dokładnie jakies 2 3 dni temu i teraz tez mi robicie ochote na frytki

A co myslicie na temat tego szafingu co pisałam wczesniej...

Ostatnia edycja:
Oj... Normalnie poszłam na korytarz i przeszłam 3 piętra ;D ... Za chwilę jak moja mama pójdzie do pracy to idę sobie lać wodę do kąpieli ciepłej... mmm może się rozluźnię, odprężę i coś z tego chodzenia i kąpieli wyniknie w końcu ;D

reklama
np. jezeli masz jakies nie potrzebne ciuchy czy zabawki czy cos to mozna sie na cos wymienic na cos co tobie sie naprzykład przyda i oczywiscie jezeli cos ktos ma takiego.... ja mam sporo ciuchów po gabi i nie mam co z tym zrobic... laktator uzywany dosłownie raz...

Gabi juz sama zasneła

Do góry