reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
QUOTE=themartynka2010;6733160]np. jezeli masz jakies nie potrzebne ciuchy czy zabawki czy cos to mozna sie na cos wymienic na cos co tobie sie naprzykład przyda i oczywiscie jezeli cos ktos ma takiego.... ja mam sporo ciuchów po gabi i nie mam co z tym zrobic... laktator uzywany dosłownie raz...[/QUOTE]
ja jestem zarejestrowana na szafka.pl i tak wystawiam ubranka do sprzedania lub wymiane i zabawki tez[
ja jestem zarejestrowana na szafka.pl i tak wystawiam ubranka do sprzedania lub wymiane i zabawki tez[
fikusek1988
ja mam tak kilka ciuszkow ale juz dano nic nei dodawalam:-) ale w koncu dodam :-) ale ostatnio nic mi sie nie chcefikusek też tam mam konto, ale nic tam nie sprzedaje. Nie lubię tej strony
.Aneta.
Fanka BB :)
fikusek ja jak coś sprzedaję to wolę na allegro, chociaż tam się płaci, ale jakoś to bardziej do mnie przemawia no i bezpieczniej się tam czuję. Na szafce chyba nie nie kupiła, bo w razie jakbym tego nie dostała co kupiłam to szafka nie jest za to w żadnym stopniu odpowiedzialna.. a allegro to jednak allegro
themartynka2010
ja mam rzeczy szczególnie zalezy mi na tym laktatorze aby sie go pozbyc... ale nie mam kogo
fikusek1988
fikusek ja jak coś sprzedaję to wolę na allegro, chociaż tam się płaci, ale jakoś to bardziej do mnie przemawia no i bezpieczniej się tam czuję. Na szafce chyba nie nie kupiła, bo w razie jakbym tego nie dostała co kupiłam to szafka nie jest za to w żadnym stopniu odpowiedzialna.. a allegro to jednak allegro
ja tam kupowalam na szafce i narazie jest wsio ok szybciutko dochodzilo ja na alegro nie sprzedaje dlatego ze trzeba placic
kiniorek91
Ja nie mam laktatora ale nawet nie miałabym za co się na niego wymienić hehe
reklama
themartynka2010
zabawek tez mam od cholery którymi gabi sie juz nie bawi szczególnie pluszaków...
hymm.. no wiesz moge sprzedac za 20 zł... i dosłownie jest w idealnym stanie wszystko mam do niego oprócz opakowania niestety...
Po promocyjnej ce nie a kosztował 120 zł.. reczny. oczywiscie
hymm.. no wiesz moge sprzedac za 20 zł... i dosłownie jest w idealnym stanie wszystko mam do niego oprócz opakowania niestety...
Po promocyjnej ce nie a kosztował 120 zł.. reczny. oczywiscie
Ostatnio edytowane przez moderatora: