reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też nie miałam pojęcia co to szafing.. :-p rozumiem, że to takie jakby wymianki? Dlaczego nie, jak najbardziej. Ja ciuszki po Zuzi oddaje, jak mam komu. Ostatnio oddałam kilka reklamówek ciuszków jednej babce no i buciki :tak::-)

reklama
QUOTE=themartynka2010;6733160]np. jezeli masz jakies nie potrzebne ciuchy czy zabawki czy cos to mozna sie na cos wymienic na cos co tobie sie naprzykład przyda i oczywiscie jezeli cos ktos ma takiego.... ja mam sporo ciuchów po gabi i nie mam co z tym zrobic... laktator uzywany dosłownie raz...[/QUOTE]

ja jestem zarejestrowana na szafka.pl i tak wystawiam ubranka do sprzedania lub wymiane i zabawki tez:)[

fikusek ja jak coś sprzedaję to wolę na allegro, chociaż tam się płaci, ale jakoś to bardziej do mnie przemawia :-p no i bezpieczniej się tam czuję. Na szafce chyba nie nie kupiła, bo w razie jakbym tego nie dostała co kupiłam to szafka nie jest za to w żadnym stopniu odpowiedzialna.. a allegro to jednak allegro :-p

fikusek ja jak coś sprzedaję to wolę na allegro, chociaż tam się płaci, ale jakoś to bardziej do mnie przemawia :-p no i bezpieczniej się tam czuję. Na szafce chyba nie nie kupiła, bo w razie jakbym tego nie dostała co kupiłam to szafka nie jest za to w żadnym stopniu odpowiedzialna.. a allegro to jednak allegro :-p

ja tam kupowalam na szafce i narazie jest wsio ok:) szybciutko dochodzilo:) ja na alegro nie sprzedaje dlatego ze trzeba placic:)

reklama
zabawek tez mam od cholery którymi gabi sie juz nie bawi szczególnie pluszaków...

hymm.. no wiesz moge sprzedac za 20 zł... i dosłownie jest w idealnym stanie wszystko mam do niego oprócz opakowania niestety...
Po promocyjnej ce nie a kosztował 120 zł.. reczny. oczywiscie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry